Ni na zalogi

Rhiannon lunin kamen – kristal ravnovesja

Velikost obeska je cca 5,5 cm x 2,5 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno rjavo vrvico ter daljšo srebrno ketnico.

88,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Rhiannon

Ime velške boginje lune pomeni »velika kraljica«, saj opravlja pomembna dela, med drugim je muza, ki navdihuje pesnike, slikarje in kralje. Na zvestem belem konju ljubeče prenaša duše z Zemlje v posmrtna prostranstva in jim pomaga, da se prilagodijo v prehodnem obdobju življenja po smrti. Kot spremljevalka oblik se lahko Rhiannon pred vami pojavi kot žival, ptica ali pesem. Prikličite jo, ko potrebujete pomoč pri manifestacijah, duhovnem sporazumevanju, prehodih ali umetniškem navdihu.

Vsebuje lunin kamen:

Je kristal ravnovesja (plodnost in predana ljubezen)
Priporočljiv je za muhaste in razpoloženjskemu nihanju nagnjene ljudi. Znan je kot najmogočnejši kamen za ženske, saj nas vodi do najbolj prefinjenih, najglobljih plasti naše ženstvenosti. Simbolizira nežnost, plodnost, intuicijo in od nekdaj velja za kamen svete ljubezni. Blaži jezo in grobost, pomiri nas, sprosti in odpravlja strahove. Odstranjuje pregrade v partnerskih zvezah, odpira nas za ljubeče razumevanje in sprejemanje samih sebe.

Harmonizira in uravnoveša, izboljšuje spomin, premaguje raztresenost. Miri nočne more in depresije. Navdihuje, odpravlja stres in bolečine, primeren tudi za meditacijo. Verjamejo, da prinaša prijateljstvo in zvestobo. Izredno ga priporočajo pri vseh težavah z živci, izčrpanosti in potrtosti. Izboljša umske in fizične sposobnosti. Obnavlja moči in pomlajuje. V življenje nam prinaša veselje in radost. Mesečev kamen je »kamen novih začetkov«. Njegov najmočnejši učinek je, da umirja čustva. Izboljšuje čustveno inteligenco. Zagotavlja globoko čustveno zdravljenje in zdravi bolezni zgornjega prebavnega trakta, ki se nanašajo na čustveni stres. Koristen je v primeru šoka in se lahko uporablja za umiritev preveč aktivnih otrok. Vzame nam strah pred operacijami in pred prihodnostjo. Ženskam daje tudi do visoke starosti več veselja do življenja, mladosten izgled in ženskost. Varuje nas, ko potujemo. Mesečev kamen je kristal nadangela Mihaela. Nekateri ga nosijo kot talisman sreče. Najbolje prodre skozi vranično ali sakralno čakro. Sooča nas z našimi resničnimi čustvi, nas pusti, da jih prepoznamo in odpravi čustvene blokade. S tem dobimo jasnejši pogled v občutke, ki so za nas zdaj in v prihodnje pomembni. Redno ga je potrebno čistiti pod tekočo, mlačno vodo. Najbolje napolni z energijsko močjo lune čez noč v njenem soju. Mesečev kamen prinašata srečo in zvestobo.

Čakra: vse, še zlasti pa spolna

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Rhiannon lunin kamen – kristal ravnovesja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.