Ni na zalogi

Kristali za vodo ter podstavek roža življenja

Vodo v katero damo ustrezne naravne kristale imenujemo kristalni eliksir. Voda absorbira elemente iz kristala, ki vodo prečisti in izboljša okus.

V paketu dobite 5 različnih kristalov (roževec, ametist, rumeni kalcit, zeleni aventurin, kamena strela), šungit, ki čisti vodo ter lesen podstavek s simbolom rože življenja za informiranje vode.

 

26,00

Ni na zalogi

Voda je neprecenljiva snov življenja in naš najdragocenejši naravni vir!

Voda je poglavitna sestavina živih bitij in predstavlja približno 70 do 85 odstotkov človekove telesne teže. Voda je s svojo sposobnostjo prenašanja informacij izjemno pomembna za vzpostavljanje notranjega ravnovesja in s tem kakovostnega življenja. Zato je pomembno, ne samo koliko, ampak tudi kakšno vodo pijemo ter kakšne informacije z njo vnašamo v svoje telo.

Voda ima sposobnost sprejeti informacijo in si jo tudi zapomniti. Lahko bi rekli, da ima spomin, sprejema razne informacije, frekvence in glede na to spreminja svojo strukturo oz. molekule vode.

Vodo, tudi tisto iz pipe, lahko na različne načine izboljšamo. Eden od načinov je oživljanje s kristali.

Kristali oziroma minerali imajo številne fizikalne in metafizične lastnosti, ki kažejo na to, da so na neki način živi. Obdaja jih energijski ovoj, ki mu pravimo avra.

Vsaka vrsta kristala ima v naravi poseben, edinstven energijski zapis, ki ga prenese na vodo in tako izboljša njeno kakovost. Lahko bi rekli, da vodi povrnejo življenjsko energijo.

Voda napolnjena z vibracijo kristalov spodbuja zdravljenje, krepi imunski sistem,  pozitivno vpliva na naše fizično telo in psihično počutje, zmanjšuje učinek stresa, nervozo in glavobole.

Vodo v katero damo ustrezne naravne kristale, kateri jo informirajo, imenujemo kristalni eliksir.

Kako pripraviti kristalni eliksir?

Najpogostejši postopek priprave kristalnega eliksirja je, da položimo kristale neposredno v vodo. Pri pripravi kristalnih eliksirjev vedno uporabljamo steklene kozarce, posode ali steklenice.

Predno se lotimo priprave eliksirja, je potrebno kristale očistiti. Pomembno je, da kristale pred uporabo tako fizično kot tudi energijsko očistite. O načinih energijskega čiščenja kristalov si lahko preberete v tej objavi.

Pri vprašanju kako dolgo pustiti kristale v vodi ni enotnega mnenja. Lahko jih pustite nekaj minut, ur ali celo čez noč. Vodo s kristali lahko postavite na sončno ali lunino svetlobo in s tem še okrepite njeno moč. Vendar bodite pozorni na letni čas v katerem to prakticirate in temperature, da steklenica z vodo ne zmrzne ali se pregreje na soncu!

V kolikor pustite vodo stati dlje časa, poskrbite, da steklenico zaprete oziroma kozarec pokrijete s folijo in s tem preprečite, da bi v vodo prišel prah ali druga nesnaga.

Učinek in delovanje kristalnega eliksirja je odvisno od izbranega kristala.

V paketu dobite 5 različnih kristalov, šungit, ki čisti vodo ter podstavek s simbolom rože življenja.

  • Roževec – kristal ljubezni:

Roževec je srčni kamen ter kristal brezpogojne ljubezni. Vsebuje ženstveno energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravilnosti, nege in tolažbe. Je zelo učinkovit pri prepletanju globljih vezi v družini ali s prijatelji.

V odnosih vzpostavlja harmonijo ter spodbuja brezpogojno ljubezen. Ugodno deluje pri nihanju razpoloženja, pretiranem čustvovanju, jezi in vzkipljivosti. Odpravlja negativne lastnosti kot so ljubosumnost in bes ter prinaša odpuščanje.

  • Ametist – kristal spiritualnosti:

Ametist velja za močen zaščitni kamen. Ščiti naše energetsko polje. Odpravlja stres in v življenje prinaša umirjenost in harmonijo. Vibracija kristala deluje tako na fizičnem kot čustvenem in psihičnem nivoju.

Ametist nam pomaga doseči notranji mir. Spodbuja zmernost in zavedanje, zaradi česar imamo večji nadzor nad podzavestnimi in čustvenimi reakcijami.

Eliksir ametista ugodno vpliva na presnovo in pri sladkorni bolezni. Pomaga nam vzpostaviti stik z višjim jazom in prebuditi “šesti čut”. Eliksir nam pomaga očistiti auro, zagotavlja trdnost, stabilnost, mir in vedrino. Lajša depresijo in pomaga pri osvobajanju od neželenih navad in odvisnosti, predvsem od alkohola. Krepi intuicijo in jasnovidne sposobnosti. Zelo učinkovit je pri lajšanju težav z nespečnostjo.

  • Kamena strela – univerzalni zdravitelj:

Energija kamene strele že sama po sebi na nas deluje spodbudno, nas polni z energijo. Uravnava človeško energijo z energijo Kozmosa. Je vrhunski kristal z izjemno močno, hitro, učinkovito energijo ter zdravilno močjo. Okrepi kvalitete ostalih kristalov, stabilizira energijski pretok in zvišuje vibracijo okolja.

