Ogrlica slon + cvetlični uhani

30,00

Počisti

Slon pooseblja stabilnost, dostojanstvo, moč, kraljevskost, ponos, čutenje in socialno povezanost. Pa tudi odločnost in zvestobo, saj se sloni v naravi vedno zavzemajo za druge člane družine in jih ščitijo. Pravijo, da simbol slona z dvignjenim trobcem prinaša srečo.

Mak je divja roža, katero ne moreš kupiti in če jo želiš nabrati za šopek, se listi kaj hitro usujejo. Najlepši je v naravi, kot vse rože! Lahko pa ga nosimo kot uhančke, ki so večni!

Skoraj nemogoče je, da se ne bi nasmehnili ob pogledu na šopek cvetočih sončnic. Tako kot veliko sonce, po katerem je ta cvet dobil ime, imajo tudi ljudje, ki jim je sončnica všeč, veselo in energično osebnost. Sončnice so primerne za darilo, saj so  simbol vitalnosti, življenja in plodnosti.

Ob naročilu označite vrsto izdelka ter vrvice:

V meniju izberite med sončnico in makom. V kompletu dobite ogrlico slončka ter pripadajoče uhane.
Označite tudi tip vrvice. Izbirate lahko tudi med bakreno ketnico dolžine 75cm, povoščeno svetlo ali temno rjavo vrvico dolžine 45cm (s cca 4cm podaljšano ketnico).

Uhani imajo osnovo, ki je iz nerjavečega jekla, ki je kakovostna in ne povzroča alergij. Uhančki imajo silikonski zatič.

Slon je izdelan iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten, zato lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vrsta

Sončnica, Mak

Tip vrvice

Daljša bakrena ketnica, Krajša rjava vrvica

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ogrlica slon + cvetlični uhani”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.