Začuti: RAVNOVESJE

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: RAVNOVESJE, ki te spodbuja, da povežeš vse dimenzije sebe v celoto in ustvariš harmonično stanje med telesom, srcem, umom in dušo.

 

35,00

Na zalogi

Ključ do srečnega in polnega življenja se skriva v ohranjanju ravnovesja.

V ravnovesju smo, ko čutimo harmonijo in ljubezen. Ko je naše fizično telo skupaj z mentalno, emocionalno in spiritualno ravnjo, v ravnovesju. Ko stojimo v svojem stebru, a smo hkrati povezani s celoto.

“Ravnovesje je stanje globoke povezanosti vseh nivojev tvojega dušnega obstoja in posledično stanje popolnega pretoka in povezave z izvorom.” [Angeli]

Definicija ravnovesja je, da je to stanje sistema, ko so vsi deli uravnoteženi. Kadar smo ljudje izven ravnovesja se to kaže lahko kot bolezen, slabo počutje, napetost, manjša delovna vnema, raztresenost, padec energije itd…

Kadar nismo v stiku sami s sabo in svojimi čustvi, pustimo, da čustva upravljajo z nami in našim življenjem. Na takšen način izgubljamo nadzor nad sabo in ne izkoriščamo celotnega potenciala, ki ga imamo znotraj sebe. Energijo razdajamo navzven in na napačne načine in jo na ta način izgubljamo, namesto, da bi jo usmerjali v nekaj kreativnega. Tako lahko postanemo neodločni, ne znamo postavljati mej in reči odločen da ali ne.

Poskrbeti moramo za ravnovesje na fizični, mentalni, emocionalni ter spiritualni ravni.

Glavni znak, da smo v harmoničnem stanju, je občutek veselja. Ravnotežje v življenju je pot do sreče!

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: RAVNOVESJE, ki te spodbuja, da povežeš vse dimenzije sebe v celoto in ustvariš harmonično stanje med telesom, srcem, umom in dušo.

Paketek vsebuje elemente, ki te bodo podprli pri tem, da si vzameš trenutek zase, si naliješ kozarec vode, zbistriš misli in dan začneš v ravnovesju.

Paketek vsebuje:
  • Epruveto s kristali ametista za izdelavo kristalnega eliksirja.

Vodo v katero damo ustrezne naravne kristale, ki jo informirajo, imenujemo kristalni eliksir. Vsaka vrsta kristala ima v naravi poseben, edinstven energijski zapis, ki ga prenese na vodo in tako izboljša njeno kakovost. Lahko bi rekli, da vodi povrnejo življenjsko energijo.

Voda, napolnjena z vibracijo kristalov spodbuja zdravljenje, krepi imunski sistem, pozitivno vpliva na naše fizično telo in psihično počutje, zmanjšuje učinek stresa, nervozo in glavobole.

Ametist velja za močen zaščitni kamen. Ščiti naše energetsko polje. Odpravlja stres in v življenje prinaša umirjenost in harmonijo. Vibracija kristala deluje tako na fizičnem kot čustvenem in psihičnem nivoju.

Ametist nam pomaga doseči notranji mir. Spodbuja zmernost in zavedanje, zaradi česar imamo večji nadzor nad podzavestnimi in čustvenimi reakcijami.

Eliksir ametista ugodno vpliva na presnovo in pri sladkorni bolezni. Pomaga nam vzpostaviti stik z višjim jazom in prebuditi “šesti čut”. Eliksir nam pomaga očistiti auro, zagotavlja trdnost, stabilnost, mir in vedrino. Lajša depresijo in pomaga pri osvobajanju od neželenih navad in odvisnosti, predvsem od alkohola. Krepi intuicijo in jasnovidne sposobnosti. Zelo učinkovit je pri lajšanju težav z nespečnostjo.

Več o tem, kako vplivajo kristali na naše telo in o pripravi kristalih eliksirjev, si lahko preberete v tej objavi.

  • Kristal ametista:

Ametist je kristal izrednih duhovnih vibracij. Če je roževec kristal ljubezni za naše srce, lahko rečemo, da je ametist kristal ljubezni za našega duha.

Uravnoteži nihanje razpoloženja, nas osvobaja strahu, povečuje intuicijo ter samozavest. Prinaša več odločnosti pri sprejemanju odločitev. Ker ima sposobnost za preoblikovanje negativne energije v pozitivno, je priporočljiv za ljudi, ki so nagnjeni k melanholiji in depresiji, saj jim nudi uteho pri žalosti in lajša čustvene bolečine.

Ametist je odličen za meditacije in pomaga pri odpiranju tretjega očesa. Uči nas duhovne modrosti in spodbuja stik z božansko ljubeznijo. Razvija telepatijo, intuicijo in druge sposobnosti kot so komunikacija z duhovnim kraljestvom itd. Pomaga nam razumeti življenjske izzive, spodbuja nas, da si zastavimo realne cilje in pri tem lajša proces vizualizacije.

Postavljen v spalnici bo poskrbel za dobro spanje, ob njem se boste tudi lažje spomnili svojih sanj.

V paketku dobite kristal velikost cca 2 – 3 cm.

