Ni na zalogi

Dana ocean jaspis – kristal pozitivne energije

Velikost obeska je cca 7,5 cm x 4 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

81,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena z ljubeznijo in pozitivno energijo! Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo!

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejoz našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike.

Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje. Lahko izberete povezavo z nebesnimi znamenji. Vsako znamenje ima svojo barvo in tudi kristali so po zodiaku v tistih barvah. Sama priporočam izbiro po intuiciji. Čarobnica vas pokliče, gledena tisto kar v določenem življenjskem obdobju potrebujemo. Ljudje imamo zelo dobro intuicijo, za katero še sami ne vemo. Zaupajte notranjem občutku.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Dana:

Dana je ena od najstarejših keltskih boginj, pravzaprav še iz pred keltskih časov na Irskem, ko so ji Tuatha Dé Dananns (kar pomeni Danini otroci) sledili kot stvarnici Boginji Materi. Ko so Kelti zavzeli Irsko, so se Tuatha Dé Dananns spremenili v škrate, kar so še danes. Dana, ki jo poznamo tudi kot Dannu ali Danu, je izredno močna in čarobna. Pomaga vam pri manifestiranju, alkimiji in vedeževanju. Predstavi vas lahko elementarnemu kraljestvu, še posebej škratom.

Vsebuje ocean jaspis:

Ta kamen vas spodbuja, da sprejemate ljubezen, srečo in veselje, tudi v težkih situacijah in obdobjih. To je popoln kristal, s katerim se lahko povežete, kadar koli potrebujete pozitivno energijo. Dovolite, da zdravilne lastnosti kristala napolnijo vašega duha z energijo, ki vam bo prinesla večje veselje in globljo ljubezen tako do drugih kot tudi do samega sebe.

Pomen kristala Ocean Jasper v veliki meri izhaja iz njegove sestave. Z združitvijo energij vode in vulkanske kamnine ima ta kamen tako ognjeno kot hladnejšo stran. Te nasprotne sile se združijo, da vam predajo tisto energijo, ki jo v določenem trenutku najbolj potrebujete – naj bo to vlivanje pozitivne energije ali opomin, da se upočasnite in zadihate.

Ko se vam zdi, da ste porti ali na tleh, vas ta kristal prevzame in poživi. Podporna energija, ki jo nudi ta kristal, vas opominja, da najdete podobno energijo tudi v sebi. Bodite svoj lastni kamen, svoj podporni sistem in našli boste brezmejno ljubezen in srečo.

Čakra v sanskrtu pomeni kolo, vrtinec in se nanaša na 7 glavnih energijskih centrov iz katerih je naša zavest oziroma naš energijski sistem sestavljen.

Razumevanje kako čakre delujejo nam omogoči razumevanje povezave med našim fizičnim telesom in našo zavestjo ter nam s tem nudi boljše razumevanje sebe in drugih okoli nas.

Pomembno je, da znamo poskrbeti za ravnovesje svojih čaker, saj če naše čakre ne delujejo tako kakor bi morale to vodi do tega, da tudi naše telo ne deluje tako kot bi moralo.

Več o čakrih si lahko preberete TUKAJ.

Vrvica:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi bakreno ketnico dolžine 70cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dana ocean jaspis – kristal pozitivne energije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.