Ni na zalogi

Afrodita peach moonstone – kristal ljubezni do sebe

Velikost obeska je cca 5 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno rjavo vrvico ter daljšo srebrno ketnico.

108,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Afrodita

Grška boginja strasti in ljubezni Afrodita je povezana s planetom Venero. Ime Afrodita pomeni »rojena iz morske pene«, ker je, kot pravi legenda, pognala iz očetovih (Uran) skopljenih splovil, ki so bila odvržena v morje. Tako Afrodita predstavlja predrzno žensko energijo. Afrodita pomaga ženskam, da se počutijo udobneje v svojem telesu in svoji seksualnosti. Obema spoloma pomaga, da izkusita več strasti v njunih odnosih ter da postaneta bolj uravnotežena na področju osebne moško/ženske energije.

Vsebuje peach moonstone:

Peach moonstone ima enako božansko žensko energijo kot druge sorte mesečevega kamna, vendar ponuja dodatno posebno povezavo med vašim srcem in osebno voljo (solarni pleksus). Ta kristal ima zaščitne lastnosti Mesečevega kamna, še posebej, ko boste raziskovali svoje ustvarjalne in ljubeče energije in kako bi jih morda lahko izboljšali. Peach moontone je mineral, ki je bolj usmerjen vase in vam pomaga ponovno obuditi strast do stvari, ki vas osrečujejo na tem svetu. Ker je človekov um nenehno natrpan z nesmiselnostjo in razmišljanjem, ki ga povzročajo čustva, naš pravi značaj ostane zadaj. Sčasoma izgubimo to močno povezavo, ki jo imamo s svojim notranjim duhom, pa tudi zanimanje, ki poganja te občutke.

Vsakič, ko sodelujete z njim se iz njega izlivajo samoljubeče vibracije, zato vas spodbuja, da se razvajajte. Zopet začnite se s hobijem, ki ste ga imeli nekoč radi ali pa obiščite kraj, ki ste ga nekoč obiskovali. Preizkusite nekaj povsem novega, kar imate v mislih že nekaj dni ali celo mesecev. Vse to so majhne stvari, ki krepijo ljubezen, ki jo resnično imate do sebe. Ko začnete postajati bolj zadovoljni sami s seboj, šele takrat lahko začnete resnično ljubiti ljudi okoli sebe.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Afrodita peach moonstone – kristal ljubezni do sebe”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja