Ni na zalogi

Velika Coventina mavrični fluorit – kristal kreativnosti

82.00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena z ljubeznijo in pozitivno energijo! Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo!

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejoz našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike.

Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje. Lahko izberete povezavo z nebesnimi znamenji. Vsako znamenje ima svojo barvo in tudi kristali so po zodiaku v tistih barvah. Sama priporočam izbiro po intuiciji. Čarobnica vas pokliče, gledena tisto kar v določenem življenjskem obdobju potrebujemo. Ljudje imamo zelo dobro intuicijo, za katero še sami ne vemo. Zaupajte notranjem občutku.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Je mogočna keltska boginja voda – morij, jezer, potokov, ribnikov in rek. Vodnjaki želja so bili narejeni njej v čast in še danes nadaljujemo tradicijo metanja kovancev v vodo, medtem ko si nekaj zaželimo. Coventina je tista, ki uresničuje te želje.

Vsebuje fluorit:

Fluorit nam pomaga pri izražanju nadarjenosti. Predvsem pa pomaga razkrojiti stare strukture in odpreti pot za boljšo prihodnost. Odpravlja negativno energijo in stres vseh vrst. Učinkovit je tudi kot zaščita pred različnimi vrstami sevanja, kot so računalnik itd. Ker uspešno prizemljuje, mu pravijo tudi kristal stabilizacije. Je kristal izredno močnih in duhovnih vibracij, ki izboljša intuicijo, omogoča hitrejši duhovni razvoj in povečuje samozavest. Fluorit pomaga narediti red v vašem življenju, tako da odpravi kaos na vseh področjih. Dela preobrazbe na mentalni, čustveni in fizični ravni telesa. Kristal pomaga utišati um, tam kjer preveč razmišljate in ne morete objektivno razsoditi. Pomaga vam razumeti, kaj je realnost in kaj iluzija. Blokade privablja na površje tako, da se jih lažje osvobodite in jih presežete. Je zelo pozitiven kamen, dviguje zavest, širi ljubezen in prijetno vzdušje, vliva življenjsko moč, bistri um, pripomore k vitalnosti, vpliva na jasnost izražanja. Pomirja napetost, raztaplja žalost in strah ter depresijo. Ugodno Fluorit ščiti našo auro, jo prečiščuje in velja za zaščitni kristal.

Fluorit še posebej deluje na našem umskem področju tako, da izboljšuje koncentracijo in pospešuje intelektualni razvoj. Pri delu, kjer je potrebna hitra in dobra organizacija, prinaša stabilnost in jasnost. Iz tega vidika tudi zelo pomaga pri učenju, saj pomaga pri organizaciji in procesiranju informacij ter skrbi, da si hitreje zapomnimo in hitro razmišljamo. Manjša tudi tremo.  Osredotoča spomin in ga povezuje z univerzalnim umom. Zaradi njegove izredne sposobnosti absorbcije negativnih energije, ga je potrebno pogosto čistiti.

Mavrični fluorit vas povezuje z angelskimi bitji in dovoljuje k vstopu v višje duhovne razsežnosti. Podpira svobodne odločitve, povečuje zaznavanje, občutek varnosti in ljubezni. Pomaga pri odstranjevanju eteričnih vezi ter absorbira in nevtralizira negativne energije in stres. Dela nas kreativne in iznajdljive. Odličen za pisanje predstavitev, materiala za tečaje in za nošenje pri intervjujih ter izpitih. Prinaša red ter pomaga našim blokadam in negativnostim izplavati na površje, da se jih lahko osvobodimo. Čisti in krepi avro ter uravnoveša energije. Pomaga pri učenju, koncentraciji, samozavesti in odločnosti. Fluorit telesu omogoča energijsko očiščenje in prenovo. Predvsem pomaga razkrojiti stare strukture in odpreti pot lepši prihodnosti.

Čakra: srčna, grlena, tretje oko

Čakra v sanskrtu pomeni kolo, vrtinec in se nanaša na 7 glavnih energijskih centrov iz katerih je naša zavest oziroma naš energijski sistem sestavljen.

Razumevanje kako čakre delujejo nam omogoči razumevanje povezave med našim fizičnim telesom in našo zavestjo ter nam s tem nudi boljše razumevanje sebe in drugih okoli nas.

Pomembno je, da znamo poskrbeti za ravnovesje svojih čaker, saj če naše čakre ne delujejo tako kakor bi morale to vodi do tega, da tudi naše telo ne deluje tako kot bi moralo.

Več o čakrih si lahko preberete TUKAJ.

Vrvica in velikost:

Čarobnico dobite na bakreni ketnici dolžine 70cm. V paketu pa dobite tudi povoščeno rjavo vrvico dolžine 45cm (s cca 4cm podaljšano ketnico), tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je večje velikosti! Velikost obeska je cca 8cm x 5cm.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Velika Coventina mavrični fluorit – kristal kreativnosti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.