Ni na zalogi

Začuti: SAMOZAVEST

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: SAMOZAVEST, ki bo v tebi prebudil odločnost, samozavest ter pogum, da v svojem življenju lahko dosežeš vse kar si želiš.

 

35,00

Ni na zalogi

»Biti pogumen in samozavesten vodja je moje naravno stanje«. [Nadangel Zadkiel]

Beseda samozavest sestoji iz dveh besed in v resnici pomeni zavedanje sebe, zavedanje o sebi, zavest o sebi. Je mnenje posameznika o samemu sebi, zaupanje vase, v svoje sposobnosti in znanje.

V življenju samozavest potrebujemo, da smo se sposobni spopadati z odločitvami, v odnosih izražati svojo resnično naravo, se postaviti zase in doseči zadane cilje. Pri vsem tem moramo izhajati iz svoje samopodobe, ki gradi našo samozavest.

Samozavestni smo, ko verjamemo vase, ko smo notranje naravnani tako, da imamo občutek zaupanja v lastne sposobnosti, kvalitete in presojo. Oseba, ki zna ceniti samega sebe, to tudi izžareva navzven.

Kaj bi vi počeli v svojem življenju, če bi bili bolj samozavestni? Bi zamenjali službo? Bi bili bolj prijazni do sebe? Bi postavili mejo partnerju in otrokom? Bi se zavzeli zase v situacijah, ko vas nekdo žali, omejuje, širi laži o vas? Bi plesali, peli?

Skrivnost je v tem, da si samozavest gradimo skozi našo aktivnost. Torej – zamenjajte službo, bodite bolj prijazni do sebe, postavite meje ter poskrbite zase. Potem se boste počutili in tudi boste bolj samozavestni – ker vam je uspelo doseči nekaj, kar je trenutno za vas strašljivega. Ponosni boste nase, kar vam bo dalo še več zagona, da se lotite tudi drugih, za vas strašljivih ali celo trenutno nemogočih zadev.

“Ne boj se novih izzivov. Nov izziv zate pomeni, novo priložnost. Če tudi bodo te, sprva na površje tvojega doživljanja prinašale omejujoča prepričanja, ki jih še vedno nosiš v sebi, boš lahko v objemu spoznanj, ki jih zate nosi tišina, ponovno prebudil odločnost, samozavest in pogum.” [Nadangel Zadkiel]

Odnos do nas samih, do sprejemanja samega sebe, svoje samopodobe in tudi našega zdravja, predvsem fizičnega se nahaja v 3. čakri. Uravnoteženo delovanje tretje čakre se kaže skozi visoko raven življenjske energije in živahnosti, samozaupanja, kot sposobnost, da življenjske krize prebrodimo poknočno.

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: SAMOZAVEST, ki bo v tebi prebudil odločnost, samozavest ter pogum, da v svojem življenju lahko dosežeš vse kar si želiš.

Paketek vsebuje elemente, ki te bodo podprli pri tem, da si vzameš trenutek zase, si naliješ kozarec vode, zbistriš misli in dan začneš samozavestno.

Paketek Začuti: SAMOZAVEST vsebuje:
  • Epruveto s kristali tigrovega očesa za izdelavo kristalnega eliksirja.

Vodo v katero damo ustrezne naravne kristale, ki jo informirajo, imenujemo kristalni eliksir. Vsaka vrsta kristala ima v naravi poseben, edinstven energijski zapis, ki ga prenese na vodo in tako izboljša njeno kakovost. Lahko bi rekli, da vodi povrnejo življenjsko energijo.

Voda, napolnjena z vibracijo kristalov spodbuja zdravljenje, krepi imunski sistem,  pozitivno vpliva na naše fizično telo in psihično počutje, zmanjšuje učinek stresa, nervozo in glavobole.

Tigrovo oko nam dan občutek varnosti in harmonizira. Prinaša srečo in blagostanje. Eliksir iz tigrovega očesa transformira strahove v energije samozavesti.

Krepi samozavest in pripomore k uspehu, vliva vero, krepi moč volje, poguma. V nas prebuja moč vodenja, krepi naš občutek in izboljša finančno stanje. Spodbudi naše talente in nadarjenosti. Razlikuje med pobožnimi željami o tem, kaj želimo in kaj resnično potrebujemo. Ta kamen je koristen za reševanje dilem in notranjih konfliktov.

Podpira telo, ko se privaja na nove višje energije. Tigrovo oko združuje naše energije z energijo sonca, kar spodbuja delovanje tretje čakre.

Več o tem, kako vplivajo kristali na naše telo in o pripravi kristalih eliksirjev, si lahko preberete v tej objavi.

