Ni na zalogi

Cordelia čipkasti ahat – kamen smeha

Velikost obeska je cca 6 cm x 3,5 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

76,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo!

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejoz našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike.

Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje. Lahko izberete povezavo z nebesnimi znamenji. Vsako znamenje ima svojo barvo in tudi kristali so po zodiaku v tistih barvah. Sama priporočam izbiro po intuiciji. Čarobnica vas pokliče, gledena tisto kar v določenem življenjskem obdobju potrebujemo. Ljudje imamo zelo dobro intuicijo, za katero še sami ne vemo. Zaupajte notranjem občutku.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Cordelia:

Keltska vilinska boginja Cordelia pomaga skrbeti za rože, ki cvetijo spomladi in poleti. Njen dan je starodavni sveti dan »beltan«, ki ga praznujejo 1.maja. Na ta dan pozdravljajo keltsko poletno obdobje. Cordelio prikličite, da vam bo pomagala otopliti zanemarjene razmere in odnose.

Vsebuje čipkasti ahat (crazy lace agate):

Nori čipkasti agat se imenuje Kamen smeha ali “Srečna čipka”. Ne gre za kamen zaščite, temveč za podporo in spodbudo, dvigovanje misli in spodbujanje optimizma. Njegova zasnova ustvarja krožen pretok energije, ki spodbuja um in držo. Spodbuja zabavo in smeh na zabavi. Na delovnem mestu združuje ljudi, ki so običajno omejeni na svoja območja brez neposredne komunikacije.

Ahat spodbuja notranjo stabilnost, zbranost in zrelost. Njegove tople, zaščitne lastnosti spodbujajo varnost in samozavest. Je odličen kristal, ki ga je treba uporabljati med nosečnostjo.  Ahate prav tako spodbuja zakonsko zvestobo. Ahat je uporaben kot zaščitni amulet med potovanjem in je še posebej učinkovit pred prometnimi nesrečami.

Ta kamen vam pravi, da si privoščite trenutek. Spodbuja vas, da sprostite stare rane, skrbi in strahove. Tisti, ki nosijo ta kristal, so močni in neodvisni. Samozavest je potrebna za dokončanje kakršnih koli nalog, ki so vam postavljene na poti.

Nori čipkasti ahat, ki ga mesečno za 24 ur postavite pod staro pajkovo mrežo, privablja srečo v ljubezni.

Čakra: 6 čakra – tretje oko

Čakra v sanskrtu pomeni kolo, vrtinec in se nanaša na 7 glavnih energijskih centrov iz katerih je naša zavest oziroma naš energijski sistem sestavljen.

Razumevanje kako čakre delujejo nam omogoči razumevanje povezave med našim fizičnim telesom in našo zavestjo ter nam s tem nudi boljše razumevanje sebe in drugih okoli nas.

Pomembno je, da znamo poskrbeti za ravnovesje svojih čaker, saj če naše čakre ne delujejo tako kakor bi morale to vodi do tega, da tudi naše telo ne deluje tako kot bi moralo.

Več o čakrih si lahko preberete TUKAJ.

Vrvica in velikost:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi srebrno ketnico dolžine 70cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.
Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Cordelia čipkasti ahat – kamen smeha”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.