Akcija!

Začuti: POLETJE

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: POLETJE, ki te spodbuja, da si to poletje vzameš čas zase, svojo dušo in telo ter začutiš občutek svobode.

ZALOGA PAKETKOV JE OMEJENA IN JE NA VOLJO DO RAZPRODAJE ZALOG.

32,00 25,60

Počisti

Poletje je obdobje, ko se ustavimo, zadihamo in za trenutek obstanemo. Čas, ko si odpočijemo od stresa, prenatrpanega urnika ter službenih obveznosti. Čas, ko prisluhnemo svojim mislim, poslušamo šum morja ter škržatov na plaži.

Poletje je čas, ko se posvetimo sebi. Svoji duši in telesu.

Odklop od vsakdanje rutine in prepuščanje lastnemu ritmu življenja deluje zelo blagodejno na vse vidike našega življenja. Poletje je čas za upočasnitev, umiritev in priložnost za globinsko sprostitev napetosti, ki so se nam nabrale preko celega leta. Je idealna priložnost za notranji vpogled vase, za ozaveščanje sebe in da končno prisluhnemo sporočilom svojega telesa in duše. Sproščanje in mirovanje nam odpre vrata do intimne povezave z našim telesom in globje povezave z našo dušo.

Spodbujam te, da to poletje počneš tisto, kar ti pričara nasmeh na obraz.

Tisto, kar te dela lepše, močnejše. Premaguj svoje meje in najdi v sebi svojo moč in srečo! Ker srečni ljudje delajo prihodnost lepšo!

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: POLETJE, ki te spodbuja, da si to poletje vzameš čas zase, svojo dušo in telo ter začutiš občutek svobode.

Paketek vsebuje elemente, ki te bodo podprli pri tem, da si vzameš trenutek zase, si naliješ kozarec vode, zbistriš misli in uživaš poletje, ki je pred teboj.

Paketek vsebuje:
  • Epruveto s kristali mesečevega kamna za izdelavo kristalnega eliksirja.

Vodo v katero damo ustrezne naravne kristale, ki jo informirajo, imenujemo kristalni eliksir. Vsaka vrsta kristala ima v naravi poseben, edinstven energijski zapis, ki ga prenese na vodo in tako izboljša njeno kakovost. Lahko bi rekli, da vodi povrnejo življenjsko energijo.

Voda, napolnjena z vibracijo kristalov spodbuja zdravljenje, krepi imunski sistem, pozitivno vpliva na naše fizično telo in psihično počutje, zmanjšuje učinek stresa, nervozo in glavobole.

Mesečev kamen je znan kot najmogočnejši kamen za ženske, saj nas vodi do najbolj prefinjenih, najglobljih plasti naše ženstvenosti. Simbolizira nežnost, plodnost, intuicijo in od nekdaj velja za kamen svete ljubezni.

Blaži jezo in grobost, pomiri nas, sprosti in odpravlja strahove. Odstranjuje pregrade v partnerskih zvezah, odpira nas za ljubeče razumevanje in sprejemanje samih sebe.

Mesečev kamen harmonizira in uravnoveša, izboljšuje spomin, premaguje raztresenost. Miri nočne more in depresije. Navdihuje, odpravlja stres in bolečine, primeren je tudi za meditacijo. Verjame se, da mesečev kamen prinaša prijateljstvo in zvestobo.

Mesečev kamen je »kamen novih začetkov«.

Več o tem, kako vplivajo kristali na naše telo in o pripravi kristalih eliksirjev, si lahko preberete v tej objavi.

  • Ogrlica s školjko:

Minimalistična ogrlica s školjko in perlicami v turkizni in nežno rožnati barvi je simbolj svobode, lahkotnosti ter nosi energijo morja.

Šum valov in sprehod po plaži ima številne pozitivne učinke, ki nas pomirjajo. Morje napolni naše “baterije” oz. nas napoji z vitalno življenjsko energijo.

Ogrlica naj bo opomnik, da kadar si jo nadaneš, da si zavestno vzameš čas zase, zapreš oči in si predstavljaš, da plavaš v morju. Si daš svobodo. Svobodo, ki ti jo nudi razsežnost morske globine.

Ogrlica je na povoščeni vrvici pri kateri lahko regulirate dolžino nošenja.

  • Uhani bleščeči srčki

Bleščeči uhančki te spodbujajo, da vsakokrat, ko si jih nadaneš, globoko vdihneš in si ponoviš mantro: ”Danes je moj dan. Dan, ko si brez slabe vesti vzamem trenutek zase.

Osnova je iz nerjavečega jekla, ki je kakovostna in ne povzroča alergij. Uhani imajo kovinski in silikonski zatič.

  • Školjka

V paketku dobite tudi školjko, ki nas povezuje z elementom vode. Školjka nas povezuje s starodavno energijo vode in oceanov.