  • Ogrlica z motivom Jin janga in rože življenja:

Znak jin in jang je star kitajski simbol za univerzum, ki se je močno vrastel tudi v zahodno ideografijo. Simbol predstavlja dve nasprotni dimenziji, ki dajeta svetu ritem, dinamičnost.
Roža življenja je simbol svete geometrije, ki vsebuje vzorce stvarjenja sveta in življenja, je izvor vsega. Predstavlja izvor vsega, saj vsebuje vzorce stvarjenja sveta in življenja. Geometrijska oblika in vzorci rože življenja imajo višji univerzalni pomen, ki simbolično predstavlja temeljno naravo vesolja ter bivanja. S cikličnim ponavljanjem ponazarja povezanost celotnega univerzuma. Simbol tako predstavlja življenje samo, skozi katerega sijeta harmonija in ravnovesje.

Ogrlica je obojestranska – na eni strani je vijolične barve, na drugi pa srebrne. Ogrlica je na povoščeni vrvici pri kateri lahko regulirate dolžino nošenja.

Ogrlico je za paketek Začuti izdelal Marko Kovač, ki ustvarja pod imenom Mk Wood Arts.

  • Uhani Jin jang

Simbol Jin Jang predstavlja dve nasprotni dimenziji, ki dajeta svetu ritem, dinamičnost.
Jin označuje temo, ženskost, levo stran telesa itd. Jang je njegovo nasprotje in predstavlja zgodovino, svetost, moškost, desno stran telesa itd. Čeprav se na prvi pogled zdita sili nasprotni, to nista. Tao pravi, da gre le za dva aspekta ene resničnosti. Ker ena polarnost aktivno ustvarja drugo, sta v resnici Eno.

Velikost uhanov je 6mm. Osnova je iz nerjavečega jekla, ki je kakovostna in ne povzroča alergij. Uhani imajo kovinski in silikonski zatič.

  • Kanalizirano sporočilo:

Vsak paketek vsebuje tudi kanalizirano sporočilo višjih svetlobnih bitij, ki v tvoje življenje prinašajo jasnost in ljubezen. Točno tisto, ki jo prav zdaj potrebuješ. Sporočilo so tokrat predali Angeli.

Sporočilo je zate kanaliziral Miha Itanimon Korošec. Dve leti nazaj so se mu odprla vrata v svet duhovnosti in višjih dimenzij, od koder zdaj prenaša sporočila in odgovore svetlobnih bitij.  Miho lahko spremljaš na njegovi spletni strani: https://mihakorosec.com/ Facebooku in Instagramu.

  • Kartica Spiritualčica:

Spiritualčice so prinašalke sporočil in vodnice, ki v tebi prebujajo zavedanje in povezavo s tvojim bistvom.
Glavni namen kartic je, da te navdihujejo in podprejo na tvoji poti. Kartice nastajajo v ustvarjalnem navdihu, ko se na papir pretoči energija sporočila, ki ga želijo ponesti v svet.
Izdeluje jih Nina Petauer, ki ustvarja pod imenom Spirit up. Njeno ustvarjanje, zapise in pesmi lahko najdeš na Instagramu  in na Facebooku.

  • AromaStick BALANCE:

Življenje nas zaradi vseh obveznosti prav hitro »vrže« iz ravnovesja. Ko se to zgodi, je čas, da si vzamemo trenutek zase in globoko vdihnemo.

AromaStick je inhalator z visoko koncentracijo molekul, ki nas »prisili«, da močno vdihnemo – tako molekule dejansko prenese do epitelija v nosu, kjer je predel, s katerim vonjamo. Večina antistresnih tehnik se začne z globokim vdihom, ter kontroliranim izdihom. Zavedanje lastnega dihanja lahko zmanjša napetost mišic, zniža krvni pritisk in umiri srčni utrip in raziskave kažejo, da uporaba AromaSticka BALANCE te učinke okrepi.

AromaStick BALANCE vsebuje eterična olja, ki odpravljajo mentalno izčrpanost in stres, obenem pa izboljšajo mentalno vzdržljivost in budnost. Pomaga nam doseči usklajeno delovanje telesa in uma, s tem pa poskrbimo za naša čustva in notranji mir, kadar ga najbolj potrebujemo. 

Več o AromaStick inhalatorjih si lahko preberete na njihovi spletni strani, Facebook in Instagram profilu.

  • Svečka s kristalčki ametista, roževca in kamene strele:

Ametist v kombinaciji z roževcem in s kameno strelo pomaga, da dosežemo ravnovesje med srcem, umom in dušo.

Naj ta svečka predstavlja obljubo, da si enkrat mesečno vzameš čas zase. Toliko časa, namenjenega samo tebi, dokler svečka ne zgori do konca. Lahko je za meditacijo, za branje knjige, za kopel, za pisanje dnevnika hvaležnosti ali kakršen koli drug ritual, ki polni tvojo dušo.

  • Vsak paketek vsebuje tudi praktična navodila za uporabo.

Paketek »ZAČUTI: Ravnovesje« je primeren tako za darilo vaši ljubljeni osebi ali darilo samemu sebi.

Glavni znak, da smo v harmoničnem stanju, je občutek veselja. Ravnotežje v življenju je pot do sreče!

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Začuti: RAVNOVESJE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja