Ni na zalogi

Začuti: LAHKOTNOST

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: LAHKOTNOST, ki te spodbuja, da spustiš vse omejitve, ki ti ne dovolijo živeti v polnosti in zaplešeš svoj ples življenja.

 

34,00

Ni na zalogi

»Življenje je lahko lahkotno, saj je lahkotnost tvoja izbira doživljanja. Rodi se v tebi, ne zunaj tebe.« [Samorogi]

lahkôtnost -i ž (ó)

 • lastnost, značilnost lahkotnega
 • lastnost, s katero kaj vzbuja vtis odsotnosti napora, zlasti telesnega

Lahkotnost in teža sta povezani s filozofijo življenja. So odločitve v življenju. Teža je lahko utelešenje občutka odgovornosti, izraz zrelosti, omejitev ter prepričanj, ki niso naša.

Če želimo, da naše življenje postane bolj lahkotno in svobodno in če želimo zmanjšati občutek, da se je za vsako stvar potrebno zelo boriti, potem moramo lahkotnost občutiti znotraj sebe.

Stanje lahkotnosti, umirjenosti, je stanje, ki nam pomaga lažje pluti skozi izzive. Je ravnovesje med umom in čustvi, ki nam omogoča, da dosežemo občutek notranje tišine in izbiramo srečo na poti življenja.

Lahkotnost trenutka ni vezana na preteklost in ne na prihodnost. Prav ta trenutek je tisti, ki je najbolj pomemben, zato se ga moramo naučiti uživati.

Življenje je lahko lahkotno in je, ko spustiš vse omejitve, ki ti ne dovolijo živeti v polnosti.

Zazrimo se vase in v svoja omejujoča prepričanja, jih predihajmo in sprostimo. Ko telo in um dihata skupaj ustvarjata občutek lahkotnosti in to nam omogoča da živimo, se smejimo in se svobodno izražamo.

Tukaj smo, da spustimo omejitve v glavi, vzorce, po katerih “moramo” živeti ter ozavestimo, da je vse mogoče in zaplešemo svoj ples življenja.

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: LAHKOTNOST, ki te spodbuja, da spustiš vse omejitve, ki ti ne dovolijo živeti v polnosti in zaplešeš svoj ples življenja.

Paketek vsebuje elemente, ki te bodo podprli pri tem, da si vzameš trenutek zase, si naliješ kozarec vode, zbistriš misli in dan začneš lahkotno.

Paketek vsebuje:
 • Epruveto s kristali kamene strele za izdelavo kristalnega eliksirja.

Vodo v katero damo ustrezne naravne kristale, ki jo informirajo, imenujemo kristalni eliksir. Vsaka vrsta kristala ima v naravi poseben, edinstven energijski zapis, ki ga prenese na vodo in tako izboljša njeno kakovost. Lahko bi rekli, da vodi povrnejo življenjsko energijo.

Voda, napolnjena z vibracijo kristalov spodbuja zdravljenje, krepi imunski sistem,  pozitivno vpliva na naše fizično telo in psihično počutje, zmanjšuje učinek stresa, nervozo in glavobole.

Kamena strela vodi k iskanju miru, podarja sprostitev in razkraja stres. Omogoča intuitivni vpogled, podpira jasno razmišljanje in pomaga preseči strahove, da se lažje osredotočimo na življenjske izzive. Prinaša svetlobo in življenjsko radost, pomaga nam uresničiti srčne želje. Eliksir nam daje moč in energijo.

Več o tem, kako vplivajo kristali na naše telo in o pripravi kristalih eliksirjev, si lahko preberete v tej objavi.

 • Kristal kamene strele:

Energija kamene strele že sama po sebi na nas deluje spodbudno, nas polni z energijo. Uravnava človeško energijo z energijo Kozmosa. Je vrhunski kristal z izjemno močno, hitro, učinkovito energijo ter zdravilno močjo. Okrepi kvalitete ostalih kristalov, stabilizira energijski pretok in zvišuje vibracijo okolja.

