Ni na zalogi

Oonagh skolecit – kristal notranjega miru

Velikost obeska je cca 7 cm x 4 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

 

78,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena z ljubeznijo in pozitivno energijo! Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo!

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejoz našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike.

Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje. Lahko izberete povezavo z nebesnimi znamenji. Vsako znamenje ima svojo barvo in tudi kristali so po zodiaku v tistih barvah. Sama priporočam izbiro po intuiciji. Čarobnica vas pokliče, gledena tisto kar v določenem življenjskem obdobju potrebujemo. Ljudje imamo zelo dobro intuicijo, za katero še sami ne vemo. Zaupajte notranjem občutku.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Oonagh

Keltska boginja Oonagh je bila poročena z Fionnbharrom, voditeljem irskih Tuarhov Dé Danaans. S svojim klanom je bila ena prvotnih prebivalcev Irske. Ko so škotski Gorjani zavzeli njihovo deželo, Tuathi niso bežali ali se borili proti njim. Namesto tega so se spremenili v škrate. Ta bistroumna domislica jim je omogočila, da so ostali na Irskem in še naprej živeli v miru. Prikličite Oonagh, ko ste pred lastnimi prehodnimi obdobji, in vodila vas bo na svoj kreativen in čaroben način.

Vsebuje skolecit:

Skolecit je kamen notranjega miru. Je odličen spremljevalec za vse, ki se želijo sprostiti, še posebej po dolgem dnevu.
Deluje kot opomnik, da se osredotočite nase in da svoje srčne energije odprete tistim okoli vas.

Skolecit vam pomaga, da se počutite bolj umirjeno in bolj sproščeno. Položen zraven blazine bo zelo koristen tudi med spanem, saj spodbuja kvaliteten počitek. Pomaga vam, da v svoje življenje privabite stvari, ki si jih želite ter vam pomaga prevzeti nadzor nad svojim življenjem.

Čakra: 6. čakra – tjetje oko

Vrvica in velikost:

Čarobnico dobite na srebrni ketnici dolžine 70cm. V paketu pa dobite tudi povoščeno rjavo vrvico dolžine 42cm (s cca 4cm podaljšano ketnico), tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Velikost obeska je cca 7 cm x 4 cm.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Oonagh skolecit – kristal notranjega miru”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.