Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem! Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo!

 

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike.

 

Vsaka izmed njih je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej potegnem orakeljsko karto, ki nosi posebno sporočilo.  Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje. Lahko izberete povezavo z nebesnimi znamenji. Vsako znamenje ima svojo barvo in tudi kristali so po zodiaku v tistih barvah. Sama priporočam izbiro po intuiciji. Čarobnica vas pokliče, glede na tisto, kar v določenem življenjskem obdobju potrebujemo. Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

 

 

TRGOVINA

Čarobnice, ki so našle dom

BLOG