Ogrlica Sijem rjava – kamena strela – univerzalni zdravitelj

Ogrlice izdeluje Edina Seferović, ki s svojim dotikom vnaša svetlobo in zavedanje na vseh nivojih. Edina je del nove zgodbe, ki se piše v ateljeju.

Pri naročilu si izberite katero ogrlico želite. Označene so s številkami od 1 – 5.

40,00

Počisti

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Ogrlice s svojimi energijskimi kamni, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Ogrlica Sijem vsebuje kameno strelo, ki ščiti in jača avro in odpravlja negativno energijo.

Ogrlice so energijsko podprte z energijo Zmajev, ki ti v paketku prinašajo tudi njihovo sporočilo.

Vsebuje kameno strelo – kremen – gorski kristal:

Kamena strela je prinašalka svetlobe. S svojimi harmoničnimi vibracijami spremeni resonanco naših čaker v pozitivno – tako očisti celotno avro.

Je kamen magije, odličen za programiranje. V naše življenje privlači blagoslove vseh vrst. Dušo napolni z zvezdami, krepi duhovno zavest in stopnjuje proces duhovnega prebujenja. Predstavlja silo, nabito z magično močjo, simbolizira dušo in razum človeka. Prinaša svetlobo in življenjsko radost, pomaga nam uresničiti srčne želje.

Izjemne učinke samega kristala kamene strele lahko dosežemo oz. izkusimo tudi s pomočjo meditacije, saj bistveno pripomore, da se lažje osredotočimo na želene cilj ter si tako olajšamo vizualizacije. Omogoča nam tudi intuitivne vpoglede ter hkrati podpre jasno razmišljanje. Kamena strela nam tudi pomaga preseči strahove oz. omogoči lažje in hitrejše zaznavanje izzivov (problemov) ter aktivno reagiranje nanje in njihovo uspešno reševanje.

Ena najmočnejših lastnosti oz. vibracij kamene strele je tudi ta, da nas vseskozi usmerja k cilju, osredotoča na nadaljnje korake v življenju ter tako vodi k doseganju življenjskega poslanstva.

Pomaga nam odpraviti tesnobo in depresijo, blaži notranje napetosti in krče. Lahko lajša vse vrste odvisnosti in infekcijske bolezni, pomaga pri želodčnih težavah, tumorjih, glavobolih, povečuje moč notranjih organov, odpravlja celulit, čisti kri ter ščiti spolne organe.

Izdelava:

Ogrlice izdeluje Edina Seferović, ki s svojim dotikom vnaša svetlobo in zavedanje na vseh nivojih. Edina je del nove zgodbe, ki se piše v ateljeju.

Vrvica in material:

Ogrlica je izdelana iz povoščene rjave vrvice pri kateri se dolžina nošenja lahko regulira. S tem lahko nošenje izdelka prilagodite svojim željam.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da ogrlico energijsko očistite in tako kristale programirate na svojo energijo. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije. Vse ogrlice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Ogrlico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Ogrlica št.

Ogrlica št. 1, Ogrlica št. 2, Ogrlica št. 3, Ogrlica št. 4, Ogrlica št. 5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ogrlica Sijem rjava – kamena strela – univerzalni zdravitelj”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.