Ni na zalogi

Izolda amazonit – kristal ravnovesja

Velikost obeska je cca 6,5 cm x 3,5 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

76,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo!

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejoz našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike.

Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje. Lahko izberete povezavo z nebesnimi znamenji. Vsako znamenje ima svojo barvo in tudi kristali so po zodiaku v tistih barvah. Sama priporočam izbiro po intuiciji. Čarobnica vas pokliče, gledena tisto kar v določenem življenjskem obdobju potrebujemo. Ljudje imamo zelo dobro intuicijo, za katero še sami ne vemo. Zaupajte notranjem občutku.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Izolda

Ta legendarna keltska boginja je bila ujeta v nesrečen ljubezenski trikotnik med možem, kraljem Markom kornvelškim, in Tristanom, postavnim in plemenitim vitezom. Skozi vso zgodbo se je Izolda pogumno spoprijemala s spoštovanjem do moža in globoko ljubeznijo do Tristana. Danes nam Izolda pomaga skozi koridorje razmerij ljubezni, pa naj bodo to družinske, romantične, starševske ali prijateljske. Spominja nas, da je naša ljubezen resnična, močna in nesmrtna, ne glede na okoliščine. Prikličite Izoldo, vsakič ko potrebujete pomoč pri kakršnem koli odnosu, tudi vaši vezi z ljubimi pokojnimi.

Vsebuje amazonit:

Amazonit povečuje intuicijo, kreativnost in komunikacijo. Močno vpliva na celostni sistem čaker in umirja živčni sistem. Krepi povezavo med astralnim nivojem in fizičnim telesom ter vzdržuje dobro počutje. Uravnoveša moško in žensko energijo ter pomaga, da znamo na probleme pogledati objektivno.

Njegova vibracija odstranjuje blokade, ki preprečujejo stik z dušo. Prinaša mir, počitek in zavest pripadnosti Bogu. Pomaga pri odkrivanju duhovnih zdravilnih kvalitet. Vodi k prepoznavanju in odpuščanju starih čustvenih in mentalnih prepričanj. Osvobaja nas žalosti, tesnobe, bojazni in krepi vero v dobroto.

Amazonit razširja svojo moč preko energetskih centrov glave in srca. Pomaga pri motnjah presnove, pri možganskih obolenjih, uravnoveša delovanje hipofize in timusa, deluje na vegetativni živčni sistem. Lajša  bolezni srca in pomaga pri težavah z nadledvičnimi žlezami, ledvicami in spolnimi organi.

Astrološko znamenje: Devica

Čakra: srčna, grlena

Čakra v sanskrtu pomeni kolo, vrtinec in se nanaša na 7 glavnih energijskih centrov iz katerih je naša zavest oziroma naš energijski sistem sestavljen.

Razumevanje kako čakre delujejo nam omogoči razumevanje povezave med našim fizičnim telesom in našo zavestjo ter nam s tem nudi boljše razumevanje sebe in drugih okoli nas.

Pomembno je, da znamo poskrbeti za ravnovesje svojih čaker, saj če naše čakre ne delujejo tako kakor bi morale to vodi do tega, da tudi naše telo ne deluje tako kot bi moralo.

Več o čakrih si lahko preberete TUKAJ.

Vrvica:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi srebrno ketnico dolžine 70cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Tip vrvice

Bakrena ketnica dolžine 75cm, Povoščena temno rjava vrvica dolžine 45cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Izolda amazonit – kristal ravnovesja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.