Ni na zalogi

Začuti: MOČ

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: MOČ, ki bo umiril tvoje misli, te prizemljil ter pomagal odkriti brezmejno in osupljivo moč, ki je v tebi.

 

35,00

Ni na zalogi

»Moč, ki se skriva v meni, je neskončna. Ni definirana v času in prostoru. Samo tu je. Meni vedno na voljo.« [Zmaji]

Notranja moč je biti sposoben stati za svojimi stališči, pogledi, prepričanji. Notranjo moč potrebujemo za uspeh v poslu, za študij, gibanje, vzdrževanje dobrih odnosov, spreminjanje in izboljšanje naših navad, meditacijo, duhovno rast, izpolnjevanje obljub, … Daje nam pogum in moč, da smo kos stresnim situacijam, težavam in stiskam ter da se v njih razumsko odločamo. Notranja moč nam daje več nadzora nad našim življenjem.

Ko sledimo klicu svoje duše, ostajamo v svoji moči. V svojem stebru.

Vendar biti steber in stati v svoji moči, je včasih sila težko. Nekateri se bojijo ukrepati in spreminjati, zato raje pustijo stvari takšne, kot so, drugi pa se znajo usmeriti v to, da si izboljšajo življenje s povečevanjem notranje moči. In prav lastna moč nam služi, da zmoremo spremeniti stvari v življenju, ki nam ne služijo več.

V notranjosti našega bitja domuje nepredstavljiva moč.

Še nikoli prej ni bilo ohranjanje notranje moči tako pomembno, kot je sedaj. In še nikoli ni bilo tako pomembno negovanje notranjega miru ter ostati v svojem ravnovesju.

Da ohranjamo svoje telo v pretoku in ravnovesju pa je bistvenega pomena dobro delujoča prva čakra. Z delom – uravnovešanjem delovanja prve čakre zagotavljamo dovolj energije za delovanje ostalih čaker in opravljanja posameznih funkcij. Prva čakra temelji na povezanosti, pripadnosti, skupni identiteti, povezavi s fizičnim svetom, zemljo. Gre za moč preživetja, zavedanje samega sebe kot človeškega bitja v okviru sveta, v prvi vrsti zemlje, pa tudi univerzuma.

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: MOČ, ki bo umiril tvoje misli, te prizemljil ter pomagal odkriti brezmejno in osupljivo moč, ki je v tebi.

Paketek vsebuje elemente, ki te bodo podprli pri tem, da si vzameš trenutek zase, si naliješ kozarec vode, zbistriš misli in dan začneš v svoji notranji moči.

Paketek Začuti: Moč vsebuje:
  • Epruveto s kristali oniksa za izdelavo kristalnega eliksirja.

Vodo v katero damo ustrezne naravne kristale, ki jo informirajo, imenujemo kristalni eliksir. Vsaka vrsta kristala ima v naravi poseben, edinstven energijski zapis, ki ga prenese na vodo in tako izboljša njeno kakovost. Lahko bi rekli, da vodi povrnejo življenjsko energijo.

Voda, napolnjena z vibracijo kristalov spodbuja zdravljenje, krepi imunski sistem,  pozitivno vpliva na naše fizično telo in psihično počutje, zmanjšuje učinek stresa, nervozo in glavobole.

Ime oniks izvira iz grške besede »onux«, kar pomeni krempelj ali noht. Velja za močan zaščitni kamen, ki se že tisočletja uporablja kot kamen izjemnih magijskih moči. Za Indijance je oniks predstavljal simbol misticizma in notranje moči. S svojo mistično energijo naj bi človeka popeljal v samo temo njegove duše in iz nje izkopal bolečine, skrbi, travme in potlačena čustva.

Oniks je povezan s korensko čakro in zato zelo dobro prizemljuje in daje občutek varnosti. Zagotavlja podporo v težkih ali nejasnih okoliščinah in v času velikega duševnega ali telesnega stresa. Popelje nas lahko naprej, da z njegovo sposobnostjo vidimo svetlejšo prihodnost. Je močan zaščitni kamen, ki absorbira in pretvori negativno energijo. Skrbi, da se ne izčrpavamo, preprečuje odtekanje energije ter skrbi za stabilnost.

Več o tem, kako vplivajo kristali na naše telo in o pripravi kristalih eliksirjev, si lahko preberete v tej objavi.

  • Šungit – kamen za čiščenje vode:

Šungit je naraven mineral s posebno kristalno mrežo, ki temelji na ogljiku. Ima sposobnost čiščenja vode skoraj vseh organskih snovi (vključno proizvodov nafte in pesticidov), bakterij in mikroorganizmov.

Šungit očisti vodo tudi nitratov in nitritov, odvečnega bakra, magnezija, železa, jajčec parazitov, odstranjuje motnost, različne okuse in vonje. Poleg tega vodo obogati s kalcijevimi, magnezijevimi solmi in mikroelementi v koncentraciji, ki je optimalna za človeški organizem.

Šungit je znan po svoji sposobnosti zdravljenja spodnjih čaker, zato nas odlično prizemljuje in nam daje še močnejšo povezavo z Zemljo. Spodbuja rast, preobrazbo in spremembe. Pomaga nam premagati negativne misli, spodbuja mentalno jasnost, povečuje osebno moč in blaži duhovna neravnovesja.

Priprava vode s šungitom:

Vodo nalijete v stekleno posodo oz. vrč in položite vanjo predhodno oprane šungitne kamne. Že pol ure kasneje ima voda antibakterijske lastnosti. Tako pripravljeno šungitno vodo prelijete v drugo posodo, šungitne kamne pa sperite pod tekočo vodo in napolnite posodo s svežo vodo. Priporočam da ga dodate vodi zvečer in začnete vodo uporabljati naslednji dan.

