Ni na zalogi

Afrodita heliotrop – kamen mističnosti

Velikost obeska je cca 6 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

88,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Afrodita

Grška boginja strasti in ljubezni Afrodita je povezana s planetom Venero. Ime Afrodita pomeni »rojena iz morske pene«, ker je, kot pravi legenda, pognala iz očetovih (Uran) skopljenih splovil, ki so bila odvržena v morje. Tako Afrodita predstavlja predrzno žensko energijo. Afrodita pomaga ženskam, da se počutijo udobneje v svojem telesu in svoji seksualnosti. Obema spoloma pomaga, da izkusita več strasti v njunih odnosih ter da postaneta bolj uravnotežena na področju osebne moško/ženske energije.

Vsebuje krvavi jaspis:

Heliotrop ali krvavi jaspis je eden najbolj čudovitih kamnov za čiščenje krvi in stimuliranje delovanja celotnega telesa. Krepi imunski sistem ter pomaga pri akutnih infekcijah, vnetjih in okužbah. Heliotrop je znan je kot »ženski« kamen, saj blaži menstrualne bolečine in simptome menopavze ter lajša porod. Ženskam pomaga, če smo izpostavljene mobingu, čustvenim ali fizičnim nadlegovanjem. Heliotrop je čarobni kamen, ki simbolizira lepoto nebeškega življenja.

Heliotrop je kamen sončne energije na Zemlji, ki vzpostavlja povezavo z Bogom ter nam pomaga živeti božanski red. Pripisujejo mu močne sposobnosti duhovnega očiščenja, razvijanja samospoštovanja in čustvene harmonije. Povečuje mentalne zaznave in odganja nezaželene vplive in negativne energije, spodbuja potrpežljivost in nesebičnost. Umirja nas ter pomaga, da sprejmemo najboljše možne odločitve. Odstranjuje stres, nemir, agresijo in razdražljivost. Krepi intuicijo in razvija kreativnost. Spodbuja nas, da doživimo mistične vizije in izkušnje. Ščiti nas pred energetskimi napadi ter v naše življenje privlači obilje denarja.

Zdravilne lastnosti so povezane z zdravljenjem, prečiščevanjem in revitalizacijo sistema, zaradi česar je močno zdravilno kamen. Pomirjena um in izboljšuje odločanje, hkrati pa vas ščiti pred nevarnostjo.

Čakra: korenska, spolna, solarni pleksus, srčna

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Afrodita heliotrop – kamen mističnosti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja