Ni na zalogi

Yemanya Zebra jaspis – kamen za tolažbo in stabilizacijo

76.00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena z ljubeznijo in pozitivno energijo! Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo!

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejoz našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike.

Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje. Lahko izberete povezavo z nebesnimi znamenji. Vsako znamenje ima svojo barvo in tudi kristali so po zodiaku v tistih barvah. Sama priporočam izbiro po intuiciji. Čarobnica vas pokliče, gledena tisto kar v določenem življenjskem obdobju potrebujemo. Ljudje imamo zelo dobro intuicijo, za katero še sami ne vemo. Zaupajte notranjem občutku.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Yemanyi je afriško-brazilska boginja, ki ji pripisujejo, da je ustvarila morje. Prikličete jo lahko tako, da v vodo spustite majcen čolnič in izrečete željo. Če vam bo željo uresničila, bodo valovi pogoltnili čolnič, če ne bo, bodo valovi čolnič vrgli na obalo.

Vsebuje Zebra jaspis:

Zebra jaspis je odličen za prizemljitev in stabilizacijo. Je zelo primeren kamen za tolažbo ter ugodno deluje na auro in čakre. Pomaga ljudem, ki želijo svoje ideje uresničili s povečanjem odločnosti. Primeren za (medije, zdravilce), saj omogoča izvesti višjo duhovno delo in ostati v povezavi z zemeljsko energijo. Koristen za tiste, ki okrevajo po bolezni ali poškodbi. Je podpora v času stresa in prinaša mir. Uporablja se pri zdravljenju. Jasper opominja ljudi, da si med seboj pomagajo.
Čakra – korenska

Vrvica in velikost:

Čarobnico dobite na bakreni ketnici dolžine 75cm. V paketu pa dobite tudi povoščeno rjavo vrvico dolžine 45cm (s cca 4cm podaljšano ketnico), tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Velikost obeska je cca 6,5cm x 3,5cm.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Yemanya Zebra jaspis – kamen za tolažbo in stabilizacijo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.