Ni na zalogi

Sulis dendritic ahat – kamen osebnostne rasti

Velikost obeska je cca 7 cm x 4 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

81,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo!

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejoz našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike.

Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje. Lahko izberete povezavo z nebesnimi znamenji. Vsako znamenje ima svojo barvo in tudi kristali so po zodiaku v tistih barvah. Sama priporočam izbiro po intuiciji. Čarobnica vas pokliče, gledena tisto kar v določenem življenjskem obdobju potrebujemo. Ljudje imamo zelo dobro intuicijo, za katero še sami ne vemo. Zaupajte notranjem občutku.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Sulis:

Sulis je keltska sončna boginja, ki skrbi za vse vodne oblike, ki so povezane z zdravljenjem. V angleškem mestu Bath so po njej imenovali zdravilni vrelec. Prikličite Sulis, kadar vodite zdravilne obrede z vodo, ko si privoščite obnavljajoče kopeli ali plavanje, ali kadar potrebujete pomoč pri urejanju urnika in financ, zato da si boste lahko privoščili potovanje k morju ali jezeru.

Vsebuje dendritic ahat:

Dendritic ahat je idealen za pregled samega sebe in naših omejitev ter vzorcev, ki sestavljajo življenjske izkušnje. To je koristen talisman za vse, ki se ukvarjajo s terapijo, meditacijo oziroma za osebe, ki delajo na svoji osebnostni rasti. Koristen je pri samoanalizi in odkrivanju skritih okoliščin, ki lahko motijo dobro počutje. Spodbuja samosprejemanje in zaupanje ter spodbuja govorjenje lastne resnice. Pomaga nam pri doseganju želenih rezultatov.

Ahat spodbuja notranjo stabilnost, zbranost in zrelost. Njegove tople zaščitne lastnosti spodbujajo varnost in samozavest. Je odličen kristal med nosečnostjo. Ahat prav tako pomaga novim materam saj spodbuja dojenje.

Ahat spodbuja zakonsko zvestobo ter krepi družinske odnose. Dendritic ahat pomaga pri premagovanju čustvenih travm in čustvenega naprezanja. Pomaga zdraviti bolečino nesrečnega otroštva ali posledice ločitve. Ahat premaguje negativnost in grenkobo srca z zdravilno jezo, negovanjem ljubezni in vliva pogum, da začnemo znova. Koristen je pri kakršni koli travmi.

Dendritic Agate je zaščitni amulet med potovanjem, zlasti po zraku in pred prometnimi nesrečami.

Čakra: 6. čakra – tretje oko

Čakra v sanskrtu pomeni kolo, vrtinec in se nanaša na 7 glavnih energijskih centrov iz katerih je naša zavest oziroma naš energijski sistem sestavljen.

Razumevanje kako čakre delujejo nam omogoči razumevanje povezave med našim fizičnim telesom in našo zavestjo ter nam s tem nudi boljše razumevanje sebe in drugih okoli nas.

Pomembno je, da znamo poskrbeti za ravnovesje svojih čaker, saj če naše čakre ne delujejo tako kakor bi morale to vodi do tega, da tudi naše telo ne deluje tako kot bi moralo.

Več o čakrih si lahko preberete TUKAJ.

Vrvica:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 70cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sulis dendritic ahat – kamen osebnostne rasti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.