Stojalo z epruvetami za kristalni eliksir

Paketk vsebuje leseno stojalo ter 4 različne epruvete za izdelavo kristalnega eliksirja:

  • roževec,
  • karneol,
  • oniks,
  • tigrovo oko.

66,00

Na zalogi

Voda je neprecenljiva snov življenja in naš najdragocenejši naravni vir!

V idealnih pogojih bi vsi najraje pili izvirsko vodo iz studenca, vendar se zavedam, da nimamo vsi možnosti dostopa do studenca in smo primorani uživati vodo iz pipe ali ustekleničeno vodo, katera na poti do nas, svoje pozitivne lastnosti izgubi oziroma ji dodajo še kemične primesi.

Na srečo pa ima voda sposobnost sprejeti informacijo in si jo tudi zapomniti. Lahko bi rekli, da ima spomin, sprejema razne informacije, frekvence in glede na to spreminja svojo strukturo oz. molekule vode.

Vodo, tudi tisto iz pipe, lahko na različne načine izboljšamo. Eden od načinov je oživljanje s kristali.

Kristali oziroma minerali imajo številne fizikalne in metafizične lastnosti, ki kažejo na to, da so na neki način živi. Obdaja jih energijski ovoj, ki mu pravimo avra. Vsaka vrsta kristala ima v naravi poseben, edinstven energijski zapis, ki ga prenese na vodo in tako izboljša njeno kakovost. Lahko bi rekli, da vodi povrnejo življenjsko energijo.

Voda napolnjena z vibracijo kristalov spodbuja zdravljenje, krepi imunski sistem,  pozitivno vpliva na naše fizično telo in psihično počutje, zmanjšuje učinek stresa, nervozo in glavobole.

Vodo v katero damo ustrezne naravne kristale, kateri jo informirajo, imenujemo kristalni eliksir.

Veliko kristalov ni primernih za direktno uporabo v vodi, saj so strupeni in vsebujejo nevarne snovi! V vodo oddajajo nekatere snovi, naravno prisotne v kamninah (po večini aluminij in baker), ki nam ne koristijo. Zato priporočam, da se poslužujemo neposredne metode izdelave kristalnega eliksirja.

Pri tem načinu izdelave kristalnega eliksirja je voda ločena od kristala s »pregrado«. Ker med kristali in vodo ni neposrednega stika, lahko uporabimo kateri koli kristal.

Učinek in delovanje kristalnega eliksirja je odvisno od izbranega kristala.

Voda, ki je napolnjena z energijo kristala je mehkejša in nekoliko bolj sladka. Voda absorbira elemente iz kristala, ki vodo prečisti in izboljša okus.

V paketku dobite stojalo ter 4 različne epruvete za izdelavo kristalnega eliksirja:

  • ROŽEVEC: Ta kristal v naše telo sidra vibracije ljubezni na vseh ravneh, do vseh ljudi ter daje občutek povezanosti. Krepi odnose, intimo, mir, odpuščanje in čustveno ravnovesje in sočutje.
  • KARNEOL: Karneol nam daje moč, da uresničimo stvari, ki si jih zaradi strahu ne upamo. Spodbuja nas, da postanemo odločni ter nas motivira za uspeh. Prežene čustveno negativnost ter jo nadomesti z ljubeznijo do življenja. Krepi individualnost, osebno zadovoljstvo in nas vodi k izpopolnjenju. Povišuje fizično energijo in osebno moč, poudarja talente. Odganja apatijo in pasivnost. Je kristal ustvarjalnosti in topline. Spodbuja delovanje druge čakre.
  • ONIKS: Velja za močan zaščitni kamen, ki se že tisočletja uporablja kot kamen izjemnih magijskih moči. Za Indijance je oniks predstavljal simbol misticizma in notranje moči. S svojo mistično energijo naj bi človeka popeljal v samo temo njegove duše in iz nje izkopal bolečine, skrbi, travme in potlačena čustva. Krepi delovanje prve čakre.
  • TIGROVO OKO: Tigrovo oko nam daje občutek varnosti in harmonizira. Prinaša srečo in blagostanje. Eliksir iz tigrovega očesa transformira strahove v energije samozavesti. Krepi samozavest in pripomore k uspehu, vliva vero, krepi moč volje, poguma. V nas prebuja moč vodenja, krepi naš občutek in izboljša finančno stanje. Spodbudi naše talente in nadarjenosti. Razlikuje med pobožnimi željami o tem, kaj želimo in kaj resnično potrebujemo. Podpira telo, ko se privaja na nove višje energije. Tigrovo oko združuje naše energije z energijo sonca, kar spodbuja delovanje tretje čakre.
Stojalo je ročno delo in izdelano iz lesa. Uporablja se za shranjevanje epruvet za kristalni eliksir, ko le teh nimamo v uporabi.

Stojalo je minimalističnega dizajna in se poda v vsak dom. Lahko ga postavite na kuhinjski pult ali ga imate na svojem oltarju.

Vsako stojalo ima vgraviran tudi simbol Flow, ki je univerzalen simbol življenja ali obstoja. Simbol v tvoje življenje sidra ogromno različnih vibracij in energij. Podprl te bo točno tam, kjer potrebuješ podporo. Več o simbolu si lahko prebereš TUKAJ.

Stojala izdeluje Marko iz MK Wood Arts.

Kristalni eliksir lahko uporabljamo za pitje, kuho, zalivanje rož, umivanje obraza, kopeli, difuzorje, … Prav tako pa je priemerna tudi za naše kosmatince.

Kot pri vsaki kristalni praksi tudi pri ustvarjanju kristalnih eliksirjev igrajo največjo vlogo vaši nameni. Zavedajte se svojih namenov tako pri izbiri kristalov kot pri pripravi eliksirja. Pozitivna, jasna energija je najboljši način za zagotovitev željenih rezultatov.

Več o kristalnih eliksirjih si lahko preberete TUKAJ.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Stojalo z epruvetami za kristalni eliksir”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja