Ni na zalogi

Aeracura mokait – Kristal uravnovešene aktivnosti

Velikost obeska je cca 6 cm x 3,5 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

78,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo!

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejoz našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike.

Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje. Lahko izberete povezavo z nebesnimi znamenji. Vsako znamenje ima svojo barvo in tudi kristali so po zodiaku v tistih barvah. Sama priporočam izbiro po intuiciji. Čarobnica vas pokliče, gledena tisto kar v določenem življenjskem obdobju potrebujemo. Ljudje imamo zelo dobro intuicijo, za katero še sami ne vemo. Zaupajte notranjem občutku.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Aeracura:

Aeracura je keltska in germanska boginja, ki se pojavlja kot boginja Mati Zemlja, vilinska kraljica in kot most med tuzemskim življenjem in onostranstvom. Pomaga nam, da naše cilje in izzive postavimo v pravo luč in se tako izognemo nepotrebnim stresom. Pokličite jo, ko potrebujete denar za nujni primer ali za pomoč pri preskrbi. Še posebej rada sodeluje z umetniki in izumitelji.

Vsebuje mokait:

Mookaite (imenovan tudi avstralski Jasper) je močan zdravilni kamen, ki pomaga zagotoviti stabilnost lastnega vidika v življenju, pomaga, do prave odločitve. Poveže nas z energijami zemlje, ki omogoča globljo povezavo z instinktom. Med meditacijo lahko pomaga pri povezovanju z duhovi prednikov, prinaša intuitivno razumevanje naravnega razvoja duha. Uravnava in izboljša pretok energije med čakrami.

Mokait lahko pomaga pri upočasnjevanju procesa staranja s spreminjanjem notranjega prepričanja. Ščiti nas pred negativnimi vplivi okolja. Iz notranjosti srca na površje prinaša milino in spokojnost ter podpira umirjenost ter je v pomoč pri boljšem odločanju. Na poslovnem področju nam pomaga, da vidimo možnosti za izboljšanje poslovanja ter daje moč za obvladovanje preprek. Naše misli preusmerja h konkretnim ciljem. Mokait podpira želje po spremembah in novih izkušnjah. Pomaga pri razvijanju intuicije prek vibracij v tretje oko in na solarni pleksus, da vam pomagajo, da vam razumeti prirojeno osebno moč.

Mokait je kamen, ki je že v starem Egiptu veljal za močan naravni afrodiziak, ki omogoča strastno spolnost. Daje nam spodbudo za pridobivanje novih izkušenj ter nas povezuje z Aborigini. Slednji so mokait uporabljali za zdravljenje in magične obrede. V jeziku avstralskih domorodcev jaspis mookait pomeni »tekoča voda«.

Čakre – Korenska, solarni pleksus in tretje oko

Čakra v sanskrtu pomeni kolo, vrtinec in se nanaša na 7 glavnih energijskih centrov iz katerih je naša zavest oziroma naš energijski sistem sestavljen.

Razumevanje kako čakre delujejo nam omogoči razumevanje povezave med našim fizičnim telesom in našo zavestjo ter nam s tem nudi boljše razumevanje sebe in drugih okoli nas.

Pomembno je, da znamo poskrbeti za ravnovesje svojih čaker, saj če naše čakre ne delujejo tako kakor bi morale to vodi do tega, da tudi naše telo ne deluje tako kot bi moralo.

Več o čakrih si lahko preberete TUKAJ.

Vrvica in velikost:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi bakreno ketnico dolžine 70cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aeracura mokait – Kristal uravnovešene aktivnosti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.