Čarobnica zate – izdelava Čarobnice po naročilu

125,00

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Kristali nas pritegnejo in se povežejo z našo energijo.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Čarobnico lahko zate izdelam tudi po naročilu.

Čarobnica, ki je izdelana prav zate te bo še močneje podprla na tvoji poti in opolnomočila za vse izzive življenja.

Kako poteka naročilo?

Izbira kristala in namen

Po oddaji naročila in plačila, ti preko elektronske pošte pošljem nadaljna navodila in se dogovorimo glede izbire kristala in tvojih želja.

Vsaka Čarobnica pride v naš dom z neko namero. Spodbujam te, da razmisliš s kakšnim namenom si želiš Čarobnico, na katerih področjih naj te podpre in kakšno energijo si želiš priklicati v svoje življenje. Lahko mi zaupaš v kakšni situaciji si trenutno, katere tvoje lastnosti želiš krepiti oziroma katere vzorce si želiš odstraniti.

Pošljem vam tudi fotografije vseh kristalov, ki jih imam na voljo, da si jih v miru ogledate in izberete svoj kristal za Čarobnico. Pri tem spodbujam, da zaupate svojemu notranjemu glasu (ki je mimogrede vedno pravilni) in intuitivno izberete kristal(e), ki vas pokličejo.

Na podlagi najinega pogovora in izbora kristalov, ti svetujem kateri kristal bi bil najbolj primeren za vas.

V kolikor naročujete Čarobnico za drugo osebo, je postopek enak. Začutite in zaupajte.

Kako poteka izdelava?

Izdelava Čarobnice je postopek in ritual. Predno začnem ustvarjati novo Čarobnico vse kristale predimim s svetim lesom in izberem tisti kristal, ki ga v danem trenutku začutim. Prepustim se energiji kristala, ki me vodi skozi ustvarjanje. Nikoli se ne silim v izdelavo. Ko začutim, nastanejo. Prav vsako izmed njih želim narediti v vibraciji ljubezni, s spoštovanjem do kristalov in namero, da bo služila v najvišje dobro novi lastnici.

Čarobnic nikoli ne poustvarjam. Torej ne delam kopij že narejenih Čarobnic. Vsaka je zgodba zase in nosi svojo energijo. Iz tega razloga izraza na obrazu in pričeske ne izdelujem po željah stranke.

Lahko mi namigneš kakšne dodatke si želiš, da ima Čarobnica oziroma katera od že narejenih Čarobnic ti je všeč. Vendar to pomeni, da so vaše želje le smernice in ne končni videz naročene Čarobnice.

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Skupaj s Čarobnico dobiš torej še sporočilo, ki ga odkriješ šele, ko odpreš paketek.

Ko je Čarobnica končana, te preko elektronske pošte obvestim. Lahko ti pošljem fotografijo Čarobnice v predogled, lahko pa se pustiš presenetiti in jo spoznaš šele, ko pride v tvoj dom.

Vrvica in material:

Čarobnico dobiš na povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobiš tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodiš.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal tvoja last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistiš. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebereš TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jo ob prejetju očistiš tudi sam/a in tako kristale programiraš na svojo energijo. V vsakem paketku je priložen tudi košček svetega lesa, da jo lahko ob prejemu energijsko očistiš.

Čarobnico shranjuj v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmeš.

Pakiranje:

Izdelek dobiš zapakiran v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Čas izdelave:

Pri naročilu personalizirane Čarobnice vam ne morem zagotoviti kako hitro bo narejena. Resnično želim ohraniti izdelavo Čarobnice kot ritualni postopek, zato včasih nastane v enem dnevu, včasih v tednu dni ali celo čez dva, tri mesece.

Po izkušnjah vsaka Čarobnica pride v naše življenje točno ob pravem času. In nas pogosto že sam postopek naročila, uči določenih lekcij. Potrpežljivost, zaupanje, spuščanje kontrole.

Lahko pa ti zagotovim, da bo gotova v maksimalno 90 dneh od najinega dogovora. V kolikor imate Čarobnico za darilo, poskrbite, da pravočasno oddate svoje naročilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čarobnica zate – izdelava Čarobnice po naročilu”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja