Ni na zalogi

Marija serafinit – kamen svetlobne energije

Velikost obeska je cca 6,5 cm x 4 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

80,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena z ljubeznijo in pozitivno energijo! Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo!

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejoz našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike.

Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje. Lahko izberete povezavo z nebesnimi znamenji. Vsako znamenje ima svojo barvo in tudi kristali so po zodiaku v tistih barvah. Sama priporočam izbiro po intuiciji. Čarobnica vas pokliče, gledena tisto kar v določenem življenjskem obdobju potrebujemo. Ljudje imamo zelo dobro intuicijo, za katero še sami ne vemo. Zaupajte notranjem občutku.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Marija:

Marija, Mati božja je ljubljena Kristusova Mati, ki jo poznamo tudi kot angelsko kraljico, zaradi njenega stalnega in čudodelnega zdravljenja. Marija, Mati božja sodeluje z vsakim, ki je zagovornik otrok, učitelj ali zdravitelj. S predanostjo pomaga narediti svet za otroke varen in srečen. Če bi želeli otrokom pomagati, prosite Marijo za božansko pooblastilo.

Vsebuje serafinit:

Na fizičnem nivoju je izjemno zdravilen za zdravljenje česarkoli, saj ponuja ravnotežje in moč. Napolni lahko vsako od čaker z božansko energijo, prav tako pa počisti blokade v čakrah in krepi avro. Pomaga tistim, ki doživljajo reakcijsko depresijo. Spodbuja celično regeneracijo, in omogoči, da se zavemo bolezni, ki so povezane z preteklimi življenji (dekodiranje DNA).

Pomaga pri povezavi z angelskim kraljestvom in z Božanstvom, še močnejši učinek ima če ga uporabljamo v naravi in z meditacijo. Serafinit ima učinek zaščite doma, v službi ali celo v avtu, saj zaščiti in oddaja angelsko energijo. Energija kamna lahko spodbudi tudi prebujanje kundalini energije, spodbuja jasnoslišnost in jasnovidnost in omogoča videti angelska bitja, v vsem svojem sijaju!

Serafinit je kamen duhovnega razsvetljenja in je odličen pri dostopu do samozdravljenja. Uporablja se pri postavitvi angelske povezave in za odpiranje kronske čakre. Spodbuja živeti iz srca in nežno čistilno vpliva na srčno čakro, odpira ljubezen. Njegovo ime izhaja iz angelov Serafinov. V nas pa budi duhovni napredek in nam vliva voljo.
Čakra: Srčna, Kronska,Tretje oko

Čakra v sanskrtu pomeni kolo, vrtinec in se nanaša na 7 glavnih energijskih centrov iz katerih je naša zavest oziroma naš energijski sistem sestavljen.

Razumevanje kako čakre delujejo nam omogoči razumevanje povezave med našim fizičnim telesom in našo zavestjo ter nam s tem nudi boljše razumevanje sebe in drugih okoli nas.

Pomembno je, da znamo poskrbeti za ravnovesje svojih čaker, saj če naše čakre ne delujejo tako kakor bi morale to vodi do tega, da tudi naše telo ne deluje tako kot bi moralo.

Več o čakrih si lahko preberete TUKAJ.

Vrvica:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi bakreno ketnico dolžine 70cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Marija serafinit – kamen svetlobne energije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.