Yemanya čipkasti ahat – kamen zdravja

Velikost obeska je cca 7 cm x 3,5 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

72,00

1 na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena z ljubeznijo in pozitivno energijo! Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo!

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejoz našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike.

Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje. Lahko izberete povezavo z nebesnimi znamenji. Vsako znamenje ima svojo barvo in tudi kristali so po zodiaku v tistih barvah. Sama priporočam izbiro po intuiciji. Čarobnica vas pokliče, gledena tisto kar v določenem življenjskem obdobju potrebujemo. Ljudje imamo zelo dobro intuicijo, za katero še sami ne vemo. Zaupajte notranjem občutku.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Yemanya:

Yemanyi je afriško-brazilska boginja, ki ji pripisujejo, da je ustvarila morje. Vsakega 31.decembra Brazilci častijo Yemanyo, tako da v morje spuščajo bele cvetove in miniaturne čolniče. Prikličete jo lahko tako, da v vodo spustite majcen čolnič in izrečete željo. Če vam bo željo uresničila, bodo valovi pogoltnili čolnič, če ne bo, bodo valovi čolnič vrgli na obalo. Er je morje vir zemeljskega življenja, je Yemanya, zaradi svoje vezi z njim, izredno močna Mati boginja. Je zaščitnica, oskrbovalka in uresničevalka želja.

Vsebuje zeleni čipkasti ahat:

Ahat spodbuja notranjo stabilnost, zbranost in zrelost. Njegove tople, zaščitne lastnosti spodbujajo varnost in samozavest. Je odličen kristal, ki ga je treba uporabljati med nosečnostjo.  Ahate prav tako spodbuja zakonsko zvestobo. Ahat je uporaben kot zaščitni amulet med potovanjem in je še posebej učinkovit pred prometnimi nesrečami.

Ta kamen vam pravi, da si privoščite trenutek. Spodbuja vas, da sprostite stare rane, skrbi in strahove. Tisti, ki nosijo ta kristal, so močni in neodvisni. Samozavest je potrebna za dokončanje kakršnih koli nalog, ki so vam postavljene na poti.

Je kamen, povezan s fizičnim in duševnim ter duhovnim počutjem.

Čakra: 4. čakra – srčna čakra.

Čakra v sanskrtu pomeni kolo, vrtinec in se nanaša na 7 glavnih energijskih centrov iz katerih je naša zavest oziroma naš energijski sistem sestavljen.

Razumevanje kako čakre delujejo nam omogoči razumevanje povezave med našim fizičnim telesom in našo zavestjo ter nam s tem nudi boljše razumevanje sebe in drugih okoli nas.

Pomembno je, da znamo poskrbeti za ravnovesje svojih čaker, saj če naše čakre ne delujejo tako kakor bi morale to vodi do tega, da tudi naše telo ne deluje tako kot bi moralo.

Več o čakrih si lahko preberete TUKAJ.

Vrvica in velikost:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 45cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi srebrno ketnico dolžine 70cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Velikost obeska je cca 6 cm x 3 cm.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Yemanya čipkasti ahat – kamen zdravja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.