Začuti: OBILJE

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: OBILJE, ki te spodbuja, da očistiš mentalne in čustvene vzorce, ki ti preprečujejo, da bi v svojem življenju izkusil obilje.

 

ZALOGA PAKETKOV JE OMEJENA.

44,00

Na zalogi

Obilje je biti srečen ter izpolnjevati svoje želje in cilje.

Obilje je tisto, k čemur vsi ljudje stremimo ter se zanj trudimo v življenju. Obilje je veliko več od denarja. Je ljubezen, energija, družba, prijatelji, zdravje, dobrota, lepota, sreča, navdušenje nad življenjem, izpolnjeni odnosi, ustvarjalna svoboda, čustvena in psihološka stabilnost, dobro počutje in duševni mir. Obilje je vse kar vidimo lepo.

Obilje je občutek. Je hvaležnost in videnje bogastva v vsakem trenutku. Ko smo hvaležni, strah izgine in pojavi se obilje. Ko smo naravnani na to, kar je, ne pa na to, česar ni, odpremo nevidna vrata obilja in bogastva … in takrat je dovolj samo to, da rečemo: “Hvala.”

Oprah Winfrey je nekoč dejala: »Kdor ima fokus na tistemu, česar nima, ne bo nikoli imel dovolj. Bodi hvaležen za to, kar imaš, da lahko dobiš več.«

In, ko damo fokus na eno stvar, ki jo imamo ali vidimo v obilju in se zahvaljujemo za obilje, začnemo dobivat obilje še na stotih drugih stvareh.

Obilje je izbira! In k nam lahko priteka le, če se mu odpremo in smo ga pripravljeni sprejeti.

Veliko ljudi pa ob misli na obilje pomisli na denar. Vendar tudi denar je samo energija. Zato morate s svojo energijo ravnati pazljivo – če s svojo energijo razmetavate in jo porabljate za malenkosti, potem boste tako počeli tudi s svojim denarjem. Denar ni cilj, ampak posledica. Cilj je ideja. Obilje je bogastvo, z denarjem ali brez njega.

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: OBILJE, ki te spodbuja, da očistiš mentalne in čustvene vzorce, ki ti preprečujejo, da bi v svojem življenju izkusil obilje.

Paketek vsebuje elemente, ki te bodo podprli pri tem, da si vzameš trenutek zase, si naliješ kozarec vode, zbistriš misli in se zahvališ za obilje, ki je v tvojem življenju in ki vanj še prihaja.

Paketek vsebuje:
  • Epruveto s kristali lapis lazulija za izdelavo kristalnega eliksirja.

Vodo v katero damo ustrezne naravne kristale, ki jo informirajo, imenujemo kristalni eliksir. Vsaka vrsta kristala ima v naravi poseben, edinstven energijski zapis, ki ga prenese na vodo in tako izboljša njeno kakovost. Lahko bi rekli, da vodi povrnejo življenjsko energijo.

Voda, napolnjena z vibracijo kristalov spodbuja zdravljenje, krepi imunski sistem, pozitivno vpliva na naše fizično telo in psihično počutje, zmanjšuje učinek stresa, nervozo in glavobole.

Lapis lazuli je kristal obilja, prijateljstva in ljubezni. Ima izredno močne energije in pomaga prepoznati ter sprejeti naš smisel ter poslanstvo. V človeku prebudi skrite moči, izostri sposobnost vodenja in pravilnega odločanja. Spodbuja nas, da prevzamemo nadzor nad svojim življenjem.

Lapis lazuli vas bo prisilil, da boste videli resnico, brez olepšav in jo tudi sprejeli. Preprečuje razvade in odvisnosti, izboljša sposobnost vizualizacije in izražanja, bogati in spodbuja duhovno rast, odganja depresije in strahove, vliva pogum in krepi samostojnost, umirja stres.

Lapis lazuli je zaščitni kamen, ki nas ščiti pred negativno energijo in vrača vse negativne vibracije nazaj k viru. Prinaša priložnosti, ponudbe, obilje ter pretok. Obenem pa nas uči sprejemanja.

Več o tem, kako vplivajo kristali na naše telo in o pripravi kristalih eliksirjev, si lahko preberete v tej objavi.

  • Ogrlica Čarobnik – Mavi:

Mavija sem prvič spoznala pred več kot tremi leti. Bila sem na skupinski regresiji, kjer smo se med drugimi potopili tudi v meditacijo, kjer naj bi spoznali naše osebne vodnike. Meditacija me je ponesla v gozd. Gozd v katerega sama pogosto zahajam. Izza drevesa se je pojavila modra svetloba. Prelivajoča se iz temne v svetlo barvo. Izginila in se zopet prikazala. Zaslišala sem glas, ki me je povabil bližje. Začutila sem toplino in občutek doma, domačnosti. Modra svetloba me je objela ter mi v roke podala skrinjico v kateri so bila peresa, sveti les, kamni ter beležka. Glas mi je rekel, da bom čez čas spoznala čemu je to namenjeno in kaj mi sporoča.