  • Lesen podstavek za svečko in motivacijsko kartico s simbolom Flow:

Simbol Flow je dotik božanstva. V naše življenje sidra ravnovesje in harmonijo. Spodbuja nas k raziskovanju naše globine, ter nas podpira na individualnem pristopu in procesu duhovne in osebne rasti. Zdravi globino in razkriva veličino. Prinaša nam obilje v vseh oblikah in definicijah. Spodbuja pristno izražanje, brezpogojno dajanje in sprejemanje. Transformira naše izzive in ovire v priložnosti razširitve in rasti. Več o simbolu si lahko prebereš TUKAJ.

Lesen podstavek za svečko ter motivacijsko kartico postavite na svojo pisalno ali klubsko mizo, da vas vsakodnevno podpira in motivira.

Podstavek je za paketek Začuti izdelal Marko Kovač, ki ustvarja pod imenom Mk Wood Arts.

  • Ogrlica sončnica:

Sončnice predstavljajo toplino, srečo ter zvestobo. Ogrlica vam daje sončno energijo in te spodbuja, da vsakokrat, ko si jo nadaneš samozavestno zakorakaš v svoj dan.

Vsak cvetni listek sem ročno izdelala in ga zložila v celoto. Ogrlica je na povoščeni vrvici pri kateri lahko regulirate dolžino nošenja.

  • Kanalizirano sporočilo:

Vsak paketek vsebuje tudi kanalizirano sporočilo višjih svetlobnih bitij, ki v tvoje življenje prinašajo jasnost in ljubezen. Točno tisto, ki jo prav zdaj potrebuješ. Sporočilo je predal Nadangel Zadkiel.

V sporočilu najdeš opomnik kako si na ta svet prišel in ti vlil samozavest ter pogum.

Sporočilo je zate kanaliziral Miha Itanimon Korošec. Dve leti nazaj so se mu odprla vrata v svet duhovnosti in višjih dimenzij, od koder zdaj prenaša sporočila in odgovore svetlobnih bitij.  Miho lahko spremljaš na Facebooku in Instagramu.

  • Kartica Spiritualčica:

Spiritualčice so prinašalke sporočil in vodnice, ki v tebi prebujajo zavedanje in povezavo s tvojim bistvom.
Glavni namen kartic je, da te navdihujejo in podprejo na tvoji poti. Kartice nastajajo v ustvarjalnem navdihu, ko se na papir pretoči energija sporočila, ki ga želijo ponesti v svet.
Izdeluje jih Nina Petauer, ki ustvarja pod imenom Spirit up. Njeno ustvarjanje, zapise in pesmi lahko najdeš na Instagramu  in na Facebooku.

  • Nalepka “Danes sijem”:

Nalepko, z motivom sončnice in motivacijskim napisom, nalepi na ogledalo v svoji kopalnici. Vsako jutro, ko se pogledaš vanj, se nasmej in naj nalepka predstavlja opomnik, da si poveš tri stvari, katere so ti všeč na in v tebi. In si naglas reči: “Danes sijem.”

Nalepko je za paketek Začuti izdelala Kaja Berlot, strastna ustvarjalka, spletna urednica Cosmopolitan.si in začetnica v ilustraciji, ki si na vse pretege želi naučiti več. Ustvarja pod imenom Deklica_si. Njene ilustracije, ustvarjanje ter zapise lahko najdeš na Instagramu, na Facebooku.

  • Bio ingverjev čaj:

Paketek vsebuje tudi Bio ingverjev čaj, ki pogrel tako tvojo dušo kot telo. Ingver je priljubljena rastlina, znana po svojem rahlo pekočem okusu in mnogih zdravilnih učinkih – predvsem pomaga telesu pri naravni krepitvi imunskega sistema in pri najrazličnejših prebavnih težavah, ki so pogosto posledica blokade 3. čakre. 

Čaj je za nas pripravilo majhno družinsko podjetje Flora d.o.o., ki se že več kot 25 let ukvarja z zelišči – ta so njihove velika ljubezen in strast. Najdete jih na Instagramu ter Facebooku.

  • Svečka s kristalčki tigrovega očesa:

Tigrovo oko prinaša toplino, srečo in razumevanje. Krepi samozavest in pripomore k uspehu, vliva vero, krepi moč volje, poguma.

Ogenj, rumena barva ter energija sonca krepijo tretjo čakro v kateri je sedež naše samozavesti.

Naj ta svečka predstavlja obljubo, da si enkrat mesečno vzameš čas zase. Toliko časa, namenjenega samo tebi, dokler svečka ne zgori do konca. Lahko je za meditacijo, za branje knjige, za kopel, za pisanje dnevnika hvaležnosti ali kakršen koli drug ritual, ki polni tvojo dušo.

  • Vsak paketek vsebuje tudi praktična navodila za uporabo.

 

Paketek »ZAČUTI: Samozavest« je primeren tako za darilo vaši ljubljeni osebi ali darilo samemu sebi.

Ko imamo sebe, v vsej polnosti, resnično radi in se sprejemamo točno takšne, kakršni smo, takrat se s svetlobno hitrostjo začne višati naša samopodoba. In ko se zviša naša samopodoba, zraste tudi samozavest.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Začuti: SAMOZAVEST”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.