Simbol FLOW 24. februarja, 2021 – Objavljeno v: Blog, Drugo – Tagi:

Po malo manj kot 10ih letih ustvarjanja, sem začutila, da moje delo in podjetje želim dvigniti na višjo raven. Globoko v meni je počasi rastla ideja o celostni grafični podobi. Podobi, ki bo enotno predstavljala moje izdelke na vsakem koraku.

Klic in želja sta bila tako močna, da mi je vesolje v življenje poslalo ljudi, s katerimi smo ustvarili čarobno zgodbo.

Oblikovanje celostne grafične podobe sem zaupala Kaji iz Kaja kreativa. S Kajo sva se ujeli v trenutku. Povsem sem navdušena nad njenim pristopom ter načinom dela. Zaveda se, da vizualna podoba ni sama sebi namen, ni samo lep in privlačen izgled govori o zgodbi, vrednotah, filozofiji, o dodani vrednosti, o identiteti ter moralnih vrednotah podjetja.

Oblikovale smo simbol, logotip, nalepke, zahvalne kartončke in pakiranje.

Spoznajte simbol, ki bo od danes naprej predstavljal moje podjetje. S Kajo sva se pogovorili kakšne vrednote ima moje podjetje, kdo so moje ciljne stranke ter kakšno energijo imajo izdelki. Zaupala sem ji kateri elementi me predstavljajo in jih želim vključiti v svoj zaščitni znak.

Vedela sem, da ne želim standardnega logotipa. Čutila sem, da potrebujem močan simbol, ki bo podprl tako mene, kot tudi tebe.

Simbol je prišel povsem iz pretoka in celoten postopek kako je nastal vam zaupam v naslednji zgodbi. Je tako posebna, da vam bodo šle vse dlake pokonci! In si zasluži svojo objavo.

Ustvarile smo simbol, ki je univerzalen simbol življenja ali obstoja. Simbol v tvoje življenje sidra ogromno različnih vibracij in energij. Podprl te bo točno tam, kjer potrebuješ podporo.

Je skupek elementov, katere sama močno čutim v svojem življenju.

Sonce, najsvetlejša zvezda na nebu, predstavlja simbol moči, energije in vsega, kar je povezano z življenjem. Brez Sonca ne bi bilo človeškega življenja in zelene narave. Sonce poziva na pot naše usode, kliče k razvoju, vabi s svojimi cilji in potenciali in nas pri tem spominja na naš notranji vir energije in kreativnosti, kjer skušamo stvari prepoznavati in videti čim bolj jasno.

Sonce ne izbira, komu bo sijalo. Sije vedno in vsakomur. Tudi ponoči, ko ga ne moremo videti, ne preneha sijati. Ničesar ne zahteva v zameno, ne pričakuje hvaležnosti.

Luna predstavljala nebesni simbol ženskega principa, žensko plat boga, veliko univerzalno mater in z njo je povezano vse, kar zadeva rast in plodnost. Luna je močno povezana s osnovnim, instinktivnim preživetjem, s skladnostjo z naravo in razumevanjem njenih ciklov. Luna je tista, ki nas povabi v mehkobo noči, v temo, kjer se moramo znajti z drugačnimi čutili in čustvi. Luna je vez med sončevim duhom in materialno obliko posameznika na Zemlji ter tako služil kot most med vibracijami duha in vibracijami materije.

Trikotnik ima simboliko življenja, ognja, plamena, toplote. Predstavlja božansko popolnost in harmonijo, služi kot znak sonca in ognja, življenja in srca, gora in duhovnega vzpona. Predstavlja številko tri:  nebo, zemlja, človek; oče, mati, otrok; telo, duša, duh; ljubezen, resnica in modrost.

Spirala simbolizira cikel življenja. Ponazarja spremembe, rast, napredovanje in razvoj. Simbolizira počasno razkrivanje stvari, ki so skrite. Predstavljala ljudi, ki se vračamo na isto točko v svojem življenju, vendar z novimi in boljšimi vrstami razumevanja.

Simbol Flow je dotik božanstva. V naše življenje sidra ravnovesje in harmonijo. Spodbuja nas k raziskovanju naše globine, ter nas podpira na individualnem pristopu in procesu duhovne in osebne rasti. Zdravi globino in razkriva veličino. Prinaša nam obilje v vseh oblikah in definicijah. Spodbuja pristno izražanje, brezpogojno dajanje in sprejemanje. Transformira naše izzive in ovire v priložnosti razširitve in rast

Je točno to, kar sama potrebujem. In je točno to, kar potrebuješ tudi ti.

Simbol Flow najdeš na majicah, ki sva jih ustvarila skupaj z modnim oblikovalcev Davidom, ki ustvarja pod blagovno znamko davidbacali.

Majico najdeš TUKAJ.

Pomen simbola so predali tudi moji duhovni vodniki in ga je skanaliziral Miha Itanimon Korošec.

Hvala celotni ekipi, ki je sodelovala pri ustvarjanju nove zgodbe!

Z ljubenijo, Jasmina