Kamena strela vodi k iskanju miru, podarja sprostitev in razkraja stres. Deluje spodbujajoče na dušo in ji pomaga osvoboditi se raztresenih čustev. Prispeva k večji osebni in poslovni uspešnosti. Omogoča intuitivni vpogled, podpira jasno razmišljanje in pomaga preseči strahove, da se lažje osredotočimo na življenjske izzive. Zelo priporočljiva je v meditacijah, saj pripomore, da se lažje osredotočimo na cilj in želje, s tem pa olajša vizualizacijo. Krepi avro, uravnoveša, odpira in razkraja čustvene blokade, umirja živčni sistem, pomaga pri fizični in psihični izčrpanosti, jača vitalnost, povrne smisel življenju, usmerja in spodbuja k delovanju. Prinaša svetlobo in življenjsko radost, pomaga nam uresničiti srčne želje.

V paketku dobite kristal velikost cca 3 – 4cm.

 • Balzam za ustnice Začuti z vonjem Jasmina:

Balzam za ustnice Jasmin vsebuje eterično olje jasmina, ki ima nežen, sladek cvetlični vonj. Jasmin je skozi zgodovino velikokrat omenjan kot afrodiziak, saj odpira čute, vzbuja romantiko in stimulira um. Hkrati pa sprošča in umirja razpoloženje. Kot vonj ga uporabljajo tudi pri odpravljanju depresij in melanholije.

Balzam je posebej za paketek Začuti izdelala Katarina iz Naní kozmetika. Naníkozmetika je butična ustvarjalnica naravnih izdelkov za nego telesa, ki so nežni do kože, uvidevni do narave, predvsem pa izražajo Katarinino umetniško plat. Njeno ustvarjanje najdeš na Facebooku in Instagramu.

Balzam za ustnice vsebuje veganske sestavine.

 • Kanalizirano sporočilo:

Vsak paketek vsebuje tudi kanalizirano sporočilo višjih svetlobnih bitij, ki v tvoje življenje prinašajo jasnost in ljubezen. Točno tisto, ki jo prav zdaj potrebuješ. Sporočilo so tokrat predali Samorogi.

V sporočilu najdeš nasvet, kako delovati, če se ujameš v občutke strahu in panike.

Sporočilo je zate kanaliziral Miha Itanimon Korošec. Dve leti nazaj so se mu odprla vrata v svet duhovnosti in višjih dimenzij, od koder zdaj prenaša sporočila in odgovore svetlobnih bitij.  Miho lahko spremljaš na njegovi spletni strani: https://mihakorosec.com/ Facebooku in Instagramu.

 • Kartica Spiritualčica:

Spiritualčice so prinašalke sporočil in vodnice, ki v tebi prebujajo zavedanje in povezavo s tvojim bistvom.
Glavni namen kartic je, da te navdihujejo in podprejo na tvoji poti. Kartice nastajajo v ustvarjalnem navdihu, ko se na papir pretoči energija sporočila, ki ga želijo ponesti v svet.
Izdeluje jih Nina Petauer, ki ustvarja pod imenom Spirit up. Njeno ustvarjanje, zapise in pesmi lahko najdeš na Instagramu  in na Facebooku.

 • Sveti les – palo santo:

Palo Santo je divje rastoče mistično drevo, ki raste vzdolž obal Južne Amerike. Čarovnija Palo Santa je v alkemičnem procesu, ki se zgodi, ko drevo ali njen del odmre. Drevo običajno živi od 80 do 90 let. Ko odmre mora odležati v svojem naravnem okolju od 4 do 10 let, da bi se zaključila njegova preobrazba. Samo tedaj se razvijejo njegove medicinske in mistične lastnosti ter zares postane sveti les. Palo Santo že tisočletja uporabljajo šamani in zdravilci v Peruju in Ekvadorju.

