Ni na zalogi

Bela Tara sončev kamen – kristal radosti

Velikost obeska je cca 5 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

98,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Bela Tara

Bela Tara je ena od vidikov Tare, ki je ženski Buda in Mati stvarnica. Mnogi ženski obrazi Bude in Matere stvarnice so simbolično prikazani z različnimi barvami Tare. Bela Tara predstavlja čistost, zrelost in sočutnost. Oči na njenih dlaneh, stopalih in na čelu ji dopuščajo, da se zaveda vseh molitev. Pomaga nam dolgo in mirno živeti.

Vsebuje sončev kamen:

Sončev kamen je znan kot prinašalec sreče. V naše življenje vnaša svetlobo in srčno toplino. Pravijo, da sončev kamen nosi energijo boga sonca Ra, ki prinaša vse življenje na zemljo. Sončev kamen prinaša samostojnost, krepi talente in prinaša nove inspiracije v vsakem trenutku. Poveča vašo notranjo moč in pomaga fizičnemu telesu ostati v dobrem stanju. Deluje kot čistilec aure in osvobaja vezi, ki so nas priklenile na druge osebe.

Prispeva k boljši ustvarjalnosti in je zelo cenjen pri javnih nastopih, saj odstira nove ideje. Očiščuje čakre ter odganja strah, odstranjuje stres ter povečuje vitalnost in sijaj. Pomaga pri depresiji in pretirani skrbi ter omogoča ustvariti pozitiven pogled na življenje.

Sončev kamen zdravi dušo, ki žaluje. Odličen je za meditacijo – z njegovim sončnim sijajem dosežemo notranji mir. Otroci ga obožujejo, saj jih nežno polni z energijo čiste svetlobe in ljubezni. Zelo primeren je za zdravilce, saj odstranjuje negativne vibracije. Pomaga zgraditi osebnost in nas odpre za duhovna spoznanja. Ustvarja svoboden pretok božanske energije na Zemljo. V starodavnem kolesu zdravilstva predstavlja povezavo z zlato – belo svetlobo.

Zaradi svoje univerzalne energije sončev kamen ugodno vpliva na vse čakre. Tako dopolnjuje in zaključuje energijski krog posameznika. Priporočamo, da ga vedno nosite ob sebi in z njim meditirate.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bela Tara sončev kamen – kristal radosti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.