Začuti: NOV ZAČETEK

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: NOV ZAČETEK, ki te spodbuja, da ozavestiš kaj v tem trenutku zaključuješ in čemu daješ prostor, da pride v tvoje življenje.

35,00

Na zalogi

Spremembe so edina stalnica v življenju…

V življenju pogosto raje stojimo na mestu ali pa se vračamo v preteklost, kot pa da naredimo korak naprej. Kljub nezadovoljstvu, nam je bolj udobno v poznanih odnosih, razmerjih, navadah ter mestih.

Raje vztrajamo v znani nesreči, kot da bi se podali v neznano srečo.

Strah pred neznanim nas ohromi in s tem pogosto izpuščamo nove priložnosti.

Pri tem pa večinoma pozabljamo, da je vsak konec začetek novega. Na ruševinah starega, lahko gradimo novo. Ko naredimo prostor za nove priložnosti, ne poskrbimo le za novo srečo, temveč tudi za osebnostno rast, zdravje ter nove uspehe.

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: NOV ZAČETEK, ki te spodbuja, da ozavestiš kaj v tem trenutku zaključuješ in čemu daješ prostor, da pride v tvoje življenje.

Paketek vsebuje elemente, ki te bodo podprli pri tem, da si vzameš trenutek zase, si naliješ kozarec vode, zbistriš misli in pogumno zakorakaš v nove projekte, nove odnose in novo življenje.

Paketek vsebuje:
  • Epruveto s kristali za izdelavo kristalnega eliksirja.

Vodo v katero damo ustrezne naravne kristale, ki jo informirajo, imenujemo kristalni eliksir. Vsaka vrsta kristala ima v naravi poseben, edinstven energijski zapis, ki ga prenese na vodo in tako izboljša njeno kakovost. Lahko bi rekli, da vodi povrnejo življenjsko energijo.

Voda, napolnjena z vibracijo kristalov spodbuja zdravljenje, krepi imunski sistem,  pozitivno vpliva na naše fizično telo in psihično počutje, zmanjšuje učinek stresa, nervozo in glavobole.

Granat je kristal preobrazbe in transformacije. Je zelo stimulativen in velja za obnovitveni kamen. Čisti in energizira čakre. Energije oživlja, prečiščuje in drži v ravnovesju, prinaša jasnost in strast. Med drugim naj bi imel sposobnost, da nas opozori na bližajočo se nesrečo. Navdihujoče deluje na področju ljubezni in nas kliče k predanosti v partnerskih odnosih. Že od davnine je cenjen kot kamen zvestobe in prijateljstva.

Je izjemno uporaben kristal, v primeru da smo v krizi. Še posebej je koristen v primerih, ko se zdi, da iz težav ni izhoda, ali ko je življenje razdrobljeno ali travmatično. Krepi in aktivira nagon za preživetje ter daje pogum in upanje v navidezno brezupni situaciji. Pod vplivom tega kamna se kriza spremeni v izziv. V naše življenje prinaša red, moč in krepi samozaupanje. Prav tako spodbuja medsebojno pomoč v času težav.

Eliksir iz granata krepi jetra in vranico, zelo močan učinek ima na notranje in zunanje spolne organe. Odpravlja, vse kar je potlačeno, pa tudi žalost in potrtost. Eliksir prav tako krepi moč regeneracije in stimulira metabolizem.

Več o tem, kako vplivajo kristali na naše telo in o pripravi kristalih eliksirjev, si lahko preberete v tej objavi.

  • Ogrlico z motivom peresa:

Ogrlica simbolizira pero Feniksa. Feniks je v egipčanski mitologiji mistična ptica, ki simbolizira ogenj, razsvetljenje in novo vstajenje.

Feniks je ptica, ki je nesmrtna. Legenda pravi, da v trenutku, ko umre, izgine v plamenih in zgori. Iz lastnega pepela pa se rodi nov, lepši, pomlajen in opolnomočen Feniks.

Podoba Feniksa se, kot bitje močne in polne energije, uporablja kot talisman. Naj vas ogrlica preplavljeni z energijo in željo, da se ves čas premikate naprej, da dosežete vse svoje cilje, ne glede na kakršne koli ovire.

Ogrlica ima tudi kristal granata, ki je kristal transformacije in nam pomaga pri življenjskih izzivih.

Ogrlica je velika cca. 4,5 cm in je na poviščeni vrvici pri kateri lahko regulirate dolžino.

  • Kristal črni turmalin:

Črni turmalin prinaša svežino, sprošča živčno napetost in daje moč za doseganje novih življenjskih ciljev. Turmalin čisti, rafinira in transformira goste energije v izgorevajoče vibracije. Prav zaradi duhovnih energij, počisti in dela ravnotežje na vseh čakrah, in tvori zaščitni ščit okrog telesa. Čistijo avro, odstranjujejo blokade, razpršijo negativne energije in opozarjajo na rešitve za specifične probleme.

