Ni na zalogi

Maat hipersten – kristal intuicije

Velikost obeska je cca 6 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

81,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Maat

Maat je egipčanska boginja skladnosti, poštenja in pravičnosti. V rokah drži tehnico, s katero v trenutku smrti meri težo duše nasproti teži peresa in tako preverja, koliko je duša obremenjena s krivdo. Maat nas ščiti pri poslovnih in osebnih odnosih in zagotavlja, da bodo z nami ravnali pošteno in s spoštovanjem. Prikličite jo, predno boste podpisali kakšno pogodbo, med sporom, ali kadar koli boste občutili krivdo ali obžalovanje.

Vsebuje hipersten:

Ime hipersten izhaja iz grških besed “hyper” – zgoraj in “stonos” – moč in pomeni »nad močjo«.

Znano je, da je hipersteni čarobni kamni – predvsem zato, ker vam s svojo vibracijo zelo hitro pomaga najti rešitve za težave! Namesto da pustite, da težava vztraja, vas bo kamen pozval, da takoj ukrepate, da boste težavo rešili produktivno, da bodo vsi zadovoljni z rezultatom. Okrepil bo vašo vez s partnerjem, tudi če se v zadnjem času morda počutite oddaljeni drug od drugega.

Hipersten je odličen pripomoček za jasnost in vam bo v pomoč, ko boste razmišljali, kaj si sploh želite v življenju. V naše misli sidra nove ideje.

Nas pomirja in je posebej koristen za preveč aktiven um. S pomirjanjem, ozemljitvijo in zaščito je odličen pripomoček za globoko meditacijo in globok notranji pogled vase. Popelje vas lahko na potovanje v druge dimenzije.

Hipersten je znan po svojem vplivu na aktivacijo vašega tretjega očesa, kar krepi vašo intuicijo, da vas vodi v pravo smer. Najvišja oblika uspeha, ki ga lahko dosežete v življenju, je, da ste popolnoma mirni s tem, kar ste, in se popolnoma zavedate sebe.

Njegove pomirjujoče lastnosti vam bodo pomagale ohraniti mir v mislih in ustvarile auro vedrine in tišine okoli vas, tako da se boste lahko spustili svoje skrbi in si privoščili čas za okrevanje.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Maat hipersten – kristal intuicije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.