Za prižiganje palčke Palo Santo uporabite svečo ali vžigalnik. Držite palčko pod kotom 45° ter usmerite konico navzdol proti plamenu. Pustite, da gori približno 30 sekund do ene minute, in palčko nato upihnite, da tli. Takrat se bo iz nje sprostil gost, aromatičen dim.

Z dimom in namero očistite prostor, predmete ali svoje energijsko polje. Sveti les lahko uporabljate tudi za meditacijo, čiščenje negativnih energij ter da odišavite dom.

 • Pero

Peresa so simbol sposobnosti letenja skozi višje dimenzije. In ko angeli postavijo peresa pred nas, je to jasen znak, da smo na poti v višave.

Če vržete pero v zrak, nežno plapola navzdol in ta lahkotnost je reprezentativna za kakovost vašega srčnega centra, ki je potreben za dostop do višjih angelskih sfer.

To je opomnik, da stvari jemljete lahkotno, se znova povežete in gojite občutek lahkotnosti v svojem srcu ter se spomnite, da je angelska energija igriva, radostna in ljubeča.

Vsako pero, ki se skriva v paketku Začuti sem sama našla na svoji poti življenja. Vsako pero, ki ga najdem, ga shranim in sedaj čutim, da morajo med vas. Da zopet poletijo v svet in vas opomnijo, da so čudeži mogoči.

Pero pa lahko uporabljate tudi pri dimljenju s svetim lesom.

 • Nalepko s simbolom Flow:

Je univerzalen simbol življenja ali obstoja. Simbol v tvoje življenje sidra ogromno različnih vibracij in energij. Podprl te bo točno tam, kjer potrebuješ podporo. Simbol Flow je dotik božanstva. V naše življenje sidra ravnovesje in harmonijo. Spodbuja nas k raziskovanju naše globine, ter nas podpira na individualnem pristopu in procesu duhovne in osebne rasti. Zdravi globino in razkriva veličino. Prinaša nam obilje v vseh oblikah in definicijah. Spodbuja pristno izražanje, brezpogojno dajanje in sprejemanje. Transformira naše izzive in ovire v priložnosti razširitve in rast.

Več o simbolu si lahko prebereš v tej objavi.

 • Uhančke Nakit Jasmina Drolc:

Srebrna barva je barva svetlobe in refleksije. Povezana je z Luno, z oseko in plimo. Signalizira čas za razmislek in spremembo smeri, saj osvetljuje pot naprej, v prihodnost. Pomaga pri čiščenju in sproščanju duševnih, fizičnih in čustvenih vprašanj in blokad, saj odpira nova vrata. Navdihuje intuicijo, jasnovidnost in mentalno telepatijo.

Bleščeči uhančki te spodbujajo, da vsakokrat, ko si jih nadaneš, globoko vdihneš in si ponoviš mantro: ”Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno.”

 • Svečka s kristalčki roževca:

Roževec v naše telo vsidra vibracije ljubezni na vseh ravneh, do vseh ljudi ter daje občutek povezanosti. Krepi odnose, intimo, mir, odpuščanje in čustveno ravnovesje in sočutje.

Naj ta svečka predstavlja obljubo, da si enkrat mesečno vzameš čas zase. Toliko časa, namenjenega samo tebi, dokler svečka ne zgori do konca. Lahko je za meditacijo, za branje knjige, za kopel, za pisanje dnevnika hvaležnosti ali kakršen koli drug ritual, ki polni tvojo dušo.

 • Vsak paketek vsebuje tudi praktična navodila za uporabo.

Paketek »ZAČUTI: Lahkotnost« je primeren tako za darilo vaši ljubljeni osebi ali darilo samemu sebi.

Življenje postane lahkotno, ko prenehaš ugajati drugim, zato da bi te sprejeli in imeli radi!

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Začuti: LAHKOTNOST”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja