Ni na zalogi

Atena mokait – kristal zdravljenja

Velikost obeska je cca 6 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

102,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Atena

Atena je močna in modra grška boginja, ki nadzira in varuje vse, ki jo prikličejo. Ona je Zevsova hči. Njeni živali moči sta bela sova in črni golob. Čeprav je Atena boginja bojevnica, se ne bojuje z orožjem, pač pa z razumom. Prikličete jo lahko za pomoč pri reševanju sporov in tudi za zaščito. Poleg tega Atena pomaga pri ustvarjalnih projektih kot so pisanje, slikanje in obrt.

Vsebuje mokait:

Mookaite (imenovan tudi avstralski Jasper) je močan zdravilni kamen, ki pomaga zagotoviti stabilnost lastnega vidika v življenju, pomaga, do prave odločitve. Poveže nas z energijami zemlje, ki omogoča globljo povezavo z instinktom. Med meditacijo lahko pomaga pri povezovanju z duhovi prednikov, prinaša intuitivno razumevanje naravnega razvoja duha. Uravnava in izboljša pretok energije med čakrami.

Mokait lahko pomaga pri upočasnjevanju procesa staranja s spreminjanjem notranjega prepričanja. Ščiti nas pred negativnimi vplivi okolja. Iz notranjosti srca na površje prinaša milino in spokojnost ter podpira umirjenost ter je v pomoč pri boljšem odločanju. Na poslovnem področju nam pomaga, da vidimo možnosti za izboljšanje poslovanja ter daje moč za obvladovanje preprek. Naše misli preusmerja h konkretnim ciljem. Mokait podpira želje po spremembah in novih izkušnjah. Pomaga pri razvijanju intuicije prek vibracij v tretje oko in na solarni pleksus, da vam pomagajo, da vam razumeti prirojeno osebno moč.

Mokait je kamen, ki je že v starem Egiptu veljal za močan naravni afrodiziak, ki omogoča strastno spolnost. Daje nam spodbudo za pridobivanje novih izkušenj ter nas povezuje z Aborigini. Slednji so mokait uporabljali za zdravljenje in magične obrede. V jeziku avstralskih domorodcev jaspis mookait pomeni »tekoča voda«.

Čakre – Korenska, solarni pleksus in tretje oko

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Atena mokait – kristal zdravljenja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja