Ni na zalogi

Rhiannon mesečev kamen s turmalinom – kristal zaščite in novih začetkov

Velikost obeska je cca 6 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno rjavo vrvico ter daljšo srebrno ketnico.

102,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Rhiannon

Ime velške boginje lune pomeni »velika kraljica«, saj opravlja pomembna dela, med drugim je muza, ki navdihuje pesnike, slikarje in kralje. Na zvestem belem konju ljubeče prenaša duše z Zemlje v posmrtna prostranstva in jim pomaga, da se prilagodijo v prehodnem obdobju življenja po smrti. Kot spremljevalka oblik se lahko Rhiannon pred vami pojavi kot žival, ptica ali pesem. Prikličite jo, ko potrebujete pomoč pri manifestacijah, duhovnem sporazumevanju, prehodih ali umetniškem navdihu.

Vsebuje mavrični mesečev kamen s turmalinom:

Mavrični mesečev kamen je vrsta madagaskarskega labradorita, ki je zelo cenjen zaradi zaščite, ki odbija psihične napade in odvrača negativno energijo in entitete, ki se lahko pojavijo med terapijami.

Mesečev kamen je dobil ime po povezavi z Luno. Luna je globoko ženski simbol in služi kot sredina med svetlobo sonca in temo noči. Na ta način lahko Luno štejemo za most med zavestnim in nezavednim. Mesečev kamen usmerja vibracije Luninega cikla in je posebej povezan s fazo polne lune.

Mesečev kristal olajšuje duhovno rast in razvoj, prinaša svetlobo, spodbuja psihične darove in dostop do sporočil univerzalne modrosti. Odganja strahove, krepi samozaupanje, usklajuje fizično in eterično telo, pomaga odstraniti negativne eterične čustvene vezi, spodbuja domišljijo, prinaša nove ideje, umirja preveč aktiven um, obuja potlačene spomine in osvetljuje sedanjost.

Priporočljiv je za muhaste in razpoloženjskemu nihanju nagnjene ljudi. Znan je kot najmogočnejši kamen za ženske, saj nas vodi do najbolj prefinjenih, najglobljih plasti naše ženstvenosti. Simbolizira nežnost, plodnost, intuicijo in od nekdaj velja za kamen svete ljubezni. Blaži jezo in grobost, pomiri nas, sprosti in odpravlja strahove. Odstranjuje pregrade v partnerskih zvezah, odpira nas za ljubeče razumevanje in sprejemanje samih sebe.

Mesečev kamen je »kamen novih začetkov«. Njegov najmočnejši učinek je, da umirja čustva. Izboljšuje čustveno inteligenco. Zagotavlja globoko čustveno zdravljenje in zdravi bolezni zgornjega prebavnega trakta, ki se nanašajo na čustveni stres. Koristen je v primeru šoka in se lahko uporablja za umiritev preveč aktivnih otrok. Vzame nam strah pred operacijami in pred prihodnostjo. Ženskam daje tudi do visoke starosti več veselja do življenja, mladosten izgled in ženskost. Varuje nas, ko potujemo. Mesečev kamen je kristal nadangela Mihaela. Nekateri ga nosijo kot talisman sreče. Najbolje prodre skozi vranično ali sakralno čakro. Sooča nas z našimi resničnimi čustvi, nas pusti, da jih prepoznamo in odpravi čustvene blokade. S tem dobimo jasnejši pogled v občutke, ki so za nas zdaj in v prihodnje pomembni. Redno ga je potrebno čistiti pod tekočo, mlačno vodo. Najbolje napolni z energijsko močjo lune čez noč v njenem soju. Mesečev kamen prinašata srečo in zvestobo.

Črni turmalin je kristal korenske čakre, ki ustvarja energijski ščit okoli vas, odbija negativnost in zapira luknje v vašem avričnem prostoru. Črni turmalin preprečuje izčrpanost energije, odganja nočne more, vas povezuje z božansko modrostjo in na splošno poskrbi, da se počutite varno in dobro. Pomaga nam, da se prizemljimo in prepoznamo ter razrešimo temne strani osebnosti. Njegova vibracija raztaplja napetosti in pomaga pri stresu. Črni turmalin je zaščitni kamen, ki odbija in blokira negativne energije in psihične napade ter pomaga proti negativnimi vsiljivim vplivom okolja in nas ščiti pred negativnimi mislimi ljudi. 

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Rhiannon mesečev kamen s turmalinom – kristal zaščite in novih začetkov”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja