Ni na zalogi

Izida lapis lazuli – kamen življenjskega poslanstva

Velikost obeska je cca 7 cm x 3,5 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

78,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in spoštovanjem! Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo!

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejoz našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike.

Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje. Lahko izberete povezavo z nebesnimi znamenji. Vsako znamenje ima svojo barvo in tudi kristali so po zodiaku v tistih barvah. Sama priporočam izbiro po intuiciji. Čarobnica vas pokliče, gledena tisto kar v določenem življenjskem obdobju potrebujemo. Ljudje imamo zelo dobro intuicijo, za katero še sami ne vemo. Zaupajte notranjem občutku.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Izida

Egipčansko visoko svečenico, boginjo lune, častijo kot eno najpomembnejših starodavnih božanstev, zaradi njenih mnogih funkcij in pestre zgodovine. Ona je istočasno materinska in poslovna, ženstvena in neomajno odločna. Izida je obudila k življenju svojega umorjenega moža Ozirisa in spočela sta ljubljenega sina Horusa  (faraon s sokoljo glavo). Na žalost je bil Oziris po spočetju neobudljivo umorjen, zato je Izida posvetila vso svojo pozornost vzgoji Horusa. Izida je prav tako prepričala sončnega boga Raa, da ji je zaupal svoja skrivna imena, ki vsebujejo vibrirajoči zvok, s katerim lahko v trenutku  manifestiramo. Izida je prav tako znana kot boginja božanske magije in alkimije. Prikličete jo lahko v mnogih primerih, med drugim tudi za pomoč pri razreševanju spominov iz preteklih življenj.

Vsebuje lapis lazuli:

Lapis lazuli podpira povezavo med fizičnim svetom in nebeškim kraljestvom; pomaga prepoznati ter sprejeti naš smisel življenja oz. poslanstvo. Prinaša modrost, poštenost, sočutje in odprtost za resnico. Povečuje mentalno jasnost, ustvarjalnost in senzitivne sposobnosti. Zvišuje samosprejemanje in vedrost ter podpira ljubeče odnose. Spodbuja koncentracijo in jasne namene ter tako pomaga pri neodločnosti in odprtosti za spremembe. Znan je kot kamen magov ter vladarjev.

Lapis lazuli ščiti pred psihičnimi napadi, hitro sprosti stres in prinaša globok mir ter harmonijo. Daje pogum za samoizražanje, samozavedanje, spodbuja jasnost, objektivnost in kreativnost. Prinaša dobro voljo, toplino in ugodje. V človeku prebudi skrite moči, izostri sposobnost vodenja in pravilnega odločanja. Izboljša sposobnost vizualizacije in izražanja, bogati in spodbuja duhovno rast, odganja depresijo in strahove, krepi samostojnost.

Astrološko znamenje: Bik, Strelec

Čakra: grlena, tretje oko

Vrvica in velikost:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi srebrno ketnico dolžine 70cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Izida lapis lazuli – kamen življenjskega poslanstva”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.