Ni na zalogi

Maeve roževec – kristal srca

Velikost obeska je cca 6,5 cm x 4 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

76,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena z ljubeznijo in pozitivno energijo! Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo!

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejoz našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike.

Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje. Lahko izberete povezavo z nebesnimi znamenji. Vsako znamenje ima svojo barvo in tudi kristali so po zodiaku v tistih barvah. Sama priporočam izbiro po intuiciji. Čarobnica vas pokliče, gledena tisto kar v določenem življenjskem obdobju potrebujemo. Ljudje imamo zelo dobro intuicijo, za katero še sami ne vemo. Zaupajte notranjem občutku.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Maeve

Keltska boginja Maeve slavi svojo ženstvenost. Njena spolna sla je legendarna. Pravijo, da je za svoje ljubimce najraje izbirala kralje. Legenda pravi, da je nad vojsko, ki je napadla njeno deželo, priklicala porodne krče. Pa tudi, da je zahtevala, naj se med njenim menstrualnim ciklusom bitke zaustavijo. Prikličite Maeve, naj vam pomaga olajšati bolečine, ki so v povezavi z ženskimi ciklusi – menstruacijo, porodnimi krči, rojevanjem in menopavzo.

Vsebuje roževec:

Roževec je svetli kamen nežno roza barve in srčni kamen ter kristal brezpogojne ljubezni. Vsebuje ženstveno energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravilnosti, nege in tolažbe. Srčni kamen Roževec se uporablja kot ljubezenski talisman že dolgo časa in je tako postal pomemben talisman namenjen razmerjem. Je zelo učinkovit pri osvajanju, v romancah in intimi ali pa pri prepletanju globljih vezi v družini ali s prijatelji.

V odnosih vzpostavlja harmonijo ter spodbuja brezpogojno ljubezen. Ugodno deluje pri nihanju razpoloženja, pretiranem čustvovanju, jezi in vzkipljivosti. Odpravlja negativne lastnosti kot so ljubosumnost in bes ter prinaša odpuščanje. Običajno ga uporabljamo za pridobivanje in širjenje ljubezni ter prijateljstva.

V tradicionalnem zdravilstvu ga uporabljajo v zvezi s prebavili in spolnostjo, pravijo pa mu tudi kamen plodnosti. Je tudi odličen kamen za krizo srednjih let, zlasti za ženske v menopavzi, pomaga pa tudi vsem, ki se soočajo z močnimi, bolečimi menstruacijami.

Ker je roževec povezan z ljubeznijo in s prijateljstvom, je zelo primeren kot darilo. Lahko si ga izberete kot energetski talisman ljubezni in prijateljstva.

Astrološko znamenje: bik, lev

Čakra: 7. kronska čakra

Čakra v sanskrtu pomeni kolo, vrtinec in se nanaša na 7 glavnih energijskih centrov iz katerih je naša zavest oziroma naš energijski sistem sestavljen.Razumevanje kako čakre delujejo nam omogoči razumevanje povezave med našim fizičnim telesom in našo zavestjo ter nam s tem nudi boljše razumevanje sebe in drugih okoli nas.

Pomembno je, da znamo poskrbeti za ravnovesje svojih čaker, saj če naše čakre ne delujejo tako kakor bi morale to vodi do tega, da tudi naše telo ne deluje tako kot bi moralo.

Več o čakrih si lahko preberete TUKAJ.

Vrvica in velikost:

Čarobnico dobite na srebrni ketnici dolžine 70cm. V paketu pa dobite tudi povoščeno rjavo vrvico dolžine 42cm (s cca 4cm podaljšano ketnico), tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Velikost obeska je cca 6,5 cm x 4 cm.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Maeve roževec – kristal srca”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.