Stojalo za epruvete

Paketk vsebuje leseno stojalo za epruvete, ki so namenjene za izdelavo kristalnega eliksirja.

22,00

Na zalogi

Vsak ritualni paket ZAČUTI vsebuje tudi epruvetko za kristalni eliksir.

Da bodo naše epruvete skrbno in lično shranjene sem oblikovala leseno stojalo za shranjevanje epruvet.

Stojalo je ročno delo in izdelano iz lesa. Uporablja se za shranjevanje epruvet za kristalni eliksir, ko le teh nimamo v uporabi.

Stojalo je minimalističnega dizajna in se poda v vsak dom. Lahko ga postavite na kuhinjski pult ali ga imate na svojem oltarju.

Vsako stojalo ima vgraviran tudi simbol Flow, ki je univerzalen simbol življenja ali obstoja. Simbol v tvoje življenje sidra ogromno različnih vibracij in energij. Podprl te bo točno tam, kjer potrebuješ podporo. Več o simbolu si lahko prebereš TUKAJ.

Stojala izdeluje Marko iz MK Wood Arts.

Epruvete s kristali lahko kupiš v paketih ZAČUTI.

V ponudbi pa najdeš tudi stojalo skupaj s štirimi epruvetami z različnimi kristali. 

Kristali oziroma minerali imajo številne fizikalne in metafizične lastnosti, ki kažejo na to, da so na neki način živi. Obdaja jih energijski ovoj, ki mu pravimo avra. Vsaka vrsta kristala ima v naravi poseben, edinstven energijski zapis, ki ga prenese na vodo in tako izboljša njeno kakovost. Lahko bi rekli, da vodi povrnejo življenjsko energijo.

Voda napolnjena z vibracijo kristalov spodbuja zdravljenje, krepi imunski sistem, pozitivno vpliva na naše fizično telo in psihično počutje, zmanjšuje učinek stresa, nervozo in glavobole. Voda, informirana z energijo kristala je mehkejša in nekoliko bolj sladka. Voda absorbira elemente iz kristala, ki vodo prečisti in izboljša okus.

Več o kristalnih eliksirjih si lahko preberete TUKAJ.

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Stojalo za epruvete”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja