Ko gledaš na svet s srcem 4. decembra, 2019 – Objavljeno v: Blog, čarobnice

V novembru sem imela vikende rezervirane za izobraževanje. In prav prvi vikend izobraževanja me je navdihnil za novo kolekcijo Čarobnic!

V soboto, ko sem stala v predavanici polni ljudi, katerih prej nisem poznala, sem se zavestno ozrla okoli. Toliko različnih oseb, z različno zgodbo, nekateri pisani navzven, drugi navznoter, drugačni, posebni.
Pri nekaterih sem takoj začutila, da bomo postali prijatelji, nekaj bi jih z veseljem povabila na kavo ali čaj. Objela. Nekateri me ob prvem očesnem stiku niso povsem prepričali. Pa sem jih kasneje spoznala povsem naključno. V vrsti med čakanjem na kosilo. In tudi ti so čudovite osebe! ?


Izkušnja mi je dala v razmislek, kako hitro, povsem podzavestno, nas nekateri ljudje s svojo energijo pritegnejo, drugi spet odbijejo. Pa vendar, ko odpremo srce tudi drugim, ugotovimo, da imamo veliko skupnih točk. ? Da smo si podobni. In da smo mogoče točno to osebo potrebovali v danem trenutku.

In prav to je bil navdih za nove Čarobnice. Vse so enako velike. Med seboj precej podobne. Pa vendar vsaka s svojo zgodbo, v svoji barvi, s svojo energijo!

This image has an empty alt attribute; its file name is 2764.png

Tako kot ljudje, nas včasih katera od Čarobnic bolj pritegne kot druga. Pa vendar je mogoče ravno tista, ki se nam “upira” prava za nas.

Z ljubeznijo,
Jasmina