Začuti: SEBE

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: SEBE, ki te spodbuja, da odkriješ in objameš vse barve svoje mavrice.

44,00

Na zalogi

“Nič ne more zadušiti luči, ki sije od znotraj.” [Maya Angelou]

V današnjem času, ko nam svet, okolica, mediji in družba narekuje ter sugerira kakšni naj bi bili, je zares biti to, kar smo, ena najtežjih nalog vsakega posameznika.

Kdo sem dejansko jaz, ko odvržem maske in tisto, kar drugi želijo? Kdo sem in kaj so moji notranji potenciali, notranje želje, ki jih morda zatiram, potiskam vase … in čakam, da bodo odkriti?

Kdo sem jaz? Kdo sem v svoji najgloblji obliki?

Kaj so moje dobre in slabe lastnosti, kaj si v življenju želim in kaj je moja strast?

Poznaš vse odgovore svoje duše?

Da si lahko odgovorimo na vprašanja, se je potrebno zazreti vase, stopiti v srce in slediti temu, kar začutimo, da je pravo za nas. Tukaj z razumom enostavno ne moremo operirati, ker se ni česa oprijeti, ker ni varnosti, ki jo razum išče v zunanjem svetu. Tukaj je potrebno začutiti samega sebe.

Pomembno je, da se znamo povezati s svojim izvornim jazom, da prisluhnemo temu, kar je v naši notranjosti, v našem srcu.

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: SEBE, ki te spodbuja, da odkriješ in objameš vse barve svoje mavrice.

Paketek vsebuje elemente, ki te bodo podprli pri tem, da si vzameš trenutek zase, si naliješ kozarec vode, zbistriš misli in pogumno zakorakaš v dan v svoji energiji.

Paketek vsebuje:
  • Epruveto s kristali za izdelavo kristalnega eliksirja.

Vodo v katero damo ustrezne naravne kristale, ki jo informirajo, imenujemo kristalni eliksir. Vsaka vrsta kristala ima v naravi poseben, edinstven energijski zapis, ki ga prenese na vodo in tako izboljša njeno kakovost. Lahko bi rekli, da vodi povrnejo življenjsko energijo.

Voda, napolnjena z vibracijo kristalov spodbuja zdravljenje, krepi imunski sistem,  pozitivno vpliva na naše fizično telo in psihično počutje, zmanjšuje učinek stresa, nervozo in glavobole.

Epruveta vsebuje sedem različnih kristalov, ki uravnovešajo naše glavne čakre v telesu. Rdeči jaspis, karneol, tigrovo oko, aventurin, lapis lazuli, ametist ter kameno strelo.

Ko se povežemo s centri moči v svojem telesu, ko spoznamo in začutimo svojo dušo, ko vsako spremembo jemljemo kot čudež narave in ko začutimo svojo pristno moč, takrat smo nepremagljivi.

Več o tem, kako vplivajo kristali na naše telo in o pripravi kristalih eliksirjev, si lahko preberete v tej objavi.

  • Leseno ogrlico z motivom 1. čakre:

Sanskrtsko ime te čakre je MULADHARA, kar pomeni temeljno podporo. Povezana je z ozemljitvijo in vprašanji občutka varnosti, strukture, reda ter urejenega življenja.

Korenska čakra je temelj celotnega človekovega energetskega sistema. Če je uravnotežena, potem je  temelj trden, energija se lahko neovirano premika po vseh čakrah ter spodbuja osebnostni in telesni razvoj. Človek z zdravo prvo čakro izžareva odločnost, moč in vitalnost. Pogosto daje energijo tudi ljudem okoli sebe.

Korenska čakra predstavlja stabilnost, voljo do življenja, življenjsko moč, varnost in sposobnost preživetja, prazaupanje, prizemljitev, sprejemanje, zemeljsko energijo.

Človek z dobro delujočo prvo čakro je v dobri fizični kondiciji, vitalnega telesa, ima dobro prebavo. Počuti se varno, z obema nogama na tleh, je fizično in psihično stabilen, z izostreno intuicijo in instinkti, odlikujeta ga potrpežljivost in (samo)zaupanje.

Ogrlico je za paketek Začuti izdelal Marko Kovač, ki ustvarja pod imenom Mk Wood Arts.

  • Rumeno beležko ter vprašanja:

V paketku dobite malo rumeno beležko, ki bo od sedaj vaša najboljša prijateljica. Beležka je brezčrtna, da niste omejeni in se lahko vaša duša prosto izraža. Beležka je namenjena zapiskom vaše duše, raziskovanju kdo ste, kaj si želite in kaj so vaši cilji v življenju.

Poleg beležke dobite tudi vprašanja, ki vam bodo pomagala raziskovati sebe in svoje duše. Vprašanja so strukturirana in namenjena temu, da si vzamete čas, razmislite o sebi, o svojih dobrih in slabih lastnostih, hvaležnostih in slabostih, ciljih in vizijah,…

S pomočjo teh vprašanj in odgovorov, boste lažje ozavestili kdo ste, kam ste namenjeni in kaj si želite v življenju. Šele ko spoznate sebe, lahko v svoji avtentičnosti začnete sijati v svetu!

  • Mini žepno ogledalo:

Kdaj si se nazadnje pogledal/a v ogledalo in si iskreno rekel/rekla, da se imaš rada? Si se zazrl/a v svoje oči in se sprejel/a točno takšnega kot si? Z vsemi dobrimi in slabimi lastnostmi.

Modro ogledalce te bo od sedaj spremljalo na vsakem tvojem koraku. Lahko ga shraniš v torbico, denarnico ali v avto. In vsakokrat, ko ga zagledaš ali zatipaš, ga odpri, se poglej v oči in si nameni nekaj lepih besed! Zaslužiš si jih! Ker se imaš rad/a!

Na ogledalu je tudi simbol Flow, ki te podpria pri raziskovanju samega sebe.

  • Kristal roževec:

Roževec je kristal ljubezni. Ko spoznavamo sebe, je najpomembnejša energija, ki nas spremlja pri tem, prav energija ljubezni. Do sebe.

Roževec je svetli kamen nežno roza barve in srčni kamen ter kristal brezpogojne ljubezni. Vsebuje ženstveno energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravilnosti, nege in tolažbe. Srčni kamen Roževec se uporablja kot ljubezenski talisman že dolgo časa in je tako postal pomemben talisman namenjen razmerjem. Je zelo učinkovit pri prepletanju globljih vezi v družini ali s prijatelji.

V odnosih vzpostavlja harmonijo ter spodbuja brezpogojno ljubezen. Ugodno deluje pri nihanju razpoloženja, pretiranem čustvovanju, jezi in vzkipljivosti. Odpravlja negativne lastnosti kot so ljubosumnost in bes ter prinaša odpuščanje. Običajno ga uporabljamo za pridobivanje in širjenje ljubezni ter prijateljstva.

V paketku dobite kristal velikost cca 3 – 4cm.

  • Kanalizirano sporočilo:

Vsak paketek vsebuje tudi kanalizirano sporočilo višjih svetlobnih bitij, ki v tvoje življenje prinašajo jasnost in ljubezen. Točno tisto, ki jo prav zdaj potrebuješ.

Sporočilo je zate kanaliziral Miha Itanimon Korošec. Dve leti nazaj so se mu odprla vrata v svet duhovnosti in višjih dimenzij, od koder zdaj prenaša sporočila in odgovore svetlobnih bitij.  Miho lahko spremljaš na njegovi spletni strani: https://mihakorosec.com/

  • Kartica Spiritualčica:

Spiritualčice so prinašalke sporočil in vodnice, ki v tebi prebujajo zavedanje in povezavo s tvojim bistvom.
Glavni namen kartic je, da te navdihujejo in podprejo na tvoji poti. Kartice nastajajo v ustvarjalnem navdihu, ko se na papir pretoči energija sporočila, ki ga želijo ponesti v svet.
Izdeluje jih Nina Petauer, ki ustvarja pod imenom Spirit up. Njeno ustvarjanje, zapise in pesmi lahko najdeš na Instagramu  in na Facebooku.

  • Uhančke Nakit Jasmina Drolc:

Rdeča je barva krvi in življenjske energije. Je tudi barva telesne ljubezni in strasti. Preplavlja nas z močjo in sprošča adrenalin. Rdeča je močna barva, ki so jo vedno povezovali z življenjsko vitalnostjo. Preplavlja nas z energijo, toploto in življenjsko močjo. Pomaga odgnati malodušje in negativne misli.

Rdeči uhančki te spodbujajo, da vsakokrat, ko si jih nadaneš, vdihneš in izdihneš ter ozavestiš ter objameš vse barve tvoje mavrice. Si dovoliš biti to kar si!

  • Svečka s kristalčki:

Naj ta svečka predstavlja obljubo, da si enkrat mesečno vzameš čas zase. Toliko časa, namenjenega samo tebi, dokler svečka ne zgori do konca. Lahko je za meditacijo, za branje knjige, za kopel, za pisanje dnevnika hvaležnosti ali kakršen koli drug ritual, ki polni tvojo dušo.

Priporočam, da si svečko prižgete medtem, ko odgovarjate na vprašanja, ki jih prejmete skupaj s paketkom.

Svečka vsebuje sedem različnih kristalov.

  • Vsak paketek vsebuje tudi praktična navodila za uporabo.

Paketek »ZAČUTI: Sebe« je primeren tako za darilo vaši ljubljeni osebi ali darilo samemu sebi.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Začuti: SEBE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja