Uhani čakre

9,00

Počisti

Barve so prisotne na vsakem koraku v neštetih barvnih kombinacija, intenziteti ter odtenkih, zato si svet brez barv težko predstavljamo. Barve igrajo pomembno vlogo pri našem razpoloženju, saj s svojimi energetskimi valovi vplivajo na naša čustva, miselnost, obnašanje in počutje. Določeno barvo lahko uporabimo za izboljšanje razpoloženja ali pa za okrepitev čustvenega stanja in zdravja.

Barve, s katerimi se obdamo, imajo vpliv na naše telo in duha, izražajo našo osebnost, naša čustva in naše dojemanje življenja in sveta. In obratno: če razumemo barve in njihov vpliv, jih lahko zavestno izkoristimo, da nam pomagajo ustvariti določeno počutje in poudariti določeno osebnostno lastnost. Po mnenju psihologov ni vseeno, s katerimi barvami smo obdani v bivalnem in delovnem prostoru ter v katere barve se oblačimo. Barve namreč lahko razpoloženje in počutje ne le izboljšujejo, ampak tudi kazijo.

O vplivu posamezne barve si lahko preberete v članku Pomen barv v našem življenju.

Čakra v sanskrtu pomeni kolo, vrtinec in se nanaša na 7 glavnih energijskih centrov iz katerih je naša zavest oziroma naš energijski sistem sestavljen.

Razumevanje kako čakre delujejo nam omogoči razumevanje povezave med našim fizičnim telesom in našo zavestjo ter nam s tem nudi boljše razumevanje sebe in drugih okoli nas.

Pomembno je, da znamo poskrbeti za ravnovesje svojih čaker, saj če naše čakre ne delujejo tako kakor bi morale to vodi do tega, da tudi naše telo ne deluje tako kot bi moralo.

Več o čakrih si lahko preberete TUKAJ.

Uhančki čakre so opomnik, da moramo skrbeti za svoje telo tako fizično, kot tudi duhovno.  Velikost uhanov je cca 15x7mm. Osnova je iz nerjavečega jekla, ki je kakovostna in ne povzroča alergij. Uhani imajo silikonski zatič.

Vsak kos je unikaten, zato lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Barva

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Uhani čakre”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.