Turmalin imenujemo tudi “kamen zaupanja”. Pomaga okrevati po boleznih, zelo je priporočljiv pri telesni in duševni izčrpanosti. Pravijo, da ščiti umetnike in jim pomaga do navdiha. Daje energijo in prežene otožnost.  Prežene vsak občutek žrtve in privablja navdih, sočutje, strpnost in blaginjo. Turmalin je močen duševni zdravilec. Pretvarja negativne miselne vzorce v pozitivne.

V paketku dobite kristal velikost cca 2 – 3cm.

  • Kanalizirano sporočilo:

Vsak paketek vsebuje tudi kanalizirano sporočilo višjih svetlobnih bitij, ki v tvoje življenje prinašajo jasnost in ljubezen. Točno tisto, ki jo prav zdaj potrebuješ.

Sporočilo je zate kanaliziral Miha Itanimon Korošec. Dve leti nazaj so se mu odprla vrata v svet duhovnosti in višjih dimenzij, od koder zdaj prenaša sporočila in odgovore svetlobnih bitij.  Miho lahko spremljaš na njegovi spletni strani: https://mihakorosec.com/

  • Kartica Spiritualčica:

Spiritualčice so prinašalke sporočil in vodnice, ki v tebi prebujajo zavedanje in povezavo s tvojim bistvom.
Glavni namen kartic je, da te navdihujejo in podprejo na tvoji poti. Kartice nastajajo v ustvarjalnem navdihu, ko se na papir pretoči energija sporočila, ki ga želijo ponesti v svet.
Izdeluje jih Nina Petauer, ki ustvarja pod imenom Spirit up. Njeno ustvarjanje, zapise in pesmi lahko najdeš na Instagramu  in na Facebooku.

  • Nalepko s simbolom Flow:

Je univerzalen simbol življenja ali obstoja. Simbol v tvoje življenje sidra ogromno različnih vibracij in energij. Podprl te bo točno tam, kjer potrebuješ podporo. Simbol Flow je dotik božanstva. V naše življenje sidra ravnovesje in harmonijo. Spodbuja nas k raziskovanju naše globine, ter nas podpira na individualnem pristopu in procesu duhovne in osebne rasti. Zdravi globino in razkriva veličino. Prinaša nam obilje v vseh oblikah in definicijah. Spodbuja pristno izražanje, brezpogojno dajanje in sprejemanje. Transformira naše izzive in ovire v priložnosti razširitve in rast.

Več o simbolu si lahko prebereš v tej objavi.

  • Sveti les – palo santo:

Palo Santo je divje rastoče mistično drevo, ki raste vzdolž obal Južne Amerike. Čarovnija Palo Santa je v alkemičnem procesu, ki se zgodi, ko drevo ali njen del odmre. Drevo običajno živi od 80 do 90 let. Ko odmre mora odležati v svojem naravnem okolju od 4 do 10 let, da bi se zaključila njegova preobrazba. Samo tedaj se razvijejo njegove medicinske in mistične lastnosti ter zares postane sveti les. Palo Santo že tisočletja uporabljajo šamani in zdravilci v Peruju in Ekvadorju.

Za prižiganje palčke Palo Santo uporabite svečo ali vžigalnik. Držite palčko pod kotom 45° ter usmerite konico navzdol proti plamenu. Pustite, da gori približno 30 sekund do ene minute, in palčko nato upihnite, da tli. Takrat se bo iz nje sprostil gost, aromatičen dim.

Z dimom in namero očistite prostor, predmete ali svoje energijsko polje. Sveti les lahko uporabljate tudi za meditacijo, čiščenje negativnih energij ter da odišavite dom.

  • Uhančke Nakit Jasmina Drolc:

Rjava barva predstavlja Zemljo, dom, resnost in stabilnost. Rjava barva je mešanice rdeče in rumene svetlobe, pogosto pa je v avri posameznika, ki je v obdobju prehoda ali življenjske spremembe.

Uhani te spodbujajo, da vsakokrat, ko si jih nadaneš, vdihneš in izdihneš ter si dovoliš narediti korak naprej.

  • Svečka s kristalčki:

Naj ta svečka predstavlja obljubo, da si enkrat mesečno vzameš čas zase. Toliko časa, namenjenega samo tebi, dokler svečka ne zgori do konca. Lahko je za meditacijo, za branje knjige, za kopel, za pisanje dnevnika hvaležnosti ali kakršen koli drug ritual, ki polni tvojo dušo.

Svečka vsebuje kristale granata.

  • Vsak paketek vsebuje tudi praktična navodila za uporabo.

Paketek »ZAČUTI: Nov začetek« je primeren tako za darilo vaši ljubljeni osebi ali darilo samemu sebi.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Začuti: NOV ZAČETEK”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.