Ogrlica Ljubezen – roževec – kristal srca

Ogrlice izdeluje Edina Seferović, ki s svojim dotikom vnaša svetlobo in zavedanje na vseh nivojih. Edina je del nove zgodbe, ki se piše v ateljeju.

Pri naročilu si izberite katero ogrlico želite. Označene so s številkami od 1 – 6.

42,00

Počisti

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Ogrlice s svojimi energijskimi kamni, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Ogrlica Ljubezen vsebuje roževec, ki srčni srčni kamen ter kristal brezpogojne ljubezni. Vsebuje ženstveno energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravilnosti, nege in tolažbe.

Ogrlice so energijsko podprte z energijo Kuan Jin, ki ti v paketku prinaša tudi njihovo sporočilo.

Vsebuje roževec:

Roževec je svetli kamen nežno roza barve in srčni kamen ter kristal brezpogojne ljubezni. Vsebuje ženstveno energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravilnosti, nege in tolažbe. Srčni kamen Roževec se uporablja kot ljubezenski talisman že dolgo časa in je tako postal pomemben talisman namenjen razmerjem. Je zelo učinkovit pri osvajanju, v romancah in intimi ali pa pri prepletanju globljih vezi v družini ali s prijatelji.

V odnosih vzpostavlja harmonijo ter spodbuja brezpogojno ljubezen. Ugodno deluje pri nihanju razpoloženja, pretiranem čustvovanju, jezi in vzkipljivosti. Odpravlja negativne lastnosti kot so ljubosumnost in bes ter prinaša odpuščanje. Običajno ga uporabljamo za pridobivanje in širjenje ljubezni ter prijateljstva.

V tradicionalnem zdravilstvu ga uporabljajo v zvezi s prebavili in spolnostjo, pravijo pa mu tudi kamen plodnosti. Je tudi odličen kamen za krizo srednjih let, zlasti za ženske v menopavzi, pomaga pa tudi vsem, ki se soočajo z močnimi, bolečimi menstruacijami.

Ker je roževec povezan z ljubeznijo in s prijateljstvom, je zelo primeren kot darilo. Lahko si ga izberete kot energetski talisman ljubezni in prijateljstva.

Izdelava:

Ogrlice izdeluje Edina Seferović, ki s svojim dotikom vnaša svetlobo in zavedanje na vseh nivojih. Edina je del nove zgodbe, ki se piše v ateljeju.

Vrvica in material:

Ogrlica je izdelana iz povoščene črne vrvice pri kateri se dolžina nošenja lahko regulira. S tem lahko nošenje izdelka prilagodite svojim željam.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da ogrlico energijsko očistite in tako kristale programirate na svojo energijo. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije. Vse ogrlice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Ogrlico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Ogrlica št.

Ogrlica št. 1, Ogrlica št. 2, Ogrlica št. 3, Ogrlica št. 4, Ogrlica št. 5, Ogrlica št. 6

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ogrlica Ljubezen – roževec – kristal srca”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.