Akcija!

Majica Flow

44,00 28,00

Počisti

Simbol Flow je dotik božanstva. V naše življenje sidra ravnovesje in harmonijo. Spodbuja nas k raziskovanju naše globine, ter nas podpira na individualnem pristopu in procesu duhovne in osebne rasti. Zdravi globino in razkriva veličino. Prinaša nam obilje v vseh oblikah in definicijah. Spodbuja pristno izražanje, brezpogojno dajanje in sprejemanje. Transformira naše izzive in ovire v priložnosti razširitve in rasti.

Je univerzalen simbol življenja ali obstoja. Simbol v tvoje življenje sidra ogromno različnih vibracij in energij. Podprl te bo točno tam, kjer potrebuješ podporo.

Je skupek elementov, katere sama močno čutim v svojem življenju. Več o simbolu si lahko prebereš TUKAJ.

Majica je nastala v sodelovanju z modnim oblikovalcev Davidom, ki ustvarja pod blagovno znamko davidbacali.

davidbacali znamka predstavlja urbano in nosljivo kulturo oblačenja. Zrcali sodoben čas, v silhuetah pa išče večna razmerja med simetrijo in asimetrijo. Črnina predstavlja in izraža svoje tisoče obraze skozi teksture in lesk.

Njegov doprinos pri kreiranju majice je tehnološka pomoč pri modificiranju kroja ter ljubezen do povezovanja.

Majica je narejena iz 100% ekološkega nebarvanega bombaža s certifikatom GOTS, ki predstavlja najvišji standard kakovosti pri izdelavi ekološkega tekstila.

Majica se lepo poda tako k elegantnim kot tudi športnim oblačilom.. Ekološki bombaž gostejšega tkanja zagotavlja neprosojnost in brezskrbno samostojno nosljivost. Tkanina je antialergena in preprečuje nastanek neprijetnega vonja ter zagotavlja odlično prepustnost in zračnost.

Velikost:

Majica je oversize model in lahko izbirate med tremi velikostmi:

-S/M

-M/L

-L/XL

Material: 100% ekološki bombaž (GOTS)

Izdelane so v Sloveniji, v družinskem podjetju z dolgoletno tradicijo.

Velikost

S/M, M/L, L/XL

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Majica Flow”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.