Ni na zalogi

Diana akvamarin – kristal čistosti

Velikost obeska je cca 5 cm x 3 cm.

Pri naročilu izberete ali želite Čarobnico kot broško ali obesek.

94,00

Počisti

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Diana

Diana je rimska boginja lune, ki v rokah drži srebrni meč, ki ji ga je v otroštvu da njen oče Jupiter. Ker je njena mati rodila njo in njenega brata dvojčka brez bolečin, jo povezujejo z zdravim rojevanjem. Diana obožuje preživljati čas v naravi, še posebej ljubi so ji hrasti in opazovanje divjih živali. Prikličete jo lahko za pomoč pri živalih, rojevanju brez bolečin in ko se boste povezovali z naravo in elementarnimi bitji.

Vsebuje akvamarin:

Spodbuja duhovno rast, krepi intuicijo in je primeren kamen za ozaveščanje stika s kolektivnim nezavednim. Pravijo mu tudi talisman sreče (izpiti, pomembni pogovori) ter kamen popotnikov, mornarjev in ribičev. Prinaša srečo v medsebojnih odnosih in miri konflikte ter rešuje nesoglasja. Spodbuja k logičnemu razmišljanju, jasnosti odločitev, povečuje vitalnost in pomaga pri brezciljnosti. Zbuja upanje in ljubezen, stabilizira energijo in vzpostavi njen pretok. Povečuje vitalnost, vzbuja ljubezen.

Njegova vibracija osvobaja dušo starih karmičnih vezi, med drugim očiščuje strahove in prinaša čistost duše. Zadržuje prevzemanje vplivov drugih ljudi, ugodno deluje na zdravljenje in usklajevanje čustev ter varuje nosečnice. Spodbuja k logičnemu razmišljanju, pomaga pri lažjem odločanju.

Pomaga nam dokončati začete projekte in posle, uči nas prevzemati odgovornost. V svoji okolici ustvarja harmonijo in ščiti pred onesnaževanjem. Prebuja toleranco in podpira vse, ki so preobremenjeni z odgovornostmi. Spodbuja odgovornost do sebe.

Nošen okoli vratu nas naredi bolj intuitivne in čustveno odprte.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

 

Broška ali obesek

Broška, Obesek

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Diana akvamarin – kristal čistosti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja