Ni na zalogi

Začuti: SREČO

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: SREČO, ki te spodbuja, da ozavestiš, da srečo izbereš in jo odkriješ v sebi!

33,00

Ni na zalogi

Biti srečen, zadovoljen in živeti izpolnjeno življenje je želja slehernega posameznika. In mnogokrat se zdi, da je iskanje sreče naš življenjski projekt.

Sreča je notranji občutek, ki je nezamenljiv. Po njem točno vemo, ali smo, ali nismo srečni. Glede pomena sreče v življenju posameznika obstajajo različna, nasprotujoča si mnenja, predvsem zaradi različnih meril in subjektivnega razumevanja, na podlagi česar definiramo srečo.

Kaj zate pomeni sreča? Si srečen/srečna?

Sreča je nekaj, za kar si prizadevamo vsi, a jo je pogosto težko opredeliti, saj jo vsak dojema na svoj način. Sreča ene osebe se morda ne bo ujemala s srečo druge.

Sreča te lahko najde v vsakem trenutku tvojega življenja. Tako kot vse v tvojem življenju je tudi sreča tvoja izbira!

Sreča ni nekaj, za kar se moraš boriti. Niti ne nekaj, kar bi moral v svojem življenju iskati. Sreča je. Vedno in povsod. Sreča si ti.

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: SREČO, ki te spodbuja, da ozavestiš, da srečo izbereš in jo odkriješ v sebi!

Paketek vsebuje elemente, ki te bodo podprli pri tem, da si vzameš trenutek zase, si naliješ kozarec vode, zbistriš misli in pogumno zakorakaš v dan v svoji sreči.

Paketek vsebuje:
  • Epruveto s kristali za izdelavo kristalnega eliksirja.

Vodo v katero damo ustrezne naravne kristale, ki jo informirajo, imenujemo kristalni eliksir. Vsaka vrsta kristala ima v naravi poseben, edinstven energijski zapis, ki ga prenese na vodo in tako izboljša njeno kakovost. Lahko bi rekli, da vodi povrnejo življenjsko energijo.

Voda, napolnjena z vibracijo kristalov spodbuja zdravljenje, krepi imunski sistem,  pozitivno vpliva na naše fizično telo in psihično počutje, zmanjšuje učinek stresa, nervozo in glavobole.

Zeleni aventurin je kamen sreče. Zaradi prevladujoče energije zraka krepi individualnost, izvirnost in sproščenost. Z ugodno vibracijo preplavi telo in nas, razen s čistimi fizičnimi učinki, ki so posledica raztapljanja vsakovrstnih blokad, napolnjuje tudi z optimizmom, samozavestjo, tolerantnostjo in stimulira sanjanje.

Uvrščamo ga med najpomembnejše kristale za pritegovanje blaginje. Najbolj učinkovit je na področju srčne čakre (spodbuja pritok ljubezni), ima zelo nežno in tolažilno vibracijo. Poznan je kot eden najbolj zdravilnih kamnov.

Več o tem, kako vplivajo kristali na naše telo in o pripravi kristalih eliksirjev, si lahko preberete v tej objavi. 

  • Kristal aventurin:

Aventurin, kot kamen moči, prinaša blagostanje, srečo in denar. Ne samo da prinaša blagostanje, ampak tudi odpira vrata, da le-to pride v naše življenje. Najde nam nove poslovne priložnosti. Prinaša uspeh in veselje, v zakonu pa povečuje ljubezen ter sožitje. Aventurin ščiti srce ter pomaga zaceliti srčne rane. Poznan je tudi kot veliki zdravitelj srca, tako na fizičnem, čustvenem in mentalnem nivoju. V magijskih postopkih so ga uporabljali tudi za okrepitev kreativnosti in percepcije.

Pri otrocih spodbuja čut za odgovornost in resnost glede šolskih obveznosti, najstnike pa umirja in jim prinaša ravnovesje ter stabilnost. Ne pozabite ga vzeti s sabo, ko se namenite plačati račune, v primeru da se znajdete v slabi finančni situaciji. Pomagal vam bo stabilizirati finančno stanje. Dobro ga je imeti pri sebi tudi, ko se odpravite na razgovor za službo.

V paketku dobite kristal velikost cca 2 – 3cm.

  •  Ogrlica s simbolom Hamse:

Hamsa ali Fatimina roka je talisman iz starodavnega Bližnjega vzhoda. Gre za odprto desno dlan, ki naj bi prinašala srečo in varuje pred zlom, predvsem pred zavistnimi pogledi tistih, ki želijo slabo.

