Ogrlica Zaupam si – ametist – kristal spiritualnosti

Ogrlice izdeluje Edina Seferović, ki s svojim dotikom vnaša svetlobo in zavedanje na vseh nivojih. Edina je del nove zgodbe, ki se piše v ateljeju.

Pri naročilu si izberite katero ogrlico želite. Označene so s številkami od 1 – 5.

44,00

Počisti

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Ogrlice s svojimi energijskimi kamni, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Ogrlica Zaupam si vsebuje kristal ametist, ki krepi našo intuicijo.

Ogrlice so energijsko podprte z duhovno vodnico Marijo Magdaleno, ki ti v paketku prinaša tudi njeno vodstvo.

Vsebuje ametist:

Ametist je kristal spiritualnosti in izrednih duhovnih vibracij. Lahko mu rečemo kar kristal ljubezni za našega duha. Odličen je za meditacije in pomaga pri odpiranju tretjega očesa. Razvija telepatijo, intuicijo in druge sposobnosti. Pomaga nam razumeti življenjske izzive, spodbuja nas, da si zastavimo realne cilje in pri tem lajša proces vizualizacije.

Ametist je duševni prebujevalec, ki pomirja razum, podpira notranji mir in razumevanje globje modrosti. Usmerjeno deluje na kronsko in čelno čakro, stimulira inspiracijo in intuicijo. Podpira zbliževanje naše duše z duhom ali Bogom. Vodi k notranjemu vpogledu in k inspiraciji nenehnih duhovnih sprememb ter izražanju vrednot naše duše.

Izdelava:

Ogrlice izdeluje Edina Seferović, ki s svojim dotikom vnaša svetlobo in zavedanje na vseh nivojih. Edina je del nove zgodbe, ki se piše v ateljeju.

Vrvica in material:

Ogrlica je izdelana iz povoščene črne vrvice pri kateri se dolžina nošenja lahko regulira. S tem lahko nošenje izdelka prilagodite svojim željam.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da ogrlico energijsko očistite in tako kristale programirate na svojo energijo. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije. Vse ogrlice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Ogrlico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Ogrlica št.

Ogrlica št. 1, Ogrlica št. 2, Ogrlica št. 3, Ogrlica št. 4, Ogrlica št. 5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ogrlica Zaupam si – ametist – kristal spiritualnosti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.