Kamena strela vodi k iskanju miru, podarja sprostitev in razkraja stres. Deluje spodbujajoče na dušo in ji pomaga osvoboditi se raztresenih čustev. Prispeva k večji osebni in poslovni uspešnosti. Omogoča intuitivni vpogled, podpira jasno razmišljanje in pomaga preseči strahove, da se lažje osredotočimo na življenjske izzive. Krepi avro, uravnoveša, odpira in razkraja čustvene blokade, umirja živčni sistem, pomaga pri fizični in psihični izčrpanosti, jača vitalnost, povrne smisel življenju, usmerja in spodbuja k delovanju. Prinaša svetlobo in življenjsko radost, pomaga nam uresničiti srčne želje.

  • Rumeni kalcit – kristal optimizma:

Rumeni kalcit podarja osvežujočo lahkotnost. Na dušo deluje pomirjujoče in osvežujoče, zato lahko naš duh in možgani svobodneje in lahkotnejše delujejo. Njegovi čisti kristali služijo uravnovešanju telesa in duše, osvežujoča rumena barva pa odpira k novim aktivnostim, ne da bi se ob tem navzemali stresa. Prinaša nam energijo in nam daje moč izpeljati načrtovane ideje. To je kristal sreče, radosti, zadovoljstva in uspeha. Iz nas preganja strah, zaščiti nam pleksus, da ne absorbiramo vseh negativnih energij. Vpliva na samozavest in nam pomaga postati odločnejši.

  • Aventurin – kristal sreče:

Zeleni aventurin je kamen sreče. Zaradi prevladujoče energije zraka krepi individualnost, izvirnost in sproščenost. Z ugodno vibracijo preplavi telo in nas, razen s čistimi fizičnimi učinki, ki so posledica raztapljanja vsakovrstnih blokad, napolnjuje tudi z optimizmom, samozavestjo, tolerantnostjo in stimulira sanjanje.

Uvrščamo ga med najpomembnejše kristale za pritegovanje blaginje. Najbolj učinkovit je na področju srčne čakre (spodbuja pritok ljubezni), ima zelo nežno in tolažilno vibracijo. Poznan je kot eden najbolj zdravilnih kamnov.

Pri otrocih spodbuja čut za odgovornost in resnost glede šolskih obveznosti, najstnike pa umirja in jim prinaša ravnovesje ter stabilnost. Pomagal vam bo stabilizirati finančno stanje. Dobro ga je imeti pri sebi tudi, ko se odpravite na razgovor za službo.

  • Šungit – kamen za čiščenje vode:

Šungit je naraven mineral s posebno kristalno mrežo, ki temelji na ogljiku. Ima sposobnost čiščenja vode skoraj vseh organskih snovi (vključno proizvodov nafte in pesticidov), bakterij in mikroorganizmov.

Šungit očisti vodo tudi nitratov in nitritov, odvečnega bakra, magnezija, železa, jajčec parazitov, odstranjuje motnost, različne okuse in vonje. Poleg tega vodo obogati s kalcijevimi, magnezijevimi solmi in mikroelementi v koncentraciji, ki je optimalna za človeški organizem.

Šungit je znan po svoji sposobnosti zdravljenja spodnjih čaker, zato nas odlično prizemljuje in nam daje še močnejšo povezavo z Zemljo. Spodbuja rast, preobrazbo in spremembe. Pomaga nam premagati negativne misli, spodbuja mentalno jasnost, povečuje osebno moč in blaži duhovna neravnovesja.

  • Lesen podstavek za kozarec z motivom rože življenja:

Roža življenja je simbol svete geometrije, ki vsebuje vzorce stvarjenja sveta in življenja, je izvor vsega. Sestavljajo jo enako veliki krogi, ki se lahko ponavljajo v neskončnost. Simbol rože življenja predstavlja popolnost, neskončnost, cikličnost in povezanost.

Predstavlja izvor vsega, saj vsebuje vzorce stvarjenja sveta in življenja. Geometrijska oblika in vzorci rože življenja imajo višji univerzalni pomen, ki simbolično predstavlja temeljno naravo vesolja ter bivanja. S cikličnim ponavljanjem ponazarja povezanost celotnega univerzuma. Simbol tako predstavlja življenje samo, skozi katerega sijeta harmonija in ravnovesje. Roža življenja se nam pomaga povezati z virom. Učinkuje tako, da vse, kar ima porušeno ravnovesje, vrača v stanje ravnovesja. Pomaga nam, da se osvobodimo strahov in da se prebijemo skozi stanja iluzij ter se soočimo z resničnostjo. Moč simbola je v tem, da oddaja čisto življenjsko energijo.

Lesen podstavek s simbolom rože življenja uporabljamo za informiranje vode, saj s svojo vibracijo v vodo vrača energijo.

Uporaba kristalnega eliksirja:

Voda, ki je napolnjena z energijo kristala je mehkejša in nekoliko bolj sladka. Voda absorbira elemente iz kristala, ki vodo prečisti in izboljša okus.

Kristalni eliksir lahko uporabljamo za pitje, kuho, zalivanje rož, umivanje obraza, kopeli, difuzorje, … Prav tako pa je priemerna tudi za naše kosmatince.

Kot pri vsaki kristalni praksi tudi pri ustvarjanju kristalnih eliksirjev igrajo največjo vlogo vaši nameni. Zavedajte se svojih namenov tako pri izbiri kristalov kot pri pripravi eliksirja. Pozitivna, jasna energija je najboljši način za zagotovitev željenih rezultatov.

Slike kristalov so simbolične, saj je vsak kamen unikaten. V paketu dobite cca 150g kristalov v nebrušeni obliki.

Kristali se lahko uporabljajo tudi v druge namene.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kristali za vodo ter podstavek roža življenja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja