Ni na zalogi

Kuan Jin palm wood ahat – notranja stabilnost

Velikost obeska je cca 6,5 cm x 3,5 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

98,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Kuan Jin

Vzhodnjaška boginja Kuan Jin sliši vse molitve in je bit čednosti, negujoče ljubezni in ljubeznive moči. Kuan jin je bodisatva, kar pomeni, da bi lahko dosegla stanje Bude. Vendar se je zaobljubila, da bo ostala na Zemlji, dokler vsa bitja ne bodo dosegla razsvetljenja. Ta mladostna in prelepa boginja nam pomaga, da smo sočutni in čutimo usmiljenje do sebe in drugih. Je zaščitnica žensk in otrok, v nas prebuja glasbeni navdih in jasnovidnost.

Vsebuje palm wood ahat:

“Palm wood ahat” ali fosilziran les je nastal pred miljoni let, ko so drevesna debla zasule usedline. Skozi leta se je les fosiliziral in spremenil v kamen.
Že starodavne kulture so verjele, da ima ta kristal čarobno moč saj je v njih ujeta energija dreves.

Ahat spodbuja notranjo stabilnost, zbranost in zrelost. Njegove tople, zaščitne lastnosti spodbujajo varnost in samozavest. Je odličen kristal, ki ga je treba uporabljati med nosečnostjo.  Ahate prav tako spodbuja zakonsko zvestobo. Ahat je uporaben kot zaščitni amulet med potovanjem in je še posebej učinkovit pred prometnimi nesrečami.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kuan Jin palm wood ahat – notranja stabilnost”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.