Ni na zalogi

Sedna rdeči aventurin – kristal manifestacije

Velikost obeska je cca 7,5 cm x 4 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

78,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena z ljubeznijo in pozitivno energijo! Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo!

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejoz našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike.

Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje. Lahko izberete povezavo z nebesnimi znamenji. Vsako znamenje ima svojo barvo in tudi kristali so po zodiaku v tistih barvah. Sama priporočam izbiro po intuiciji. Čarobnica vas pokliče, gledena tisto kar v določenem življenjskem obdobju potrebujemo. Ljudje imamo zelo dobro intuicijo, za katero še sami ne vemo. Zaupajte notranjem občutku.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Sedna:

Sedna je eskimska in aljaška boginja morja, ki preskrbuje hrano za dušo in telo. V tragični ladijski nesreči je izgubila konice prstov, prsti pa so se spremenili v kite, tjulnje in v druga morska bitja. Tako je Sedna intimno povezana s prebivalci morja. Prikličite jo za obilno preskrbo, posebno za vašo družino. Sedna vam pomaga pri vsakršnih morskih podvigih, med drugim tudi pri delu s kiti in delfini. Izredno ceni tiste, ki prispevajo čas, denar in trud za zaščito morja in morskih bitij.

Vsebuje rdeči aventurin:

Rdeči aventurin je izjemen kristal za pomoč tistim, ki izberejo svojo pot, ponuja razsodnost in sposobnost zaznavanja, pomaga pri načrtovanju in idejah, katerim je najbolje slediti. Daje nam vpogled, da vidimo sebe in premagamo ego, spodbuja samoodpuščanje.

To je kamen manifestacije, ki nas usmerja v akcijo. Temelji na elementih zemlje in ognja, povečuje vitalno energijo (prano), revitalizira fizično telo, ter usmerja svojo enegijo v to, da se stvari naredijo. Vliva nam odločnost in vztrajnost pri življenjskih izzivih.

Poznamo ga pod imeni Aventurin, Avanturine, Avanturine Quartz in Indijski žad.

Rdeči aventurin je kamen, ki se tradicionalno uporablja proti tatvini, požaru in udaru strele. Dober je pri potovanju, zlasti proti prometnim nesrečam. Ščiti nas pred elektromagnetnim smogom in onesnaženim okoljem. To je kamen zaščite in vitalnosti, prenove, ustvarja samozavest, obnavlja fizično moč, pomaga pri okrevanju po poškodbi ali bolezni, v kolikor ga položite v bližino postelje obnavlja zdrav spolni nagon, pomaga pri novih idejah, miri vroč temperament, ustvarja harmonijo…

Astrološko znamenje: devica

Čakra: korenska

Čakra v sanskrtu pomeni kolo, vrtinec in se nanaša na 7 glavnih energijskih centrov iz katerih je naša zavest oziroma naš energijski sistem sestavljen.

Razumevanje kako čakre delujejo nam omogoči razumevanje povezave med našim fizičnim telesom in našo zavestjo ter nam s tem nudi boljše razumevanje sebe in drugih okoli nas.

Pomembno je, da znamo poskrbeti za ravnovesje svojih čaker, saj če naše čakre ne delujejo tako kakor bi morale to vodi do tega, da tudi naše telo ne deluje tako kot bi moralo.

Več o čakrih si lahko preberete TUKAJ.

Vrvica:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi bakreno ketnico dolžine 70cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sedna rdeči aventurin – kristal manifestacije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.