Ni na zalogi

Začuti: STRAST

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: STRAST, ki te spodbuja, da odkriješ svoje srčne želje in namene, s katerim prihajaš na ta svet.

 

33,00

Ni na zalogi

»Resnična strast in predanost tvoji življenjski zgodbi sta občutka, ki se lahko v tebi rodita samo takrat, ko v svoje življenje sidraš zgolj svoje pristne in srčne želje ter vizije, s pomočjo katerih okoli sebe ustvarjaš lepši svet.«  [Boginja Pele]

strást ž (ȃ)

1. zelo močno trajno čustvo, težko obvladljivo z voljo, razumom,

2. zelo močna želja po čem, zlasti po zadovoljevanju spolne ljubezni, sle,

3. zelo močno hotenje, volja do določenega dela, dejavnosti.

 

Strast je gorivo, ki te poganja skozi življenje!

Kaj je tvoja strast? Kaj je tisto zaradi česar se vsak dan z veseljem zbudiš? Kaj te resnično navdušuje, izpolnjuje in radosti? Kaj je tisto, ob čemer tvoje srce poje in duša pleše?

Strast nam omogoči, da izzive vidimo kot priložnosti za rast in da nas nič ne ustavi na tej naši poti. Ko smo v stiku s svojo strastjo in delamo to, kar ljubimo, uresničujemo svoj polni kreativni potencial, ki je v nas.

Strast nas odpre za priložnosti v našem življenju in nas preobraža.

Živeti svojo strast pomeni imeti pogum, da se izraziš, da si avtentičen, da si original. Ko je to, kar počneš, uglašeno s tem, kdo ti si, je to, kar počneš, vir energije zate.

Predstavljam ti ritualni paketek ZAČUTI: STRAST, ki te spodbuja, da odkriješ svoje srčne želje in namene, s katerim prihajaš na ta svet.

Paketek vsebuje elemente, ki te bodo podprli pri tem, da si vzameš trenutek zase, si naliješ kozarec vode, zbistriš misli in vsak dan začneš s strastjo.

Paketek vsebuje:
  • Epruveto s kristali za izdelavo kristalnega eliksirja.

Vodo v katero damo ustrezne naravne kristale, ki jo informirajo, imenujemo kristalni eliksir. Vsaka vrsta kristala ima v naravi poseben, edinstven energijski zapis, ki ga prenese na vodo in tako izboljša njeno kakovost. Lahko bi rekli, da vodi povrnejo življenjsko energijo.

Voda, napolnjena z vibracijo kristalov spodbuja zdravljenje, krepi imunski sistem,  pozitivno vpliva na naše fizično telo in psihično počutje, zmanjšuje učinek stresa, nervozo in glavobole.

Karneol nam daje moč, da uresničimo stvari, ki si jih zaradi strahu ne upamo. Spodbuja nas, da postanemo odločni ter nas motivira za uspeh. Prežene čustveno negativnost ter jo nadomesti z ljubeznijo do življenja. Krepi individualnost, osebno zadovoljstvo in nas vodi k izpopolnjenju. Povišuje fizično energijo in osebno moč, poudarja talente. Odganja apatijo in pasivnost. Je kristal ustvarjalnosti in topline.

Več o tem, kako vplivajo kristali na naše telo in o pripravi kristalih eliksirjev, si lahko preberete v tej objavi.

  • Leseno ogrlico z motivom 2. čakre:

Drugo čakro poznamo pod imenom Svadhisthana. Njeno ime v sanskrtu pomeni ‘postavljena na pravem mestu’ ali pa tudi ‘sladkost’ – telesnih in čutnih užitkov.

Druga čakra je središče ženske energije, omogoča razmnoževanje, rojstvo in ustvarjanje novega. Med osrednje teme te čakre zato najdemo spolnost, čutnost in ustvarjalnost. Druga čakra povezuje moški in ženski vidik, sonce in luno. Velikokrat jo lahko začutimo ob “popolni združitvi” s svojo pravo polovico.

V sakralni čakri domuje življenjska energija. Pozitivno se izraža v veselju do življenja, čutnosti, ustvarjalnosti, željo po notranji rasti. Dobro delujoča druga čakra omogoča zdravo spolno življenje, kjer čustva niso potlačena, temveč izražena. Oseba z zdravo drugo čakro, sprejme svoje telo s svojimi danostmi, do partnerja čuti privlačnost, s katero živi svojo izpolnitev in svojo vdanost. Le ko energije prosto stečejo skozi sakralno čakro lahko človek živi in doživi svojo pravo ustvarjalnost. Takrat človek izraža samozavest, vitalnost, radost do življenja, tak človek zna popolnoma sprejemati druge.

  • Kanalizirano sporočilo:

Vsak paketek vsebuje tudi kanalizirano sporočilo višjih svetlobnih bitij, ki v tvoje življenje prinašajo jasnost in ljubezen. Točno tisto, ki jo prav zdaj potrebuješ. Sporočilo je predala Boginja Pele.

V času uporabe ritualnega paketka – ZAČUTI: Strast bo intenzivno sodelovala s teboj in ti pomagala, da sebe prepoznaš v vsej veličini, potem pa to veličino strastno in predano podeliš s svetom, ki te obdaja.  

Sporočilo je zate kanaliziral Miha Itanimon Korošec. Dve leti nazaj so se mu odprla vrata v svet duhovnosti in višjih dimenzij, od koder zdaj prenaša sporočila in odgovore svetlobnih bitij.  Miho lahko spremljaš na njegovi spletni strani: https://mihakorosec.com/

  • Kartica Spiritualčica:

Spiritualčice so prinašalke sporočil in vodnice, ki v tebi prebujajo zavedanje in povezavo s tvojim bistvom.
Glavni namen kartic je, da te navdihujejo in podprejo na tvoji poti. Kartice nastajajo v ustvarjalnem navdihu, ko se na papir pretoči energija sporočila, ki ga želijo ponesti v svet.
Izdeluje jih Nina Petauer, ki ustvarja pod imenom Spirit up. Njeno ustvarjanje, zapise in pesmi lahko najdeš na Instagramu  in na Facebooku.

  • Sveti les – palo santo:

Palo Santo je divje rastoče mistično drevo, ki raste vzdolž obal Južne Amerike. Čarovnija Palo Santa je v alkemičnem procesu, ki se zgodi, ko drevo ali njen del odmre. Drevo običajno živi od 80 do 90 let. Ko odmre mora odležati v svojem naravnem okolju od 4 do 10 let, da bi se zaključila njegova preobrazba. Samo tedaj se razvijejo njegove medicinske in mistične lastnosti ter zares postane sveti les. Palo Santo že tisočletja uporabljajo šamani in zdravilci v Peruju in Ekvadorju.

Za prižiganje palčke Palo Santo uporabite svečo ali vžigalnik. Držite palčko pod kotom 45° ter usmerite konico navzdol proti plamenu. Pustite, da gori približno 30 sekund do ene minute, in palčko nato upihnite, da tli. Takrat se bo iz nje sprostil gost, aromatičen dim.

Z dimom in namero očistite prostor, predmete ali svoje energijsko polje. Sveti les lahko uporabljate tudi za meditacijo, čiščenje negativnih energij ter da odišavite dom.

  • Uhančke Nakit Jasmina Drolc:

Oranžna je barva kreativnosti in ambicije. Je barva veselja, optimizma in druženja. Povezana je tudi s samospoštovanjem, kar pomeni da spodbuja svobodno izražanje samega sebe ter spoštovanje do lastnih meja in hkratno spoštovanje meja drugih.

Bleščeči uhančki te spodbujajo, da vsakokrat, ko si jih nadaneš, si nameniš lepo besedo in zaplešeš!  Pred teboj je čudovit dan!

  • Svečka s kristalčki karneola:

Karneol spodbuja pozitivne življenjske izbire, razprši brezvoljnost, usmerja nas k stvarnosti in prizemljuje.

Naj ta svečka predstavlja obljubo, da si enkrat mesečno vzameš čas zase. Toliko časa, namenjenega samo tebi, dokler svečka ne zgori do konca. Lahko je za meditacijo, za branje knjige, za kopel, za pisanje dnevnika hvaležnosti ali kakršen koli drug ritual, ki polni tvojo dušo.

  • DARILO: Vzorec vitaminskiga oljnega seruma kozmetike Mayarula:

Serum je namenjen intenzivni nočni negi in regeneraciji kože. Priporočljivo ga je nanašati na vlažno kožo, takoj po nanosu tonika (seveda pri Mayaruli priporočajo Cvetni tonik z aloe vero) in ga nežno vtremo. Občutek po nanosu je mehak, svilnat in negovalen, koža pa je zjutraj pripravljena na nov dan.

Vitaminski oljni serum globinsko nahrani in neguje suho kožo, vitamina A in E pa poskrbita za antioksidativno nego zrele kože, izboljšata elastičnost kože ter zmanjšujeta gube.

Mayarula je s certifikatoma CosmEthically Active in Organic opremljena povsem naravna kozmetika. Rastlinske sestavine v izdelkih izhajajo iz ekološkega kmetijstva, kozmetika tudi ne vsebuje sestavin živalskega izvora. https://www.mayarula.si/

Imejmo se rade in se razvajajmo z naravno kozmetiko!

  • Vsak paketek vsebuje tudi praktična navodila za uporabo.

 

Paketek »ZAČUTI: Strast« je primeren tako za darilo vaši ljubljeni osebi ali darilo samemu sebi.

“Kadar sami sebi pustimo, da zasijemo, podzavestno tudi ostalim ljudem omogočimo, da storijo enako.” Nelson Mandela

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Začuti: STRAST”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.