Školjka je namenjena, da jo postavite na svoj oltar, kjer bo predstavljala element vode.  Uporabljate jo lahko kot podstavek za čajno svečko, ki jo dobite v paketku ali podlaga za palo santo – kadilo.

Vsekakor pa je školjka čudovita dekoracija za vaše stanovanje ali delovno mesto. Že sam pogled nanjo vas bo pomiril in vnesel v vaše energijsko polje občutek miru.

Školjka je večje velikosti cca 10cm.

OPOMNIK: Školjke so naravne, kar pomeni, da so različne oblike in velikosti. V paketku dobite naključno eno izmed školjk, ki so na zalogi. Fotografije školjk so na voljo v galeriji.

  • Kanalizirano sporočilo:

Vsak paketek vsebuje tudi kanalizirano sporočilo višjih svetlobnih bitij, ki v tvoje življenje prinašajo jasnost in ljubezen. Točno tisto, ki jo prav zdaj potrebuješ.

Sporočilo je tokrat predala boginja Kali.

Sporočilo je zate kanaliziral Miha Itanimon Korošec. Dve leti nazaj so se mu odprla vrata v svet duhovnosti in višjih dimenzij, od koder zdaj prenaša sporočila in odgovore svetlobnih bitij.  Miho lahko spremljaš na njegovi spletni strani: https://mihakorosec.com/ Facebooku in Instagramu.

  • Sveti les – palo santo:

Palo Santo je divje rastoče mistično drevo, ki raste vzdolž obal Južne Amerike. Čarovnija Palo Santa je v alkemičnem procesu, ki se zgodi, ko drevo ali njen del odmre. Drevo običajno živi od 80 do 90 let. Ko odmre mora odležati v svojem naravnem okolju od 4 do 10 let, da bi se zaključila njegova preobrazba. Samo tedaj se razvijejo njegove medicinske in mistične lastnosti ter zares postane sveti les. Palo Santo že tisočletja uporabljajo šamani in zdravilci v Peruju in Ekvadorju.

Za prižiganje palčke Palo Santo uporabite svečo ali vžigalnik. Držite palčko pod kotom 45° ter usmerite konico navzdol proti plamenu. Pustite, da gori približno 30 sekund do ene minute, in palčko nato upihnite, da tli. Takrat se bo iz nje sprostil gost, aromatičen dim.

Z dimom in namero očistite prostor, predmete ali svoje energijsko polje. Sveti les lahko uporabljate tudi za meditacijo, čiščenje negativnih energij ter da odišavite dom.

  • Kartica Spiritualčica – razglednica:

Spiritualčice so prinašalke sporočil in vodnice, ki v tebi prebujajo zavedanje in povezavo s tvojim bistvom.

Kdaj si nazadnje poslal/a razglednico? Namen Spiritualčice je, da nanjo napišeš sporočilo in jo pošlješ svoji prijateljici/prijatelju in mu polepšaš poletne dni. Ni lepšega, kot odpreti poštni nabiralnik v katerem te, poleg reklam in položnic, pričaka sporočilo z lepo mislijo.

Spiritualčico dobiš z že nalepljeno znamko. Motiv Spiritualčice si lahko poljubno izbereš. Izbiraš lahko med 7. različnimi motivi.

Kartice nastajajo v ustvarjalnem navdihu, ko se na papir pretoči energija sporočila, ki ga želijo ponesti v svet. Izdeluje jih Nina Petauer, ki ustvarja pod imenom Spirit up. Njeno ustvarjanje, zapise in pesmi lahko najdeš na Instagramu  in na Facebooku.

  • Svečka s kristalčki mesečevega kamna:

Mesečev kamen nas sooča z našimi resničnimi čustvi, pomaga nam, da jih prepoznamo in odpravi čustvene blokade. S tem dobimo jasnejši pogled v občutke, ki so za nas zdaj in v prihodnje pomembni.

Naj ta svečka predstavlja obljubo, da si enkrat mesečno vzameš čas zase. Toliko časa, namenjenega samo tebi, dokler svečka ne zgori do konca. Lahko je za meditacijo, za branje knjige, za kopel, za pisanje dnevnika hvaležnosti ali kakršen koli drug ritual, ki polni tvojo dušo.

  • Vsak paketek vsebuje tudi praktična navodila za uporabo.

Paketek »ZAČUTI: Poletje« je primeren tako za darilo vaši ljubljeni osebi ali darilo samemu sebi.

“Pred tabo so svobodni poletni meseci. Izkoristi jih in sebi podari svobodno doživljanja vsega, kar utelešaš na ta planet.”

 

Spiritualčica

Ljubezen, Strast, Moč, Samozavest, Lahkotnost, Ravnovesje, Obilje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Začuti: POLETJE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.