V paketku dobite cca 20 gramov šungita kar zadostuje za 2 – 3 dcl vode.

Izvor šungita, čigar geološka starost je ocenjena na več kot 2 milijardi let, do danes še ni pojasnjen. Med drugim obstajajo domneve, da so kamni šungita ostanki Phaetona – enega od planetov, ki naj bi nekoč obstajal v našem sončnem sistemu.

  • Ogrlica Čarobnica – mrk:

Lunin ali sončev mrk naznanja, da “nekaj mrkne in naredi prostor nečemu drugemu”. Mrki osvetljujejo področja v življenju, na katera se je dobro osredotočiti in jih ozavestiti, kajti v sebi skrivajo potencial za osebnostno rast.

Ogrlica vam daje moč, da se odprete za globje plati vaše osebnosti in ozavestite in prizemljite energije celotne vaše duše. Pomaga vam ohranjati fokus in prizemljenost.

Ogrlica je na povoščeni vrvici pri kateri lahko regulirate dolžino nošenja.

  • Kanalizirano sporočilo:

Vsak paketek vsebuje tudi kanalizirano sporočilo višjih svetlobnih bitij, ki v tvoje življenje prinašajo jasnost in ljubezen. Točno tisto, ki jo prav zdaj potrebuješ. Sporočilo so tokrat predali Zmaji.

V sporočilu najdeš ritual, ki ti bo pomagal opolnomočiti tvojo notranjo moč, tako da ta postane primarni občutek tvojega doživljanja.

Sporočilo je zate kanaliziral Miha Itanimon Korošec. Dve leti nazaj so se mu odprla vrata v svet duhovnosti in višjih dimenzij, od koder zdaj prenaša sporočila in odgovore svetlobnih bitij.  Miho lahko spremljaš na njegovi spletni strani: https://mihakorosec.com/ Facebooku in Instagramu.

  • Kartica Spiritualčica:

Spiritualčice so prinašalke sporočil in vodnice, ki v tebi prebujajo zavedanje in povezavo s tvojim bistvom.
Glavni namen kartic je, da te navdihujejo in podprejo na tvoji poti. Kartice nastajajo v ustvarjalnem navdihu, ko se na papir pretoči energija sporočila, ki ga želijo ponesti v svet.
Izdeluje jih Nina Petauer, ki ustvarja pod imenom Spirit up. Njeno ustvarjanje, zapise in pesmi lahko najdeš na Instagramu  in na Facebooku.

  • Tibetansko kadilo:

Tibetanske kadilne vrvi se že stoletja uporabljajo za sprostitev uma, odpravo stresa, depresije in napetosti. Služijo kot orodje, da skupaj z meditacijo in duhovno prakso lažje pridemo v stik z notranjo in zunanjo skrivnostjo. Izdelano ročno v Nepalu, s tradicionalno zdravilno tehniko.

Tanek del kadila s pomočjo vžigalice ali nad svečo počasi prižgemo. Ko se dobro zaneti, kadilo položimo v ognjevarno posodico in pustimo, da nežno in počasi izgori. V paketku dobite dve kadilni vrvici.

  • Uhančke Nakit Jasmina Drolc:

Rdeča je barva krvi in življenjske energije. Je tudi barva telesne ljubezni in strasti. Preplavlja nas z močjo in sprošča adrenalin. Rdeča je močna barva, ki so jo vedno povezovali z življenjsko vitalnostjo. Preplavlja nas z energijo, toploto in življenjsko močjo. Pomaga odgnati malodušje in negativne misli.

Bleščeči uhančki te spodbujajo, da vsakokrat, ko si jih nadaneš, globoko vdihneš in se vrneš v svojo notranjo moč!

  • Svečka s kristalčki oniksa:

Oniks je močan zaščitni kamen, ki absorbira in pretvori negativno energijo. Oniks je čudovit za meditacijo. Omogoča dostop do višjega vodstva.

Naj ta svečka predstavlja obljubo, da si enkrat mesečno vzameš čas zase. Toliko časa, namenjenega samo tebi, dokler svečka ne zgori do konca. Lahko je za meditacijo, za branje knjige, za kopel, za pisanje dnevnika hvaležnosti ali kakršen koli drug ritual, ki polni tvojo dušo.

  • DARILO: Vzorec mešanice eteričnega olja DoTERRA Balance:

Lesna olja, ki jih najdemo v mešanici Ballance, so poznana po tem, da vsebujejo spojine, ki vplivajo na dopamin in serotonin. Prizemljujejo in dajejo občutek stabilnosti, ugodja in umirjenosti. Dajejo nežno in mehko energijo celicam. Balance nam pomaga v napornih, stresnih in žalostnih situacijah, kadar smo prestrašeni, vzkipljivi, se počutimo tesnobno ali raztreseno. Z njim lažje začnemo in končamo dan. Je izjemno olje, ki pripomore k ravnovesju občutkov in harmonični povezavi med mislimi in telesom.

DoTERRA eterična olja so 100% naravna, čista, brez dodatkov in polnil, kar zagotavljajo najbolj zahtevna testiranja.

Več informacij o eteričnih oljih DoTerra najdeš na Facebooku Eterična olja – moč narave ter instagramu. Email: mojca.doterra@gmail.com

  • Vsak paketek vsebuje tudi praktična navodila za uporabo.

 

Paketek »ZAČUTI: Moč« je primeren tako za darilo vaši ljubljeni osebi ali darilo samemu sebi.

“Stopimo iz občutkov nemoči, strahu, nemira, panike in nezadovoljstva v svojo notranjo moč in zaživimo v zaupanju, miru in ljubezni.”

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Začuti: MOČ”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.