Sulis Sodalit – kristal za mentalno jasnost

74.00

1 na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena z ljubeznijo in pozitivno energijo! Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo!

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejoz našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike.

Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje. Lahko izberete povezavo z nebesnimi znamenji. Vsako znamenje ima svojo barvo in tudi kristali so po zodiaku v tistih barvah. Sama priporočam izbiro po intuiciji. Čarobnica vas pokliče, gledena tisto kar v določenem življenjskem obdobju potrebujemo. Ljudje imamo zelo dobro intuicijo, za katero še sami ne vemo. Zaupajte notranjem občutku.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Sulis je keltska sončna boginja, ki skrbi za vse vodne oblike, ki so povezane z zdravljenjem. Prikličite Sulis, kadar vodite zdravilne obrede z vodo, ko si privoščite obnavljajoče kopeli ali plavanje, ali kadar potrebujete pomoč pri urejanju urnika in financ, zato da si boste lahko privoščili potovanje k morju ali jezeru.

Vsebuje Sodlit:

Sodalit stopnjuje povezavo s kozmosom in nam daje možnost spoznanja ter sposobnost skrivnostni del bistva nekritično opazovati in sprejeti. Vodi k miru, tišini in blagodejnosti našega duha in telesa. Umirja gladino naših misli in prinaša jasnost. Sodalit izboljšuje vse vrste komunikacij, pa tudi razumevanje v partnerskih odnosih, saj pomaga pri prepirih tako, da jih umirja. Sodalit umirja naše misli in um, nam prinaša jasna sporočila. Osvobaja nas vseh občutkov krivde in pomaga odpraviti negativna razmišljanja. Pomaga tudi pri opuščanju starih in napačnih prepričanj ter dela prostor za nove stvari. Pomaga vam k boljši samozavesti in samopodobi. Sodalit je pomemben kristal grlene čakre, ki pomaga pri samoizražanju.

Astrološko znamenje: ribi, rak

Čakra: 5. grlena čakra

Vrvica in velikost:

Čarobnico dobite na bakreni ketnici dolžine 75cm. V paketu pa dobite tudi povoščeno rjavo vrvico dolžine 45cm (s cca 4cm podaljšano ketnico), tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Velikost obeska je cca 5,5cm x 3,5cm.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sulis Sodalit – kristal za mentalno jasnost”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.