Začuti: LJUBEZEN

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: LJUBEZEN, s katerim boš negoval/a in krepil/a ljubezen do sebe in posledično do širnega sveta.

 

 

33,00

Na zalogi

»Ljubezen ni nekaj, kar je dano zgolj nekaterim. Občutek ljubezni izbereš sam.«  [Vodniki ljubezni]

Ko resnično ljubimo, ljubimo vse ljudi, ljubimo svet, ljubimo življenje.

Ljubezen je dejanje volje in odločitve. Je prostor v človeku (ali med dvema osebama), v katerem si dovolimo živeti svojo ranljivost, se odpiramo, opuščamo nadzor ter delujemo v iskrenosti in hvaležnosti.

Ljubezen se začne v nas. In kar je še bolj pomembno – na prvem mestu moramo negovati ljubezen do sebe.
Krepitev ljubezni do sebe in prepoznavanje lastne vrednosti je kot seme. Iz njega zraste cvetlica, če ga zalivamo. Gre za veščino, ki se je je treba (na)učiti.
Šele, ko ljubimo in sprejemamo sebe, lahko dajemo ljubezen drugim in jo tudi sprejemamo z odprtim srcem.

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: LJUBEZEN, s katerim boš negoval/a in krepil/a ljubezen do sebe in posledično do širnega sveta.

Paketek vsebuje elemente, ki te bodo podprli pri tem, da si vzameš trenutek zase, si naliješ kozarec vode, zbistriš misli in vsak dan začneš z ljubeznijo v srcu.

Paketek vsebuje:
  • Epruveto s kristali za izdelavo kristalnega eliksirja.

Vodo v katero damo ustrezne naravne kristale, ki jo informirajo, imenujemo kristalni eliksir. Vsaka vrsta kristala ima v naravi poseben, edinstven energijski zapis, ki ga prenese na vodo in tako izboljša njeno kakovost. Lahko bi rekli, da vodi povrnejo življenjsko energijo.

Voda, napolnjena z vibracijo kristalov spodbuja zdravljenje, krepi imunski sistem,  pozitivno vpliva na naše fizično telo in psihično počutje, zmanjšuje učinek stresa, nervozo in glavobole.
Izbrala sem kristal ljubezni – roževec, saj prav ta kristal v naše telo vsidra vibracije ljubezni na vseh ravneh, do vseh ljudi ter daje občutek povezanosti. Krepi odnose, intimo, mir, odpuščanje in čustveno ravnovesje in sočutje.

Več o tem, kako vplivajo kristali na naše telo in o pripravi kristalih eliksirjev, si lahko preberete v tej objavi.

  • Lesen podstavek za kozarec z motivom rože življenja:

Roža življenja je simbol svete geometrije, ki vsebuje vzorce stvarjenja sveta in življenja, je izvor vsega. Sestavljajo jo enako veliki krogi, ki se lahko ponavljajo v neskončnost. Simbol rože življenja predstavlja popolnost, neskončnost, cikličnost in povezanost.

Predstavlja izvor vsega, saj vsebuje vzorce stvarjenja sveta in življenja. Geometrijska oblika in vzorci rože življenja imajo višji univerzalni pomen, ki simbolično predstavlja temeljno naravo vesolja ter bivanja. S cikličnim ponavljanjem ponazarja povezanost celotnega univerzuma. Simbol tako predstavlja življenje samo, skozi katerega sijeta harmonija in ravnovesje. Roža življenja se nam pomaga povezati z virom. Učinkuje tako, da vse, kar ima porušeno ravnovesje, vrača v stanje ravnovesja. Pomaga nam, da se osvobodimo strahov in da se prebijemo skozi stanja iluzij ter se soočimo z resničnostjo. Moč simbola je v tem, da oddaja čisto življenjsko energijo.

Lesen podstavek s simbolom rože življenja uporabljamo za informiranje vode, saj s svojo vibracijo v vodo vrača energijo.

  • Kanalizirano sporočilo:

Vsak paketek vsebuje tudi kanalizirano sporočilo višjih svetlobnih bitij, ki v tvoje življenje prinašajo jasnost in ljubezen. Točno tisto, ki jo prav zdaj potrebuješ. Tokrat so spregovorili Vodniki ljubezni in zate predali sporočilo o ljubezni.

Sporočilo je zate kanaliziral Miha Itanimon Korošec. Dve leti nazaj so se mu odprla vrata v svet duhovnosti in višjih dimenzij, od koder zdaj prenaša sporočila in odgovore svetlobnih bitij.  Miho lahko spremljaš na njegovi spletni strani: https://mihakorosec.com/

  • Kartica Spiritualčica:

Spiritualčice so prinašalke sporočil in vodnice, ki v tebi prebujajo zavedanje in povezavo s tvojim bistvom.
Glavni namen kartic je, da te navdihujejo in podprejo na tvoji poti. Kartice nastajajo v ustvarjalnem navdihu, ko se na papir pretoči energija sporočila, ki ga želijo ponesti v svet.
Izdeluje jih Nina Petauer, ki ustvarja pod imenom Spirit up. Njeno ustvarjanje, zapise in pesmi lahko najdeš na Instagramu  in na Facebooku.

  • Sveti les – palo santo:

Palo Santo je divje rastoče mistično drevo, ki raste vzdolž obal Južne Amerike. Čarovnija Palo Santa je v alkemičnem procesu, ki se zgodi, ko drevo ali njen del odmre. Drevo običajno živi od 80 do 90 let. Ko odmre mora odležati v svojem naravnem okolju od 4 do 10 let, da bi se zaključila njegova preobrazba. Samo tedaj se razvijejo njegove medicinske in mistične lastnosti ter zares postane sveti les. Palo Santo že tisočletja uporabljajo šamani in zdravilci v Peruju in Ekvadorju.

Za prižiganje palčke Palo Santo uporabite svečo ali vžigalnik. Držite palčko pod kotom 45° ter usmerite konico navzdol proti plamenu. Pustite, da gori približno 30 sekund do ene minute, in palčko nato upihnite, da tli. Takrat se bo iz nje sprostil gost, aromatičen dim.

Z dimom in namero očistite prostor, predmete ali svoje energijsko polje. Sveti les lahko uporabljate tudi za meditacijo, čiščenje negativnih energij ter da odišavite dom.

  • Uhančke Nakit Jasmina Drolc:

Roza je barva naklonjenosti in ljubezni. Je ženstvena, sočutna in varovalna barva, ki lahko stimulira občutke sreče.

Bleščeči uhančki v obliki srca so opomnik, da vsakokrat, ko se pogledaš v ogledalo, si pomežikneš in si iskreno rečeš, da se imaš rada.

  • Svečka s kristalčki ametista in posušenimi cvetnimi listi vrtnice:

Ametist je kristal, ki prinaša umirjenost ter jasnost. Umirja naš um ter čustva, krepi intuicijo, voljo, spomin duhovno rast in zaščito.

Naj ta svečka predstavlja obljubo, da si enkrat mesečno vzameš čas zase. Toliko časa, namenjenega samo tebi, dokler svečka ne zgori do konca. Lahko je za meditacijo, za branje knjige, za kopel, za pisanje dnevnika hvaležnosti ali kakršen koli drug ritual, ki polni tvojo dušo.

  • Vsak paketek vsebuje tudi praktična navodila za uporabo.

 

Paketek »Začuti: Ljubezen« je primeren tako za darilo vaši ljubljeni osebi ali darilo samemu sebi.

 

Naj bo ljubezen tista vstopna energija s katero bomo začeli leto 2021.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Začuti: LJUBEZEN”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja