Kristal in bleščeči uhani

Darilni komplet vsebuje izbrani kristal ter ročno izdelane bleščeče uhane v obliki srčka.

Izbiraš lahko med štirimi različnimi kristali ter 23. različnimi barvami uhanov.

12,00

Počisti

Kristali so čudovito darilo matere Narave. Prinašajo svežo energijo in čisto podporo vsakomur, ki jih uporablja, jih nosi ali jih ima v svojem domu.

Vsak kristal ima določeno energijo. Prisotnost kristala v naši bližini dviguje našo vibracijo in pride do resonance na astralni ravni, zaradi česar začnemo privlačiti določene energije.

Kristali nas pritegnejo in se povežejo z našo energijo.

Izbiraš lahko med štirimi različnimi kristali:
  • Roževec – kristal ljubezni:

Roževec je srčni kamen ter kristal brezpogojne ljubezni. Vsebuje ženstveno energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravilnosti, nege in tolažbe. Je zelo učinkovit pri prepletanju globljih vezi v družini ali s prijatelji.

V odnosih vzpostavlja harmonijo ter spodbuja brezpogojno ljubezen. Ugodno deluje pri nihanju razpoloženja, pretiranem čustvovanju, jezi in vzkipljivosti. Odpravlja negativne lastnosti kot so ljubosumnost in bes ter prinaša odpuščanje.

  • Ametist – kristal spiritualnosti:

Ametist velja za močen zaščitni kamen. Ščiti naše energetsko polje. Odpravlja stres in v življenje prinaša umirjenost in harmonijo. Vibracija kristala deluje tako na fizičnem kot čustvenem in psihičnem nivoju.

Ametist nam pomaga doseči notranji mir. Spodbuja zmernost in zavedanje, zaradi česar imamo večji nadzor nad podzavestnimi in čustvenimi reakcijami.

Eliksir ametista ugodno vpliva na presnovo in pri sladkorni bolezni. Pomaga nam vzpostaviti stik z višjim jazom in prebuditi “šesti čut”. Eliksir nam pomaga očistiti auro, zagotavlja trdnost, stabilnost, mir in vedrino. Lajša depresijo in pomaga pri osvobajanju od neželenih navad in odvisnosti, predvsem od alkohola. Krepi intuicijo in jasnovidne sposobnosti. Zelo učinkovit je pri lajšanju težav z nespečnostjo.

  • Kamena strela – univerzalni zdravitelj:

Energija kamene strele že sama po sebi na nas deluje spodbudno, nas polni z energijo. Uravnava človeško energijo z energijo Kozmosa. Je vrhunski kristal z izjemno močno, hitro, učinkovito energijo ter zdravilno močjo. Okrepi kvalitete ostalih kristalov, stabilizira energijski pretok in zvišuje vibracijo okolja.

Kamena strela vodi k iskanju miru, podarja sprostitev in razkraja stres. Deluje spodbujajoče na dušo in ji pomaga osvoboditi se raztresenih čustev. Prispeva k večji osebni in poslovni uspešnosti. Omogoča intuitivni vpogled, podpira jasno razmišljanje in pomaga preseči strahove, da se lažje osredotočimo na življenjske izzive. Krepi avro, uravnoveša, odpira in razkraja čustvene blokade, umirja živčni sistem, pomaga pri fizični in psihični izčrpanosti, jača vitalnost, povrne smisel življenju, usmerja in spodbuja k delovanju. Prinaša svetlobo in življenjsko radost, pomaga nam uresničiti srčne želje.

  • Rumeni kalcit – kristal optimizma:

Rumeni kalcit podarja osvežujočo lahkotnost. Na dušo deluje pomirjujoče in osvežujoče, zato lahko naš duh in možgani svobodneje in lahkotnejše delujejo. Njegovi čisti kristali služijo uravnovešanju telesa in duše, osvežujoča rumena barva pa odpira k novim aktivnostim, ne da bi se ob tem navzemali stresa. Prinaša nam energijo in nam daje moč izpeljati načrtovane ideje. To je kristal sreče, radosti, zadovoljstva in uspeha. Iz nas preganja strah, zaščiti nam pleksus, da ne absorbiramo vseh negativnih energij. Vpliva na samozavest in nam pomaga postati odločnejši.

Ob naročilu označite barvo uhanov:

Izbirate lahko med 23 pisanimi barvnimi različicami. Velikost uhančkov je 8mm. Osnova je iz nerjavečega jekla, ki je kakovostna in ne povzroča alergij. Uhančki imajo kovinski in silikonski zatič.

Vsak kos je unikaten, zato lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Pakiranje:

Komplet dobite v lični darilni škatli, tako da je primerno tudi za darilo.

Spodbujam te, da pri izbiri poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Kristal

Roževec, Kamena strela, Rumeni kalcit, Ametist

Barva uhanov

Mavrično temno modra, Temno modra, Mavrično turkizna, Svetlo modra, Turkizna, Temno zelena, Zelena, Svetlo zelena, Zeleno oranžna, Zlata, Zlato srebrna, Rjava, Oranžno zelena, Oranžna, Rdeča, Ciklamno roza, Roza, Svetlo roza, Mavrično roza, Vijolična, Temno srebrna, Srebrna, Mavrično srebrna, Bela, Črna

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kristal in bleščeči uhani”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.