Hamsa je univerzalni znak za zaščito in opozarja vse tiste, ki nam želijo škoditi, da se lahko vse slabo, kar želijo nam, lahko zgodi njim. Iz zgodovine izhaja, če osebna na sebi nosi amulet Hamse je zaščitena pred zlonamernostjo, ki nam bi jo lahko povzročile tretje osebe.

Njeno najbolj priljubljeno ime je hamsa, ki izhaja iz arabske besede khomash, kar pomeni pet prstov na roki. V Egiptu so nosili simbol roke, da bi pritegnili srečo, in jo tudi zadržali v roki. Tudi v starem Babilonu je bila roka z iztegnjenimi prsti simbol sreče. V različnih časovnih obdobjih je bila iztegnjena ali dvignjena roka simbol moči, slika roke pa je nekaterim narodom celo predstavljala boga.

Tudi v izjemno bogati indijski kulturi ima Fatimina roka pomembno mesto, saj je eden njihovih najbolj svetlih simbolov. V hinduizmu pet prstov predstavlja pet elementov narave in pet človekovih energijskih točk oziroma čaker.

Znana Fatimina roka je že stoletja simbol ženstvenosti, ki ima tudi posebno moč. Ščiti pred silami zla in uroki ter privablja uspeh. Velja tudi prepričanje, da ima zdravilno moč za vsakogar, ki jo bodisi nosi na sebi ali jo ima obešeno doma.

Ogrlica je izdelana iz polimerne gline in je na dolgi ketnici.

  • Kanalizirano sporočilo:

Vsak paketek vsebuje tudi kanalizirano sporočilo višjih svetlobnih bitij, ki v tvoje življenje prinašajo jasnost in ljubezen. Točno tisto, ki jo prav zdaj potrebuješ.

Sporočilo je zate kanaliziral Miha Itanimon Korošec. Dve leti nazaj so se mu odprla vrata v svet duhovnosti in višjih dimenzij, od koder zdaj prenaša sporočila in odgovore svetlobnih bitij.  Miho lahko spremljaš na njegovi spletni strani: https://mihakorosec.com/

  • Kartica Spiritualčica:

Spiritualčice so prinašalke sporočil in vodnice, ki v tebi prebujajo zavedanje in povezavo s tvojim bistvom.
Glavni namen kartic je, da te navdihujejo in podprejo na tvoji poti. Kartice nastajajo v ustvarjalnem navdihu, ko se na papir pretoči energija sporočila, ki ga želijo ponesti v svet.
Izdeluje jih Nina Petauer, ki ustvarja pod imenom Spirit up. Njeno ustvarjanje, zapise in pesmi lahko najdeš na Instagramu  in na Facebooku.

  • Dišeči palčki:

Dišeče palčke so preprosto in učinkovito sredstvo za odišavljanje vašega doma in ustvarjanje prijetnega ambienta. Vse kulture tega sveta so uporabljale dišeče palčke in kadila tudi zaradi njihovega vpliva na naše počutje. Pozitivno vplivajo na našo energijo, očiščujejo prostor in nas sprostijo, pomagajo zmanjševati stres, depresijo in nespečnost.

So bolj zdrava alternativa raznim kemičnim sprejem za odišavljanje prostora, njihov vonj pa se še dolgo po dogorjeni palčki, nežno pretaka po prostoru.

  • Uhančke Nakit Jasmina Drolc:

Zlata barva je barva uspeha, dosežkov in zmagoslavja. Zlata barva je topla barva, ki je lahko sijoča, svetleča in srečna. Zlata barva dodaja bogastvo in toplino, vsemu s čimer se poveže. Osvetljuje in povečuje druge stvari okoli sebe. Je optimistična in pozitivna.

Povezana je z blaginjo, razkošjem, kakovostjo, ugledom, prefinjenostjo, eleganco.

Zlati uhančki te spodbujajo, da vsakokrat, ko si jih nadaneš, vdihneš in izdihneš ter ozavestiš, da srečo izbiraš sama!

  • Svečka s kristalčki:

Svečka vsebuje kristale aventurina. Aventurin zaradi prevladujoče energije zraka krepi individualnost, izvirnost in sproščenost.

Naj ta svečka predstavlja obljubo, da si enkrat mesečno vzameš čas zase. Toliko časa, namenjenega samo tebi, dokler svečka ne zgori do konca. Lahko je za meditacijo, za branje knjige, za kopel, za pisanje dnevnika hvaležnosti ali kakršen koli drug ritual, ki polni tvojo dušo.

  • Vsak paketek vsebuje tudi praktična navodila za uporabo.

Paketek »ZAČUTI: Srečo« je primeren tako za darilo vaši ljubljeni osebi ali darilo samemu sebi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Začuti: SREČO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.