Ni na zalogi

Mini Mawu chevron ametist – kristal spiritualnosti

Velikost obeska je cca 3 cm x 1,5 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

Vsi izdelki bodo, zaradi dopusta, odposlani po 10. 8. 2022.

74,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Mawu

Mawu je zahodnoafriška boginja lune, za katero verujejo, da je z možen, sončnim bogom Lizom, ustvarila življenje. Mawu tiste, ki jo prikličejo za pomoč, nauči živeti v harmoniji z naravo in spoštovati naravna bogastva. Zagotavlja, da smo obilno založeni z vsemi, kar potrebujemo, ne  da bi pri tem povzročili škodo planetu.

Vsebuje chevron ametist:

Ametist je kristal spiritualnosti in izrednih duhovnih vibracij. Lahko mu rečemo kar kristal ljubezni za našega duha.

Ametist chevron je posebna vrsta ametista, ki prihaja iz Namibije. Je izredno močan kamen, ki prebudi našo dušo, pomirja razum, podpira notranji mir ter globoko modrost. Simbolizira spremembe, odpira skrivnosti življenja, pomaga nam razumeti sanje in vizije, obogati vpoglede v prihodnost. V naše življenje prinese notranjo čistost in nedolžnost srca.

Ščiti pred negativnimi energijami ljudi ter zemeljskim in elektromagnetnim sevanjem. Lajša stres in pomirja razdražljivost, uravnava nihanje razpoloženja, odžene jezo, strah in tesnobo, blaži žalost. Aktivira duhovno zavest, povečuje psihične sposobnosti ter spodbuja nesebičnost. Je odličen kristal za meditacijo ter sprejemanje svojega poslanstva.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mini Mawu chevron ametist – kristal spiritualnosti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.