Vprašala sem kako ji/mu je ime. Iz skrinice je vzel beležko in na eno izmed zadnjih strani napisal “Mavi”. Moj Mavi. Moj vodnik. Energija, na katero se vedno obrnem, ko sem v dilemi ali imam občutek, da ne vem kam plujem v življenju.

Mavi je tisti, ki me vedno postavi nazaj na mojo pot. Z njim sem odkrila svoje poslanstvo. Danes vem zakaj mi je takrat v meditaciji izročil skrinico z elementi, ki so postali moji pripomočki v vsakodnevnem življenju ter na poslovni poti.

In sedaj čutim, da je prišel trenutek, da Mavi podpre tudi tebe. Želi si v svet. V tvoje življenje. Da tudi ti najdeš svoje poslanstvo. Da izraziš svoje srčne želje ter te podpre pri manifestaciji obilja. Da postane naš Mavi.

Mavi v turškem jeziku pomeni “modra”.

Ogrlica je na povoščeni vrvici pri kateri lahko regulirate dolžino nošenja.

  • Bleščeč obesek za ključe v obliki srca:

Zavedanje, da imamo ključe od vrat obilja vedno v lastnih rokah, je temeljno spoznanje do večjega zadovoljstva v našem življenju. Na nas je, da vrata odklenemo in vstopimo.

Naj bo obesek za ključe, katere vedno nosimo s seboj, opomnik, da so nam vsa “vrata” tega sveta dosegljiva. Vsa lahko odklenemo, če se le odločimo za ta korak. Obilje nas bo vedno našlo, če bomo v srcu imeli čisti namen in ljubezen.

Obesek za ključe je izdelan iz umetnega usnja, ki je izredno trpežno ter lahko za vzdrževanje.

Vsak obesek je ročno zašit pod prsti ustvarjalke Bellabag. V njeni ponudbi najdeš unikatne modne dodatke, ki jih zate ustvari tudi povsem po tvojih željah. Njeno ustvarjanje najdeš na Facebooku ali Instagramu.

  • Kanalizirano sporočilo:

Vsak paketek vsebuje tudi kanalizirano sporočilo višjih svetlobnih bitij, ki v tvoje življenje prinašajo jasnost in ljubezen. Točno tisto, ki jo prav zdaj potrebuješ.

Sporočilo je zate kanaliziral Miha Itanimon Korošec. Dve leti nazaj so se mu odprla vrata v svet duhovnosti in višjih dimenzij, od koder zdaj prenaša sporočila in odgovore svetlobnih bitij.  Miho lahko spremljaš na njegovi spletni strani: https://mihakorosec.com/ Facebooku in Instagramu.

  • Kartica Spiritualčica:

Spiritualčice so prinašalke sporočil in vodnice, ki v tebi prebujajo zavedanje in povezavo s tvojim bistvom.
Glavni namen kartic je, da te navdihujejo in podprejo na tvoji poti. Kartice nastajajo v ustvarjalnem navdihu, ko se na papir pretoči energija sporočila, ki ga želijo ponesti v svet.
Izdeluje jih Nina Petauer, ki ustvarja pod imenom Spirit up. Njeno ustvarjanje, zapise in pesmi lahko najdeš na Instagramu  in na Facebooku.

  • Uhani bleščeči srčki

Bleščeči uhančki te spodbujajo, da vsakokrat, ko si jih nadaneš, globoko vdihneš in si ponoviš mantro: ”Sprejemam obilje iz znanih in neznanih virov in v njem neizmerno uživam.”

Osnova je iz nerjavečega jekla, ki je kakovostna in ne povzroča alergij. Uhani imajo kovinski in silikonski zatič.

  • Svečka s kristalčki lapis lazulija in kamene strele:

Lapis lazuli pomaga izraziti misli in čustva. Prinaša dobro voljo, samosprejemanje, vedrost ter podpira ljubeče odnose. Kamena strela vodi k iskanju miru, podarja sprostitev in razkraja stres. Prispeva k večji osebni in poslovni uspešnosti. Omogoča intuitivni vpogled, podpira jasno razmišljanje in pomaga preseči strahove, da se lažje osredotočimo na življenjske izzive.

Naj ta svečka predstavlja obljubo, da si enkrat mesečno vzameš čas zase. Toliko časa, namenjenega samo tebi, dokler svečka ne zgori do konca. Lahko je za meditacijo, za branje knjige, za kopel, za pisanje dnevnika hvaležnosti ali kakršen koli drug ritual, ki polni tvojo dušo.

  • DARILO: Presenečenje

V paketku prejmeš tudi presenečenje, ki ga odkriješ šele, ko paketek odpreš. To presenečenje ti bo pomagalo v tvoje življenje privabiti več finančnega obilja.

  • Vsak paketek vsebuje tudi praktična navodila za uporabo.

Paketek »ZAČUTI: Obilje« je primeren tako za darilo vaši ljubljeni osebi ali darilo samemu sebi.

“Ko sprejemamo obilje smo so-kreatorji sveta!”

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Začuti: OBILJE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja