Uhani bleščeči krogi

8,00

Počisti

So bleščice in vse, kar se sveti tvoj  zaščitni znak?
Si rada v središču pozornosti? Uživaš ob tem, ko so vsi pogledi uprti vate? Se odpravljaš na zabavo in ne veš s čim bi popestrila svoj outfit? Ali ljudje ob pogledu nate pomislijo na čisto eleganco? Ti je klasika pisana na kožo?

Če si na katero izmed zgornjih vprašanja odgovorila pritrdilno, potem so ti uhančki samo še pika na i, tvojemu outfitu.

Uhani so primerni tudi kot darilo:

Ob nakupu kompleta (5ih parov) vam priložim male rjave vrečkice ter nalepke z napisom “Thank you”, da lahko uhančke sami zapakirate in podarite ljubljeni osebi.

Ob naročilu označite barvo ter željen kartončk:

Izbirate lahko med 25 pisanimi barvnimi različicami. Velikost uhančkov je 10mm. Osnova je iz nerjavečega jekla, ki je kakovostna in ne povzroča alergij. Uhančki imajo kovinski in silikonski zatič.

Uhančki so na voljo v 3 različnih oblikah. Izbirate lahko še med uhani v obliki srčkov ali zvezdic.

Vsak kos je unikaten, zato lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Napis na kartončku

Hvala, ker si!, Ti si moj srček, Nasmehni se, nekdo te ima rad!, Thank you for brightening my world!, Thank you for being reason I smile!, Brez napisa

Barva uhanov

Mavrično temno modra, Temno modra, Mavrično turkizna, Svetlo modra, Turkizna, Temno zelena, Zelena, Svetlo zelena, Zeleno oranžna, Zlata, Zlato srebrna, Rjava, Oranžno zelena, Oranžna, Rdeča, Ciklamno roza, Roza, Svetlo roza, Mavrično roza, Vijolična, Temno srebrna, Srebrna, Mavrično srebrna, Bela, Črna

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Uhani bleščeči krogi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.